2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

GECE gösterdiğin gelinlik benim tarzım değil o yüzden yorum yapmadım ayrıca ben daha araştırmaya da başlamadım

senağlama senağlama

gece bende bakmıştım bu gelinliğe .Görünüşte şık duruyor, ama felicity haklı; eğer iri göğüslere sahipsen çok yakışır ama çıtıpıtıysan biraz emanet gibi durabilir.

ilk dans müziği, zerrin özer-kıyamam..ama görümcem söyleyecek..çıplak sesiyle..her defasında ağlatıyor beni haspa senağlama kaydirigubbakcemile3

gece canım ben çok beğendim gelinliğini etek kısmı benimkine benziyor ama göğüs kısmını kaldırabilmek lazım tabi.bide bana göre göğüs kısmı biraz açık tam çatal yeri meydanda eyilip kalkarken el öperken rahatsız edebilir

Aydii canim basin sagolsun, gercekten cok üzücü...

Khenacim acayip sevindim senin icin. Günümüz fena baslamadi, ne dersiniz?

Gece benim pek tarzim degil, ama önemli olan senin begenmen bence ;=)))

Bizim sarkimiz Özcan Deniz - Dön desem olabilir, ama belli dehil yani. Ferhat Göcer - Cennetde olabilir.

Misraaa kiz bugün Burclar ne diyo?

Size birde fikra anlatiim.

2 haftalık evli bir çift.. Adam bir akşam yalnız başına çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmek ister.. Karısına; "Sevgilim, ben çıkıyorum" der.

Evden çıkmak üzere kapıya yöneldiği sırada karısı sorar; "Nereye gidiyorsun hayatım?"

Adam soruya duraksamadan; "Bara gidiyorum bi tanem arkadaşlarımla bişeyler içeceğiz.." diye yanıt verir.

Karısı hemen sevecen bir ses tonuyla "Aman da aman benim kocacığım içki mi istiyormuş!" diye hemen minibar'a koşar ve 12 ülkeden 25 degisik içki çeşidini adamın karşısına koyar...

Adam bunun üzerine; "Benim düşünceli tatlı sevgilim. Çok teşekkür ederim, ama barda... Biliyorsun.. Buz gibi bardakta...."

Adam daha cümlesini bitiremeden kadın hemen mutfağa koşar, derin dondurucudan çıkardığı bardağı koşa koşa adama getirir.. "Aman da aman benim aşkım içkisini buz gibi bardakta mı içmek istiyormuş.. Al bakalım." diyerek bardağı adama verir.

Adam şaşırmış vaziyette; "Benim güzel kurabiyem. Ama barda buz gibi içkimi içerken yanında yediğim çerezler. Bilsen canım nasıl çekti. Sana söz, 2-3 saat içinde döneceğim."

Kadın; "Aman da aman benim canımın içi kocacığım çerez mi istiyormuş." der ve koşa koşa içeri gider.

Döndüğünde bir tepside 15 çesit çerez, fıstık, fındık, ne ararsanız tabaklara koyup adama getirir. Adam artık dudaklarını ısırmaya başlamıştır ve son bir güçle kadına der ki; "Ama benim güzel meleğim, barda biliyorsun hani arkadaş arkadaşa ortamda. Erkek erkeğe bi muhabbet vardır bilirsin, hani biz kendi aramızda biraz "rahat" konuşuruz.." der.

Ve bunun üzerine kadın ona gülümser; "Aman da aman benim bitanecik kocacığım erkek erkeğe rahat muhabbet etmek mi istiyormuş. O zaman... BANA BAK OĞLUM! AL ŞU LANET OLASI IÇKıNı BARDAĞINA DOLDUR VE ÇEREZLERıNı DE YE ZIKKIMLAN, HıÇBıRYERE GıTMıYORSUN ANLADIN MI? KOÇÇÇÇUM!!!!!"

Kızlar ağustosta düğünü olanlar şuanda ne alemdesiniz neler yapıyorsunuz nelere kalkıştınız nelere kalkışmadınız...........paylaşın.......

Benim 01/08'de daha gelinlik te karar vermedim araştırmaya bile çıkmadım

Vallah daha hic birsey yapmadik desem gamyoncuiremsu Ancak dügün mekaninin yerini tuttuk, o kadar yani. Gelinlik filan daha hicbir fikrim yok. Ama su an kina icin mekan arayisindayiz o kadar yani. Bizim dügün bu ara 08.08.09'da. Daha var yani kafamçokkarıştı

Hepimiz için hayırlısı....daha var bakalım kısmet artıkyerimseniben

Merhaba kızlar, keyifler bugün iyi ne güzel sevindim.

Başın sağolsun Allah ailenize sabır versin.

deprasyondayım:çok üzgünüm:

madecim, nasılsın öğlen sonrası iyisindir umarım.

selam fıstıklar:)kalorilerimi aldımmm yanınıza geldim...çarşı pazar bi dolaştım yeni sezon çıkmış hep ama daşşşşş gibi hatunlara göre acil erimem lazım ölüm orucuna başlıyorum hadi hayırlısı:)
tubis sabah hepimiz bi kasvetliydik geçti çok şükür,bebek yapamam zaten şu sıralar eşimin ne zaman gideceği ve geleceği belli olmuyo malesefoda bu dönemi asla bensiz geçirmek istemediğini söylüyo o yüzden onun işlerine bağlıyız yani..
geceyim ben göremedim gelinliğini yaa nasıl görcem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…