2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım tartışmaların olacağı belliydi ama tatlıya bağlanmasına çok sevindim eeeeeeeeee sonuçççççççççççççççççç

sen çıtırsın zayıfsın beee klava: klava: sen bide bana bakk senağlama

yok canım ya dışardan öyle gözüküyo gizli kilolarım var benim pantalon giydiğimde üstüne belde turan kazak badi gömlek giyemiyorum basenlerim çok çiykin duruyoo bende rahat giyinmek stiyom

erkek milleti işte canım. ya konu o kadar uzunki ole bi yaygara çıkarttımki anlatsam çoğunuz bana kızacaksınız. onun için sonucu söylüyorum. düğün salonunda olacak nikah. işte ayrıca annemle nişanlımın arasındada sorun kalmadı. çok ağladım delirdim resmen. delirinde bir insanın yapabileceği herşeyi yaptım. kısace böyle gerçekten anlatırken bile kendimi tutamayacak gibi oluyorum gecenin sonu çok mutlu bitti. nişanlım beni kucağına aldı annemin kucağına bıraktı sonra biz annemle birbirimize sarıldık öptük öptük ağladık özür diledim annemden onu çok sevdiğimi söyledim. inannın şu an çok mutluyum ama hala vucuduma dün akşam yüklenmiş siniri atamadım hala ellerim titriyo gözlerim doluyo falan...

efet biraz zorluk çektin ama en büyük ödülüde aldın ayy yaa valla seni düşünüp duruyordum şu kızcagız bir halledebilse işini diye ohh rahatladımhihoyyyt

evet canım çok sağol hepinizin sayesinde güç buldum Şeniz

bu arada sorunun nasıl çözüldüğünü söylemedin sanırım khena? nerde, ne zaman olacak nikah??

çok ısrar edersiniz anlatıcamm. :)))

ya ben çocuk yapayım bi ara zahmet olmazsa:))

anammm sen çocuk yaparsan bize kim akıl verecekkk klava:

khenacım süreç sizi ilgilendirir, sonuç sevindirici sonuçta. Ben sonucu merak etmiştim onu da yukarda söylemissin zaten. Gözün aydın, bugün güzelce bi dinlen...

Ayyy iş yapamıyorum ben, bu açık olunca, bitirp geleyim bari...

sağol canımm.. benimde o kadar çok işim varki.. saat 10,30 oldu daha programı açmamşımm.. neyse ben çalışacağım arada gelicem tamammııı :1hug:a.s.

günaydın yaz gelinleri yarın evleniyorummm darısı hepinizin başına inşallah

dimpless bizi bırakma yaa daha ayrıntılı anlat
detaylara gir
nebiliyim ne gibi hazırlık yaptın mesela yarın için
kuaförden kaçta çıkacaksınn
ayy çok heyecanlıı yaaa ben de istiyommm :çok üzgünüm:

KHENA kızmazsan eğer bende dün nişanlımla paylaştım senin konuyu
benimkide nişanlına hak verdi
ama çok ama çok sevindimm mutlu sonnn yaşasınn:lepi:

ya ben çocuk yapayım bi ara zahmet olmazsa:))

dur kız sende bu ne acele kaydirigubbakcemile

GECE diyet listeni bekliyorum bende ona göre haa hihoyyyt

kızlar evimiz yoktu kirada oturacaktık belli bir süre sanırım ev alacaz düğünden hemen sonra benim için ve bütün evi olmayanlar için dua edin olurmu?

khenacım yazdıklarını okurken kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım nişanlının seni annenn kucağına bırakması sizin sarılmanız çok iyi bilir anne kalbi kırıp sonra ona sarılıp çekilen vicdan azabını keşke bukadar ağlamaya sinirlenmeye gerek kalmasaydı ama olsun şu anda herkes mutlu bizde sayende mutlu olduk birr çmür boyu mutlulukluklar ilk ve son olur inşallah

kızlar düğün için bir önerim var
gelinliğin üstüne sahte takı takmak bence yapay duruyo o yüzden imitasyon yerine gerçek takılarınızı kullanın

Amaaaaan hava da kötü zaten başlarım işe dedim geldimmm...

Sıradaki liste tüm gelin adayları için geliyor:

Sabah: 2 ceviz (ya da 4 yarım ceviz), 1 tatlı kaşığı bal / reçel, 50 gr ekmek (2 dilime tekabül ediyor), 60 gr beyaz peynir ya da 40 gr kaşar peyniri (aman siz bir kibrit kutusu gibi düşünün işte), domates, salatalik...
Ara: 1 porsiyon meyve, 3 tane etiform limonlu
Öğlen: 2 dilim ekmek (tartı varsa ölcün mutlaka, 50 gr olacak), salata (çoban salata ya da yeşil salata ama içinde havuç lahana vs olmayacak, onları salatadan değil de sebzeden sayıyoruz), 1 bardak kadar yogurt /ayran/süt, 120 gr et/tavuk/balık/köfte (köfte dışardan olmaz ama, cok yağlı oluyor, yağsız dana kıyma olacak, 120 gr 3 yumurta büyüklüğünde oluyor, ben dışarda yiyorsam 3/4 porsiyon yiyorum genelde)
Ara: 2 sade galeta, 1 light üçgen peynir, 1porsiyon meyve
Akşam: 25 gr (1 dilim) ekmek, 1 su bardaği kadar süt/yoğurt/ayran, salata, 1 su bardaği kadar sebze (sebzeler pirinçsiz, kıymasız, etsiz ve patatessiz olarak pişecek. Eğer şekerli bir sebze ise, 1/2 bardak yenilecek, misal bezelye, enginar, pırasa)
Gece: 1 porsiyon meyve.

Ekmeği beyaz ekmek de yiyebiliyoruz, Uno falan olmaz ama, normal fırından alınan ekmek olacak :) her sabah uyandığımızda ilk iş 50 defa yerimizde zıplıyoruz, maksat metabolizma çalışsın. Günde 20 dakika yürüyüş. Bir de gün içinde yediklerimizi yazıyoruz...

Rejim sert biliyorum, ama başka türlü olmuyor, kaçıveriyor...

En son not: Bu liste, bir diyetisyen tarafından bana özel olarak yazılmış bir listedir, herkese uymayabilir.

hepinize merhaba uzunca zamandır uğrayamadım buraya dolmuş bütün sayfalar...
inşallh bütün yaz gelinlerinin keyifleri yerindedir.

kızlar düğün parçasını ayarladınızmı yada evli olan arkadaslar ilk dans parçanız neydi?**

bizim ilk dans parçamız aslında TUAL den PENCERE ydi:)ama saolsun organizasyon şirketi ses sistemini ayarlayamadığı için başka bi müzikte dans etmiştik mariah carey di sanırım

güzelim benim şimdilik belli sayılır ilk dans müziğim ama yabancı hoşuna gider mi bilmem

memory - barbara streisand

canım dur ağlama hemen..sana gelinliğini seçmiş biri olarak tavsiye, önce hazır gelinlikçileri gez dolaş seçtiklerini ve satıcıların senin için seçtiklerini giy dene, hangi modelin nasıl üzerinde durduğunu gör ondan sonra diktirmeye karar ver bence..çünkü seçtiğin gelinlik riskli bir gelinlik..biraz iri göğüslü olması gerekir giyenin yoksa ön taraf dümdüz durur..e büyük göğsün varsa da boyundan bağlı yarım saatte boyun ağrısı yapıyor, saatlerce üzerinde durursa boyun omuz ağrısından duramazsın, balayın falan zehir olabilir yani..ve dediğin gibi eteğin içinden çıkan buruşuk şeyler pek hoş değil bence de değiştirt..eğer topluysan da iri kalın drapeler insanı şişman gösteriyor..bence benzer/yakın modelleri dene ve üzerinde nasıl durduğuna bi bak..

sağol canımm inşallah son olur. daha üzülmeye dayanamıyorum.... Şeniz

canım farketmez benim için yeterki bişey ayarlayım güzel bir müzik

ohh yaa şükür allahımmm sonunda güzel konular geri geldiiii hepinizi seviyorummm :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…