Bende kurumdaki yemeği beğenmedim kalori hesabı yaptığım içinde yemedim.Etli türlü,börek vardı.Bir kaseye yoğurdu koyup bulduğum tüm baharatları ekledim.İki dilim kepekli ekmeğin üstüne sürerek yedim(((
kızlar pardon ama açık derken ne kadar açık ki gelinliğiniz ? ben straplez istiyorum büyük ihtimalle öyle olacak bu mu yani açık dediğiniz merak ettim
canım şöyle oluyor benim nişanlım taraf biraz mutasıp bir aile tabii ne kayınvalidem nede kayınbabaö bana ona göre davran demediler asla.ama durum böyle olunca straplez giyemem ha ben ne yaptım göztermelik olarak minicik bir askı eklettim omuzlarına ve benim içinde cook daha iyi oldu çünkü bende göğüs problemi var straplez belkide hoş durmuyacaktı..bakalım gelinliğimin son halini bugün görecem coooooooooook heyecanlıyım..:sm_cool:
evt bızımde aıleler mutasıp o yuzden galıba bende senın gıbı yapıcam cok az bır ıp seklınd eklettırcem ama straplez ıstıorummmmmmsenağlama
yoktur bişey yoktur iyi düşün iyi olsun ama sen yinede git doktora mısracım
ya bende nefret ederim doktora gitmekten
offffffffffffffffffffffffffffffffffff 15 kişi işten çıkartılcakmış kalanlarda maaşlarının %60 ını alacakmış .. toplantı yapıldı toplantıda söylendi çok canım sıkkın çokkkkkkk senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?