ilk dans müziği, zerrin özer-kıyamam..ama görümcem söyleyecek..çıplak sesiyle..her defasında ağlatıyor beni haspa senağlama kaydirigubbakcemile3
Vallah daha hic birsey yapmadik desem gamyoncuiremsu Ancak dügün mekaninin yerini tuttuk, o kadar yani. Gelinlik filan daha hicbir fikrim yok. Ama su an kina icin mekan arayisindayiz o kadar yani. Bizim dügün bu ara 08.08.09'da. Daha var yani kafamçokkarıştıKızlar ağustosta düğünü olanlar şuanda ne alemdesiniz neler yapıyorsunuz nelere kalkıştınız nelere kalkışmadınız...........paylaşın.......
Benim 01/08'de daha gelinlik te karar vermedim araştırmaya bile çıkmadım
Vallah daha hic birsey yapmadik desem gamyoncuiremsu Ancak dügün mekaninin yerini tuttuk, o kadar yani. Gelinlik filan daha hicbir fikrim yok. Ama su an kina icin mekan arayisindayiz o kadar yani. Bizim dügün bu ara 08.08.09'da. Daha var yani kafamçokkarıştı
selam kızlarr
dün apar topar hiçbişey demeden çıkıverdim,daha doğrusu çıkmak zorunda kaldımm...
büyükbaba rahatsızdı uzun zamandır ve dün kaybettik...iki gündür de telaşe işte...
hayat çok garip gerçekten. dün var, bugün yok...
hiçbirşey için üzülmeye,dert etmeye değmez bir kez daha hatırlattı büyükbaba bize...
deprasyondayım:çok üzgünüm:
Kızlar süper bi fikrim var bence toplaşıp ağlama seansı
Günaydın kızlar Dün nişanlımla konuştum çok üyük bir yaygara koptu. herkes birbirine girdi önüne gelen ağlıyo zırlıyo. herkes birbirinin kalbini kırdı ama akşamın sonunda herkes mutlu barışmış. ve nikah olayı sorunu son bulmuş şekilde.. mutlu sonla bitti. tabi benim gözlerim pörtlek pörtlek şişti ama önemli olan hatice değil netice
Başın sağolsun canım allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..
ay sana ne olduuuu Şeniz
valla ben dün gece sıramı savdım bu bana 2 ay yeter... :a015:
Sevgili Khena, çook sevindim tatlıya bağlanmasına. Bende fikirlerine önem verdiğim birine anlatmıştım senin olayını dün yorumlarını sana dicektim ama artık gerek yok düzelmiş. İnşallah bir başka sorun çıkmaz.
ya ben çocuk yapayım bi ara zahmet olmazsa:))
Çocuk yapmayamı üşeniyon, yoksam çocuk olursa sonrasındanmı üşeniyon :)
yok canım ya dışardan öyle gözüküyo gizli kilolarım var benim pantalon giydiğimde üstüne belde turan kazak badi gömlek giyemiyorum basenlerim çok çiykin duruyoo bende rahat giyinmek stiyom
Aynen benimde bu şekilde. ( yanlardan törpülense harika bir fiziğim olurdu Çok üzgünüm çoook )
kızlar evimiz yoktu kirada oturacaktık belli bir süre sanırım ev alacaz düğünden hemen sonra benim için ve bütün evi olmayanlar için dua edin olurmu?
Amin canım inşallah hepimize nasip olur.
uhuhuhuhuu gelinliğimi kimse beğenmedi... (Yasmine dışında)
O tarz bir gelinlik giymeden sakın karar verme. Felicitynin dedikleri doğru ayrıca omuzların geniş ise kötü durabilir.
Jülide fıkra çok iyimiş :lepi:
Parpalm hayırlı olsun. vaktiniz çok yavaş yavaş yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?