2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bende kurumdaki yemeği beğenmedim kalori hesabı yaptığım içinde yemedim.Etli türlü,börek vardı.Bir kaseye yoğurdu koyup bulduğum tüm baharatları ekledim.ıki dilim kepekli ekmeğin üstüne sürerek yedim (((

valla bizim yemek şirket değişti yemekler harika kilo sorunum yok 51 kiloyum ama yakında olacak gibi canım sanırım can sıkıntısından yiyorummmmmcokacimcoook

hmmm anladım şimdi bende açık derken sırtı beline kadar açık falan kastettiniz sandım dı kaydirigubbakcemile3

benimkide straplez olacak muhtemelen ama ben bide böle 2 parmak genişliğinde omuzdan gelen askı yaptırmak istiyorum

bunun gibi ama merak etmeyin göğsü bu kadar açık olmayacak olamaz zaten nişanlım beni keser -tatlicadiarzu-

Benimde sol kolum koltuk altım vede göğsüm ağrıyor kötü birşey olmasından korkuyorum.Geçen yılda aynısı olmuştu dr a gitmiştim bişey çıkmamıştı.Öffffffffff

Şu sigara meretinide bırakmalıyım kocişe hergün söylüyorum hadi birlikte bırakalım diye.Sen bırak sonra ben bırakırım diyor kandırıkçı :)))))))

yoktur bişey yoktur iyi düşün iyi olsun ama sen yinede git doktora mısracım
ya bende nefret ederim doktora gitmekten

offffffffffffffffffffffffffffffffffff 15 kişi işten çıkartılcakmış kalanlarda maaşlarının %60 ını alacakmış .. toplantı yapıldı toplantıda söylendi çok canım sıkkın çokkkkkkk senağlama senağlama

Ayyy cnm benim bu krizden neler geliyor başımıza.İnşallah olmaz :1shok:

kızlar süper bişi buldum daha doğrusu bana göre değişik birşey

bu resimler arkadaşımın arkadaşının düğününde çekilmiş .. kızın omzunda birşey var sanırım dantelden yapıştırma igib birşey bence çok hoş duruyor nedersiniz

valla alıntı yapmayın yakalnırsam mahvolurum heee kaydirigubbakcemile2

mısra canımm sen yinede ihmal etme olurmu Allah korusun.benimde 2 sene öncesinde göğsümde ağrı vardı mamagrofiye girdim kist çıktı ve ameliyat oldum Allahtan kötü huylu değilmiş ama her göğsüm ağırdığında korkarım ihmal etme olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…