canım tartışmaların olacağı belliydi ama tatlıya bağlanmasına çok sevindim eeeeeeeeee sonuççççççççççççççççççGünaydın kızlar Dün nişanlımla konuştum çok üyük bir yaygara koptu. herkes birbirine girdi önüne gelen ağlıyo zırlıyo. herkes birbirinin kalbini kırdı ama akşamın sonunda herkes mutlu barışmış. ve nikah olayı sorunu son bulmuş şekilde.. mutlu sonla bitti. tabi benim gözlerim pörtlek pörtlek şişti ama önemli olan hatice değil netice
Başın sağolsun canım allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..
ay sana ne olduuuu Şeniz
valla ben dün gece sıramı savdım bu bana 2 ay yeter... :a015:
sen çıtırsın zayıfsın beeeklava: klava: sen bide bana bakk senağlama
Khena cok sevindim senin için, valla dün nişanlıma anlattım sizin durumunuzu (kızmamıssındır umarım) o da inatçı ya, naapsın bu kızcağız diye. Ama nişanlının tarafını tuttu valla.
Bu arada fark ettim ki, ankaralılar depresyonda. demek ki durum sadece havadan kaynaklanıyor, endişeye mahal yok :)
Yasmine, boyum cok uzun sayılmaz, 1,66... Ama topuklu ayakkabılar bugünler için değil mi? Boyumdan ziyade ben omuz ve sırt ölcülerim için endişeliyim, pehlivan gibi durmayayım da... Beğenmene sevindim canım :)
Dimpless, mutluluklar :)
efet biraz zorluk çektin ama en büyük ödülüde aldın ayy yaa valla seni düşünüp duruyordum şu kızcagız bir halledebilse işini diye ohh rahatladımhihoyyyt
bu arada sorunun nasıl çözüldüğünü söylemedin sanırım khena? nerde, ne zaman olacak nikah??
ya ben çocuk yapayım bi ara zahmet olmazsa:))
khenacım süreç sizi ilgilendirir, sonuç sevindirici sonuçta. Ben sonucu merak etmiştim onu da yukarda söylemissin zaten. Gözün aydın, bugün güzelce bi dinlen...
Ayyy iş yapamıyorum ben, bu açık olunca, bitirp geleyim bari...
günaydın yaz gelinleri yarın evleniyorummm darısı hepinizin başına inşallah
ya ben çocuk yapayım bi ara zahmet olmazsa:))
erkek milleti işte canım. ya konu o kadar uzunki ole bi yaygara çıkarttımki anlatsam çoğunuz bana kızacaksınız. onun için sonucu söylüyorum. düğün salonunda olacak nikah. işte ayrıca annemle nişanlımın arasındada sorun kalmadı. çok ağladım delirdim resmen. delirinde bir insanın yapabileceği herşeyi yaptım. kısace böyle gerçekten anlatırken bile kendimi tutamayacak gibi oluyorum gecenin sonu çok mutlu bitti. nişanlım beni kucağına aldı annemin kucağına bıraktı sonra biz annemle birbirimize sarıldık öptük öptük ağladık özür diledim annemden onu çok sevdiğimi söyledim. inannın şu an çok mutluyum ama hala vucuduma dün akşam yüklenmiş siniri atamadım hala ellerim titriyo gözlerim doluyo falan...
evet canım çok sağol hepinizin sayesinde güç buldum Şeniz
çok ısrar edersiniz anlatıcamm. :)))
anammm sen çocuk yaparsan bize kim akıl verecekkkklava:
khenacım yazdıklarını okurken kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım nişanlının seni annenn kucağına bırakması sizin sarılmanız çok iyi bilir anne kalbi kırıp sonra ona sarılıp çekilen vicdan azabını keşke bukadar ağlamaya sinirlenmeye gerek kalmasaydı ama olsun şu anda herkes mutlu bizde sayende mutlu olduk birr çmür boyu mutlulukluklar ilk ve son olur inşallah
canım farketmez benim için yeterki bişey ayarlayım güzel bir müzik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?