2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yasmincim canım ya keşke sizi de çağırsaydık 4 tane fazla miletimiz vardı kapıda dağıttık millet nasıl sevindi.

günaydılaaaaaarr :))) bugun hiç uyumadım hadi bakalım neler olacak!

kızlarrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnn:))

burcucello kız nerelerde gördüm seni yaaa :)
çok şaşırdımm:)))

:roflol::roflol: sen bendeki şaşkınlığı görseydin!!!! bi de içimden diyorum ki "hemen de mesaj attılar kız oldugumuzu görünce! hayret bişey!"

sonra bi baktım bizim double başka bir nick le :)))

Güzel gelin adayları günaydınnnn !!!!

ben çok mutluyum herkes mutlu olsun inşallah

ya kızlar acayip kaynatmışınız hee akşam

süperdi koptum burda şeftali kayısı olayına :roflol::roflol::roflol::roflol:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok uykum varrrrrrr,gece 03:30 da yattım 06:45 te kalktım ((((

tatlıcım niye geç yatıyosun bakııımmm

:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa inanırmısın benim bile kız olduğumu hemen anlıyolarr
çok fenalar yaaa:roflol::roflol::roflol:

kız o kadar da başka bir nick değil ya bi kaç harf farklı:roflol:

günaydın kızlarrr...

benim beynim yine sos veriyor.. bana yardım lazımmm..
geçende bi nikah olayı anlattım yaşimdi işler iyice b.k a sardı.. belki biriniz iyi bir fikir verirsiniz die size yazıyorm.

Şimdi benim annemle babam ayrı ve nişanlım o gün annemle nikah salonda olacak yok nikah dairesinde olacak mevzuu nu babama anlatmış. tartıştıklarını söylemiş. dün akşam babam beni aradı. nişanlımı gördüğü yerde fırçalayacağını söyledi. yurt dışınamı gidiyosunuz dedi. niye erken nikah oluyormuş dedi. salonda olsun dedi. çok sıkıldım çok :1no2:
neyse bizimkiyle o günden beri konuşmadım bu olayı şimdi babamda aynı şeyi istedi. bi tarafta annem babam bi tarafta nişanlım. ben nasıl inadını kırıcam bu çocuğun nasıl konuşmalıyım sizce. akşama yürüyüşe çıkıcaz. nasıl gireyim konuya. yani ailemde kimse onu istemiyor gibi hissetmeye başladım. sizce evlilik konusundanmı başlasam bir akıl verin bana nolurrrrrrr:uhm:

yoksa bir derdim var a gitcemmm :dilcikar:klava:klava:

ailen onu istemiyo gibi bir düşünceye kapılma sakın. eğer öyle birşey olsaydı şimdiye kadar dile getirirlerdi.
sen ona ailen için değil sen istediğin için nikahın düğün salonunda olmasını söyle.
nasıl ikna edilir nasıl inat kırılır bilmiyorum

bence annem öyle istio babam böyle dio olayına hiç girme. sen ne istiyosun ona bi kesin karar ver hangisi senin için daha iyi olur. Eğer salonda istiyosan hayalinin salonda nikah olması olduğunu bikere evleneceğinizi bunun için seni kırmamasını söyle bence

canım bence niye nasıl konuşmayalım diye düşünüyorsun o senin nişanlın evleneceğin adam ilerde herşeyi açık açık konuşacaksınız bunda çekinecek ne var alacaksın karşına aşkım nikahın salonda olmasını istiyorum ve ailemde böyle istiyor burda gurur meselesi yapacak bişey yok diyeceksin onlar benim ailem beni dünyaya getiren bu yaşıma kadar büyüten insan bu kadar hakları yokmu yani
sonuçta sende istemediğin halde onun annesinin istediği bişeyleri yapmışındır annesi lırılmasın sorun çıkmasın diye eyerki yok ben tükürdüğümü yalamam senin ailen üzülürse üzülsün sana tavır alılarsa alsın derse bence sen bidaha düşün ve ortaya tavrını koy onun için ailenin olmadığı bi nikah salonunda nikahın kıyılsın istemezsin deyilmi ve sonuç böyle olursa hem annen çok üzülecek kızının nikahını göremediği için hemde nişanlınla araları hep soğuk olacak bence nişanlın anlayışlı olmalı ve seni düşünmeli kusura bakması bunun ileriside var çünkü
bizler nişanlılarımız üzülmesin diye nelerden vazgeçip nelere katlanıyoruz hep içimize atıp gurur meselesi yapmıyoruz amacımız kimse kırılmadan yuva kurabilmek ilerde yüz yüze bakabilmek burda bence kızlar bi anlatsın nelere fedakarlık edip alttan aldıklarını sende nişanlına okut
canım kusura bakma düşüncelerimi açık açık yazdım ama nişanlının hayatınızın dönüm noktası olacak nikahınızı ilerde kötü bir anı olarak kalmasın istiyorum lütfen kızma bana

gitme kuşum bi yere bu topic şimdi işin üstesinden gelirrr :teselli:
tamam canımm Şeniz

off işte bende onu bilmiyorumm..

öyle dedim daha önce ben istiyorum dedim. bir kere olucak dedim herleşeye bir defa olacak diyorsun. hep senin isteklerin oluyor bunuda ben böyle istiyorum diyo

yok canım ne kızması kimsenin söylediklerine kızmam ben kolay kolay. zaten istediğim herkesin bir yorum yapması. ben yanlışsam banada yanlışsın denmesi. yoksa ben hatalı olup olmadığımı anlayamam.
yazdıkların gerçekten çok doğru bende bunu istiyorum işte yani bunları söyleyerek belki onu vazgeçirebilirim. yoksa ciddi anlamda bu evliliğin olmayacağını düşünüyorum. annemi ve babamı kırdıktan sonra bidaha yıllarca onların kırgınlığını üzerimde taşıyamam ben senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…