2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım bence arkadaşın allahın sevdiği kuluymuşki evlenmeden çocuk yüzünü göstermiş en azından şimdi yine herşeye sıfırdan başlıyabilir ama evlendikten sonra boşansaydı hiç kaldıramazdı.umarım en kısa zamanda toparlar kendini

aynı işyerindeyiz ama ofislerimiz ayrı o baska semtte ben baska semtte biraz önce tel konustum kızlar konusamıyor bile ağlamaktan offf yaaa offf neyapılırki böyle durumda bakalım izin alabilirse yanıma çağırdım dertleşiriz ayyy psikolojim bozuldu bütün bir gece uyuyamadım yaa sinirimden

khena cım ya bı kez gıyıyosun sonucta bence ıstedıgın gıbı olsun valla bızımkılerde acık ıstemıor ama onlara sormadan gıdıp dıktırcem benımkıne de dıycem ben bunu ıstıorum almıosan gelınlık gıymıcem gıyersemde mutsuz olmam hosuna gıdecekse kapalı alım dıcemm banane yaaa hıccc tıınımda dıl valla..
kayınvalıdemde bana nısanlıyken soledı kızım acık ıstemıorum dıe tmm dedım gectım ama dınlemıcemm banane valla hıççççç tınımda dıl kımın ne ıstedıgı benım ne ıstedıgım önemlı olan...

SAĞOLUN CANLARIM BENİMMM Şeniz

khenacım kusura bakma tatlım senin konunuda mavh ettim özüra.s.

aaa olurmu ole şey ne demek canımmm burası hepimizin paylaşım alanı şimdi ben benim konumu mahvettin diyecek halim yok sana herkes paylaşım için burada var. sizlerde olmasanız naparım bennnnn Şeniz

saol tatlım anlayışın için umarım senin durumlarda düzelirde en yakın zamanda mutlu haberler almaya ihtiyacım var inanınki buaralar..

kızlar vallahi nişanlım gelince ona bi kere daha sarılcam onu sevdiğimi kıynetini bilemediğimi söylicem ayol ben bi melekle evleniyormuşumda haberim yokmuş zaten arkadaşlarımda nişanlımın geçekten bi melek olduğunu söylerler ailesiyle benim arasındaki mesafeyi çok iyi korur ve benim istemediğim şeyleri kendi istemiyormuş gibi ailesine anlatır sorun çıkmasın diye anneside tabi oğlum istemiyo diye bişey demez.
kandilde onlara gittim nişanlım bana şaka manasında döverim bak dedi babasıda ciddi zannetmiş yan odadan çıkıp geldi sen kimi dövüyorsun ben 30 yıldır annene bi tokat attığımı gördünmü vallahi alırım kızı elinden babasının evine yollarım sesinin yükseldiğin,i duymıyayım oysa nişanlım şaka yapmıştım dedi babasıda bağırmanın dayağın şakası olmaz dedi

şu bulaşık makinası bile sorun olabiliyormuş nişanlıma telefonda söyledim dedim hani bulaşık makinasından bile sorun çıkıyormuş diye.
oda dediki tabii biz enayiyiz ya aldığımız bulaşık makinası beyaz eşyaların içinde en pahalısı bide giri bide parmak izi bırakmayandan aldık. sonra neden biz aldık bulaşık makinasını kız tarafı alır dedi altta kalırmıyım hem sana yemek yapacam hem yicen hemde ben senin bulaşıklarını yıkamak için üstüne para verip makina alcam tabi sen ödiyeceksin dedim.sefamm olsun

ay rasiba bencede artık öpüyomusun pamuklardan yatakmı yapıyosun bilmem ama ben senin yerinde olsam ayaklarını bile yıkardımmm senağlama

ayy vallahi bazı şeyleri duyunca benim adamımda melake gibiymiş yeni anladım..tabii bazen damarı tutuyor gıcıklaşıyor ama ee kadı kızında bilem kusur oluyomuş.Biz söz vardır yaa kızlar Allah herkese çirkin şansı versin

ay rasiba bencede artık öpüyomusun pamuklardan yatakmı yapıyosun bilmem ama ben senin yerinde olsam ayaklarını bile yıkardımmm senağlama
sana son bişey daha söyliyeyim çok güleceksin babam dediki nişanlıma ev olmadan olmaz dedi
babaasıda yardım etti oda kredi çekip ev aldı babam sonra babam dediki ev senin üzerine araba senin üzerine olmazki böyle arabada evde kredileri onun üstüne olduğu için benim üstme yapamıyordu sonra arabayı satıp yeni kerdiyi benim adıma çekip yeni araba aldı ve ruhsatta benim adıma oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha bitmedi babam düğün günü koç istedi amcalara dayılara abilerime ayakkabı gömlek istedikaydirigubbakcemile3yengelere,teyzelere eşarpkaydirigubbakcemile3 niaşnlımla beraber alıp bunları kenara koyuyoruz ailesine hepsini söylemiyor gerçi ailesi bişey demez zaten bu tür adetleri biliyorlar ama biz yinede çevrede laf olmasın diye alıp bizimkilere ailesi yollamış gibi veriyoruz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok iyi valla ne mutlu sizeee Allah mutluluğunuzu bozmasın a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok iyi valla ne mutlu sizeee Allah mutluluğunuzu bozmasın a.s.

amin canım hepimizin inşallah zaten beni bukadar çok sevdiği için ve değer verdiği için ve çok ama çok iyi bi insan olduğu için evleniyorum bi gün eveleneceksem evleneceğim insan bu olmalı dedim ve nişanlandım yoksa ne işim var evlilikle günümü gün edip yaşamak varkenkaydirigubbakcemile2

OOOOOOOOOOO Rasiba senin babacıkta az değilmiş vallahi.
Biz bedavaya gitmişiz :))))))

vallahi öyle ama çok huysuzdur suyuna gitmezsek vazgeçer falan
arkadaşlarımda öyle diyo bizi istemeye gelen olursa babandan istesinler diyepardon 300 gram altı istediğini söylemeyi unuttum

SÜPERSİNİZ İKİNİZDE ya heriki tarafta kırılmıo kaydirigubbakcemile5
ama neden baban böle şeyler istio cnm ya ya yapamasa maddi durumu el vermese üzülmezmi nişanlın

vallahi öyle ama çok huysuzdur suyuna gitmezsek vazgeçer falan
arkadaşlarımda öyle diyo bizi istemeye gelen olursa babandan istesinler diyepardon 300 gram altı istediğini söylemeyi unuttum

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar pardon ama açık derken ne kadar açık ki gelinliğiniz ? ben straplez istiyorum büyük ihtimalle öyle olacak bu mu yani açık dediğiniz merak ettim

canım benim seninde nişanlın başka konularda iyidir merak etme
herkesin huyu suyu bir değil
sende üzülme artık lütfen

kızlar deli gibi yedim ne oluyor bana yaa valla bugün gelinliğin son provası var bir kilo alırsam içine giremem gelinliğiminkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…