• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben de ayrıldığını biliyorum da o yüzden şaşırdım canım, ben de seneye baharda evlenicem diyorum ama arada ne söz var ne çeyiz var ne isteme var.... 10 senede anca evlenirim ben heralde senağlama

Ben bi tane krem rengi yatak örtüsü aldım ama keşke kırmızı alsaydım diyorum.2 tane örtüde çok olur diye almak istemiyorum doğrusu.Kararsızım

ben de ayrıldığını biliyorum da o yüzden şaşırdım canım, ben de seneye baharda evlenicem diyorum ama arada ne söz var ne çeyiz var ne isteme var.... 10 senede anca evlenirim ben heralde senağlama

canım herşey çabuk gelişiyor canım sıkam canını ben bile kendime hala inanmıyorum

Günaydıııın canım a.s.

günaydın tatlımma.s.
Kızlar ben kimseye puan veremiyorum nedense.Teraziye bastığımda sürekli bu yazı çıkıyor.
"You must spread some reputation around before giving it to ….. again"
Nedenini bilen var mı acaba ?

canım biri cevapladımı bilmiyom ama

aynı kişiye üst üste puan veremiyosun diyelim bana verdin 20 kişiyed daha vermen lazımki tekrar bana verebilsesin canımyerimseniben

günaydın canım seni burda görmek ne güzel

çok mersi şekerŞeniz bizde bekleriz kaydirigubbakcemile5

çeyiz için kendime bi kahve takımı alabildim sadece bi de geceliğim var :jeyyar:

işe gircemmm para kazanıcammm almaya başlıycammmm yemek takımım bile yok senağlama

ama essede bi takım beğendim süper bişeydi, 12 kişilik çılgın bişey, 1299 YTL idi senağlama

çeyiz için kendime bi kahve takımı alabildim sadece bi de geceliğim var :jeyyar:

işe gircemmm para kazanıcammm almaya başlıycammmm yemek takımım bile yok senağlama

ama essede bi takım beğendim süper bişeydi, 12 kişilik çılgın bişey, 1299 YTL idi senağlama

esse de güzel şeyler var ama pahalı bir kırılsa içim yanar vallahi ki ev hali kırılacak

sıbelım doğun gunu cocuğu nezmn kız ben duymadım heccc bu hafta sonu muydu hade ıyıkı doğdun sıbellll ıyıkkıı doğdun sıbell alsana bıde ıngılızce happy bırtday to you

anam ben okaaa para veremem bee 12300 pofff sonra bende kırarsam oturur ağlarım verdım paraya ben aldım 550 ytl kutahyadan yanında karaca kahvaltı setı hedıyelıydı 42 parca

canım ben de krem rengi alıcam nasıl bir yatak örtüsü böyle kabarıklardan mı

Canım ben öyle kabarıklı tüllüleri pek sevmiyorum.Kullanışlı ve pratik olsun diye bu resimdekine benzer bi örtü aldım.Üzerinde ara ara boncukları var.İnci gibi duruyor.Çok güzel örtüm aslında ama bu kırmızıda çok güzel.Kırmızıya karşı bi zaafım var yaaa

urun_427200725140PM_graceful_ytk_kirmizi.jpg

iyi günlerde kullan canım benim kahverengi kremli bir model ama ben de tüllüleri seviyorum kullanışlı değil biliyorum ama belki biraz daha sade alırım ama senin anlattığın da çok şıktır gözümün önünde canlandırdım da kırmızı da güzel ama krem yeni gelin evinde çiçek gibi duru vallahi

turuncu ıdare eder bee ama cok seksuu hee kırmızı neyım ne iş

ne güzel işte kısss naniknanik.Herifin gönlü açılır kırmızıları görünce sırnaşık şey.

iyi günlerde kullan canım benim kahverengi kremli bir model ama ben de tüllüleri seviyorum kullanışlı değil biliyorum ama belki biraz daha sade alırım ama senin anlattığın da çok şıktır gözümün önünde canlandırdım da kırmızı da güzel ama krem yeni gelin evinde çiçek gibi duru vallahi

Evet krem rengi çok hoş duruyor.Hem gösterişli hem şık.Seninde dediğin gibi çiçek gibim :teytey:

Back
X