2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aa ama seni bi döverim ben deseydin klava:
şimdi mesela biz kirada oturucaz nişanlımın ailesi annemlerde daha yaşları büyük ve nişanlım en küçük çocukları yani oda gidince evde kimse kalmıo ben dedimki bak annenlere yakın ev tutalım bi ihtiyacları olur yakın olalım dedim ama nişanlımda dediki nerde uygun ev bulursak orda oturucaz. bulaşık makinesi konusundada bi arkadası bunun kafasını yıkamış gerek yok die ben hiç oralı bile olmadım dedimki cnm alıcaz (bu arada biz ortak ödüoz kendimiz yapıoz herşeyi) bidaha öle bişey duymiim senden neyse aldık şimdide bana dioki ben ne saçmalımış öle. Gelinlik açık olayına sanırım %90 herkes takılıo :) ama orta yolu bulmuşunuz iyi olmuş cnm. düğün istemiomuydu gerçekten? yoksa şimdi mi öle dio?

khena nişanlındaki bu inat böyle inan çok üzülüyorum senin için neyapman gerektiğini düşünüp duruyorum.ama sunu söyliyecem direk acık acık konuş sıkıntını şimdi konusamazsan ilerde hiç konusamazsın ben böyle olmasını istiyorum de benim en büyük hayalleriminden biriydi de bişeyler de muhakkak o inadını kıracaksındır.

KHENA cım nişanlılık dönemi bu gibi durumlar için var bence ....

nişanlın neden bu kadar inat yapıyor anlamadım. Annene karşı ise düşünüyorumda bu o kadar öenmli bir konu değil ki inat yapmayı gerektirsin.

Bence ilk başta annenin ( eğer tavrı sert idiyse) davranışı biraz yanlış geliyor bana. Şart koşarak istediğini kabul ettirmesi çok yanlış olmuş. Nişanlında bunu öne sürerek inat yapıyor.

Herkesin dediği gibi bunun senin isteğin olduğunu tatlı bir dille anlatarak sakin sakin konuşarak ikna etmeyi dene tekrar..

Ancak eğer hala inatlaşıyorsa annenle tekrar konuşmaya çalış bu sefer .. yani senin isteğininde salonda nikah olmaması yönünde gibi .. bakalım annen ne diyecek ... nişanlının inadını kırmayı denedin birde anneni dene bakalım

ya valla cnm Allah yardımcın olsun..ama bırazda onu anla sımdı onun stresı cokk dugun yapmak kolay dııl bence karsına al söle cunku ıcınde kalmasın hıc bısey salonda ıstıyosan salonda yap..
bızımde tam tersı olmustu bızımkıler dugun ıstemıorlardı kayınvalıdem de dedı hayır dıger ogluma dugun yaptım bunada dugun yapıcam dedı bızımkılerde ıyı hos karsıladı pekı dedıler kı bende nıkah ıstıodum normalınde..
gelınlık konusuna gelınce cok acık benımkıde ıstemıor bende acık ıstıorum ama ıkna edebılırım bunu bılıorummkaydirigubbakcemile3
onun dısında ben ceyızımı tek basıma alıorum bana yardımcı oluor mesela bardak takımlarımı cay setımı mutfak ıvır zıvırlarını aldı bana ve sımdıden taksıtlerıme yardımcı oluyor..evlı dıılız belkı ama herseyımızı de paylasıyoruz ne alıosak ne yapıyosak bırbırımıze soruyoruz..
valla cnm senınkı suan sıkıntılı bır durum acık acık karsına alıp konusmalısın cunku karsındakı ınsan ılk önce kendını deıl senı dusunmesı lazım senın mutlulugun ıcın herseyı yapması lazım..ask budur sevgı budur bence..
ve hıc bızamanda aılenı sakın sakın ezdırme...annem babam ne dıorsa odur de..
valla benı alana kadar cok ugrasmıstır ve ılk once anneme babama kendını sevdırdı dusun yegenlerıme varıncaya kadar ılgılendı ettı..ben basta evlılıge karsıydım ama baktım karsımdakı ınsanı annem babam cok sevıor düşün artıq ufak bı yegenım var furkan 3 yasında az bucuk konusmaya basladı bıraz gec konusuyo pek anlayamıosun laflarını gecende annesıne demıskı yataklar hazırlanmıs burda sen burda babam yatıcak eee hanı cemıl abı cemıl abı nerde yatıcak demışş..öle cok sevıokı gordugu zaman kucagına atlıoo delikafadulden cok uafk bı ayrıntı ama bu benı cok mutlu edıor..

kızlar dün kötü bie haber aldım ve beni fazlasıyla üzüp etkiledi.iş arkadasım onunda mayısta düğünü olacaktı oda ankarada istanbula gelin gidecekti.küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş teyzesine anne diyordu tabi oda nekadar annelik yapabilirdiki.neyse herseyi hazırdı ev esyalar ayarlamış döşenmiş gelinliği eksikti.ayrıca söyle bir durum vardı kızın bırak ceyizi bir tane bardağı bile yoktu kimsesi yokki yapsın neyse gecen cmt si benim gelinlikçiye götürdüm bu kızı bir tane gelinliği çook beğendi fiyatta yardımcı oldurdum gelinlikçime hatta söyle bişey bile dedim kıza benim gelinliğimi giye bilirsin beğendiysen.neyse nişanlısıyla konuşmus durumu gelinlik begendiğini karşı cıkmış kirala veremem para demiş kız olur demiş bu durumada.ayrıca kayınvalidesi kızı istemeyen biri.neyse çarşamba günü gereksiz bir sebepten kavga etmişler telefonda çoçuk suratına kapatmış telefonu.3 gün boyunca ne aramış ne sormuş işte en son dün akşam aramış artık seninle olamıyacağını anladım bu iş bitmiştir benim için seninle evlenmiyecem emanetlerimi(nişanda takılan altınları) almam için adam gönderecem ona teslim edersin deyip kızın konuşmasına fırdat tanımadan kapatmış telefonu.kızlar kusura bakmayın sizlerle paylaşmak istedim bu olayı biraz uzun oldu ama kız çook kötü durmda inanınki

ududup bende çok üzüldüm okuyunca şimdi
ama mümkün olduğunca yanında olmaya çalış arkadaşının ve böylesinin daha iyi olduğunu söyle ona
baksana kayınvalideside istemiyormuş kızı zaten
ileride daha büyük sorunlar çıkardı sonra burada derdim var topicinde okurduk kızcağızı
bence hayırlısı olmuş yol yakınken bitmiş herşey iyi olmuş

ayy çok üzüldüm ben yaa senağlama

Ah bu kaynanalar var ya tam sopalıklarrrrrrrr(((

Ne istiyorsun sen gariban kızdan o hayata tutunmaya çalışırken sen tekmeni at
Çokkkk sinirlendim.

Canım şu anda kız alt üst olmuştur tahmin ediyorum,lütfen elinden geldiği kadar yanında olmaya çalış cnm.

ayy olamaz böle bişi yaaa cok üzüldüm şimdii cnm kıza destek olmaya çalış belkıde bölesı daha hayırlı valla şimdi kızın arkasında durmayan kişiden ne beklersın o kızın arkası yoksa hep o kişi onu ezerdı valla sımdı böle yapması daha hayırlı olmuşş..
dusunsenıze evlenıp ayrılmak daha kötu bıde kzıın arkası olmayınca nereye sıgınabılırdı o yuzden bölesı daha hayırlı olmus..ınsan üzülüo ama hep hayırlı yönden dusuneceksın..
ben kızın yerınde olsam hemen yollardım altınları bıdahada görusmezdım üzülmeye bı degmez ölelerıı

mısraaa cım ne demısler alama mazlumun ahını cıkar aheste aheste sanmakı yanlarına kalıcak o yenı gelen gelınlerı bak ona neler yapıcakkk ki inşşşş o kızın ahı onda kalmazzzkötükedihüso

kızlar hiç sormayın yaa felaket durumda sürekli ağlıyor kimseyede bişey diyemiyor teyzesine dese teyzesi onu suçluyacaktır çok yalnız bir durumda yaa.gelinlikçide görecektiniz gözleri ışıl ışıl parlıyordu üzerimden çıkartasım gelmiyor diyordu gelinliğisenağlama yavrum yaa inanın ne yapacağımı bilmiyorum onun içinde korkuyorum gercekten.

ya ne dicem bilmiyorum bu konuda ben haklıyım biliyorum ama bir türlü onu ikna edemiyorum ben yaa senağlama

günaydın herkeze
günaydın canım

Khena anladığım kadarıyla nişanlında annene çok kırılmış

ikiside birbirine bide babam çıktı şimdi :1no2:

bu senin aynı evi aynı yatağı aynı sofrayı beraber ailelerinize gidip akşam yemekleri yiyeceğin adam değilmi yani bunları söyleyen nişanlın
canım seninkide ne aşkmıııı

nasıl bu kadar bağlanmışım bende anlamıyorum laflarına sesimi çıkartamıyorum. 8 yıldır beraberiz. yılların bi cezasımı bu bana

istemiyodu ama ben istiyorum diye düğün yapıyormuş bizim adetlerde düğün olmadan olmaz yani nikahtan evlenilmez. ancak dul olursun falan o zaman nikah yapılır sadece onun haricinde hep düğündür.

bu akşam uğraşacağım gine umarım düzelir. ya o inadını kıracak yada ben onun inadını kırıcam

annemde onun kadar inatçı zaten herşey burda tıkanıyor. annemle babam ayrı ve annem gidip babama anlatmış konuyu. yani annem hiç bir şşey için babamı aramaz düşünki nasıl bir inat..

Canım bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz ailelerden bir destek yok tamm tersine biz onlara desteğiz. yıllardır herşeyimizi beraber almaya çalışıyoruz. gelinlik konusunda çok sert çıktı bana hatta kayınvalidemde yok olmaz elalem ne der aaa geline bak heryeri açık derler dedi.. bende ne beğenirsem onu alıcam dedim. sonradan benimkide kabullendi almıyorum dedim çünkü istemiyorum ddedim.. bana şunu dedi çok kırıldım yine.. düğünde bi tek sen mutlu olacaksın dedi... senağlama

ay inanmıyorumm :1shok: allah göstermesin.. allah yardımcısı olsun inşallah ne kadar kötü şeyler oluyor. halime şükretmeliyim galiba bende senağlama

kavga sebetleride inanın çok b..k tan bir sebep çocuğun bir arkadası varmış kız onunla çok fazla konuşmasını istemiyordu cünkü zararlı bir çoçukmuş kızın dediği sadece çok samimi olma arana sınır koy demiş.oğlanda patlamış resmen işte sen kim oluyorsun bana karışıyorsun bana emir veremezsin vs vs. sonrada işte arayıpta bittiğini söylemiş adi herif yaaa

ayy cnmm destek olmaya calıssan ıyı edıceksınn kızın psıkolojısı bozulmuss valla cok kötu bı durum valla ıns kolay atlatır

ay canım yaa tahmin edebiliyorum bende ilk gelinlikçiye gittiğimde hatta kadın ağzı kulaklarında demişti. nasıl gülümsüyordum. kıza yazık ya inşallah çabuk atlatır. inaşşaşşah önüne onu çok seven değer veren biri çıkar. tabi nasıl güvenir bundan sonra senağlama

offff KHENA cım yaa nasıl bir arada kalmaktır bu çok sinir oldum yaaa

napılır nasıl ikna edilir bilmiyorum iki tarafta inat diyorsun fisfisfis

sen sakin ol canım her iki tarafıda allttan alacaksın başka çaren yok artık

yanındayız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…