peki neden illa nikah dairesi istio? bi özelliği var mı? bi getirisi?
tamam canımm Şeniz
off işte bende onu bilmiyorumm..
öyle dedim daha önce ben istiyorum dedim. bir kere olucak dedim herleşeye bir defa olacak diyorsun. hep senin isteklerin oluyor bunuda ben böyle istiyorum diyo
mesela şöyle bi blöf yapsan yemez mi? senin isteklerinde benim için çok önemli istersen nikah dairesinde yaptırırız ama ben gelinliklerimle herkesin içinde evet demek istiyorum herkes duysun istiyorum falan gibi
:enbuyukkk::enbuyukkk:canım yaa siz evleniyorsunuz aynı yastığa baş koyacaksınız ne demek hep senin dediğin oluyo veya benim dediğim oluyo böyle şey olmaz her şey ortak kararla alınır bütçede ortak olur evde izlediğiniz tv de
yani şimdi ilerde siz tv izlerken sen dicen kanal d o diyecek star sonra diyecekki her akşam senin istediğin kanalı izliyoruz böylemi yani evlilik bumu
yaa ben çok sinirlendim seni bu kadar arada bırakmasına erkeklere göre evlenmek çok kolay bizim yaşadığımız psikolojik suyguları üzüntüleri onlar yaşamıyor
ne sanıyorlar kendilerini bulunmaz hint kumaşımı asıl biz onlar için bulunmaz hint kumaşıyız ya bugün istesek 10 tane evlenecek adam buluruzkötükedihüsokötükedihüsoklava:
zaten besliyoo bende bundan daha çok sıkılıyorumKhenacım bence annen ve babanın adını dile getirmeden ,uygun bir uslupla nişanlına bunu kendi isteğinmiş gibi söyle.Yoksa ilerde nişanlın iyice kin besler ailene
khena peki sen ne istiyosun benim için farketmez ama ailem çok arzu ettiği için bende öyle olsun istiyorum mu diyosun yoksa yok ben baştan beri böle düşünüodum mu diosun???
yaa 2 yıldır nişanlıyım nişanlımın bikere bile senn dediğin veya benim dediğim olacak dediğini duymadım hep fikirleri konuşup bizi hengisi daha mutlu edecekse onu uyguladık YASMİNLE gelinlik almaya giderken nişanlımda geldi ve yasminle bana diktirmenin hata olduğunu hazır alın dedi asla diktirme taraftarı değil ama konuştu konuştu siz nasıl bilirseniz öyle yapın ben sizin üzülmenizi istemiyorum son hafta gelipte gelinliğim olmamış diye ağlayıp en mutlu günümüzü mutsuz etmeyin dedi biz yinede diktime siparişi vernce ozaman 25 gün önce teslim alalım hani olmazsa gider hazır gelinlik alırız dedi yani bizim anlıyışa ihtiyacımız var.
zaten besliyoo bende bundan daha çok sıkılıyorum
ben eskiden beri salonda istiyordum. nişanlımda kabul etmişti ama sonra vaz geçti annemle tartışmasından sonra hatta ilk başlarda çok pahalı dedi. sonra parası önemli değil yeterki salonda olmasın dedi. istersen yine gelinlik giy tüm masrafa razıyım ama salonda olmasın dedi.
yani bu kadar gerginlikten sonra benim için artık farketmez yanii
ne kadar anlayışlıymış. benimki gelinlikte sorun çıkardı olmaz çok açık die sonra anneme yakın oturcaz dedi. sonra bu mahellede oturcaz o olmazsa dedi. bulaşık makinası almamada direniyo, balayını es geçtim zaten...
gelinliği evi kabul ettiii şimdi durmadan onu ortaya sürüyor.
he bide neymiş o düğün yapmıcakmış ben istedim diye yapmışş... :1no2: of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?