kavga sebetleride inanın çok b..k tan bir sebep çocuğun bir arkadası varmış kız onunla çok fazla konuşmasını istemiyordu cünkü zararlı bir çoçukmuş kızın dediği sadece çok samimi olma arana sınır koy demiş.oğlanda patlamış resmen işte sen kim oluyorsun bana karışıyorsun bana emir veremezsin vs vs. sonrada işte arayıpta bittiğini söylemiş adi herif yaaa
offff KHENA cım yaa nasıl bir arada kalmaktır bu çok sinir oldum yaaa
napılır nasıl ikna edilir bilmiyorum iki tarafta inat diyorsun fisfisfis
sen sakin ol canım her iki tarafıda allttan alacaksın başka çaren yok artık
yanındayız biz
khenacım kusura bakma tatlım senin konunuda mavh ettim özüra.s.
kızlar vallahi nişanlım gelince ona bi kere daha sarılcam onu sevdiğimi kıynetini bilemediğimi söylicem ayol ben bi melekle evleniyormuşumda haberim yokmuş zaten arkadaşlarımda nişanlımın geçekten bi melek olduğunu söylerler ailesiyle benim arasındaki mesafeyi çok iyi korur ve benim istemediğim şeyleri kendi istemiyormuş gibi ailesine anlatır sorun çıkmasın diye anneside tabi oğlum istemiyo diye bişey demez.
kandilde onlara gittim nişanlım bana şaka manasında döverim bak dedi babasıda ciddi zannetmiş yan odadan çıkıp geldi sen kimi dövüyorsun ben 30 yıldır annene bi tokat attığımı gördünmü vallahi alırım kızı elinden babasının evine yollarım sesinin yükseldiğin,i duymıyayım oysa nişanlım şaka yapmıştım dedi babasıda bağırmanın dayağın şakası olmaz dedi
sana son bişey daha söyliyeyim çok güleceksin babam dediki nişanlıma ev olmadan olmaz dediay rasiba bencede artık öpüyomusun pamuklardan yatakmı yapıyosun bilmem ama ben senin yerinde olsam ayaklarını bile yıkardımmm senağlama
sana son bişey daha söyliyeyim çok güleceksin babam dediki nişanlıma ev olmadan olmaz dedi
babaasıda yardım etti oda kredi çekip ev aldı babam sonra babam dediki ev senin üzerine araba senin üzerine olmazki böyle arabada evde kredileri onun üstüne olduğu için benim üstme yapamıyordu sonra arabayı satıp yeni kerdiyi benim adıma çekip yeni araba aldı ve ruhsatta benim adıma oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha bitmedi babam düğün günü koç istedi amcalara dayılara abilerime ayakkabı gömlek istedikaydirigubbakcemile3yengelere,teyzelere eşarpkaydirigubbakcemile3 niaşnlımla beraber alıp bunları kenara koyuyoruz ailesine hepsini söylemiyor gerçi ailesi bişey demez zaten bu tür adetleri biliyorlar ama biz yinede çevrede laf olmasın diye alıp bizimkilere ailesi yollamış gibi veriyoruz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok iyi valla ne mutlu sizeee Allah mutluluğunuzu bozmasına.s.
OOOOOOOOOOO Rasiba senin babacıkta az değilmiş vallahi.
Biz bedavaya gitmişiz :))))))
sana son bişey daha söyliyeyim çok güleceksin babam dediki nişanlıma ev olmadan olmaz dedi
babaasıda yardım etti oda kredi çekip ev aldı babam sonra babam dediki ev senin üzerine araba senin üzerine olmazki böyle arabada evde kredileri onun üstüne olduğu için benim üstme yapamıyordu sonra arabayı satıp yeni kerdiyi benim adıma çekip yeni araba aldı ve ruhsatta benim adıma oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha bitmedi babam düğün günü koç istedi amcalara dayılara abilerime ayakkabı gömlek istedikaydirigubbakcemile3yengelere,teyzelere eşarpkaydirigubbakcemile3 niaşnlımla beraber alıp bunları kenara koyuyoruz ailesine hepsini söylemiyor gerçi ailesi bişey demez zaten bu tür adetleri biliyorlar ama biz yinede çevrede laf olmasın diye alıp bizimkilere ailesi yollamış gibi veriyoruz
vallahi öyle ama çok huysuzdur suyuna gitmezsek vazgeçer falan
arkadaşlarımda öyle diyo bizi istemeye gelen olursa babandan istesinler diyepardon 300 gram altı istediğini söylemeyi unuttum
khena cım ya bı kez gıyıyosun sonucta bence ıstedıgın gıbı olsun valla bızımkılerde acık ıstemıor ama onlara sormadan gıdıp dıktırcem benımkıne de dıycem ben bunu ıstıorum almıosan gelınlık gıymıcem gıyersemde mutsuz olmam hosuna gıdecekse kapalı alım dıcemm banane yaaa hıccc tıınımda dıl valla..
kayınvalıdemde bana nısanlıyken soledı kızım acık ıstemıorum dıe tmm dedım gectım ama dınlemıcemm banane valla hıççççç tınımda dıl kımın ne ıstedıgı benım ne ıstedıgım önemlı olan...
ay rasiba bencede artık öpüyomusun pamuklardan yatakmı yapıyosun bilmem ama ben senin yerinde olsam ayaklarını bile yıkardımmm senağlama
kızlar pardon ama açık derken ne kadar açık ki gelinliğiniz ? ben straplez istiyorum büyük ihtimalle öyle olacak bu mu yani açık dediğiniz merak ettim
canım şöyle oluyor benim nişanlım taraf biraz mutasıp bir aile tabii ne kayınvalidem nede kayınbabaö bana ona göre davran demediler asla.ama durum böyle olunca straplez giyemem ha ben ne yaptım göztermelik olarak minicik bir askı eklettim omuzlarına ve benim içinde cook daha iyi oldu çünkü bende göğüs problemi var straplez belkide hoş durmuyacaktı..bakalım gelinliğimin son halini bugün görecem coooooooooook heyecanlıyım..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?