2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gittim canım gitmezmiyim ama bir çözümü yokmuş aman yaa ne acayip hatunum ben ölee:roflol:

:roflol::roflol: Bana cok tanidik geldi :roflol::roflol:

slow sarki icin birde buraya bakabilirsiniz http://www.slowturk.com.tr/top_20.asp
YouTube - En Guzel Ask Sarkilari Turkce Slow ((1))
YouTube - En Güzel Aşk Şarkıları Türkçe Slow ((2))
YouTube - En Güzel Aşk Şarkıları Türkçe Slow ((3))

ya valla zaten yeterince stressli oluyosun gerek yok bence en gergin günde evde olmaya
kafa dağıtmak lazım yada bi şişe pasiflorayı fondip yapmak:)

hakkaten o heyecanı nasıl atacağız üzerimizden yaa

kesin bir sürü terslik olur saçım güzel olmaz , makyajım güzel olmaz vs.... :bbo:

artık hem kapatıcının hem sakinleştiricinin dibine vururum:roflol: sonra leyla gibi dolaşırırım oratalıkta

kesin bir sürü terslik olur saçım güzel olmaz , makyajım güzel olmaz vs.... :bbo:

alll işte şimdiden başladı buda benden ayoll :roflol:

Kızlar gülmek isteyen düğün günü başımıza gelen düğün kazaları topic ini okusun oldüm valla gülmektennn

alll işte şimdiden başladı buda benden ayoll :roflol:

Kızlar gülmek isteyen düğün günü başımıza gelen düğün kazaları topic ini okusun oldüm valla gülmektennn

ben okudum valla hakkaten süper

okudukça korkuyorum valla benim başıma gelse ölürüm heralde bayılırım oracıkta

kızın gelinliğini ütüyle yakmışlar yaa bir gün kala kafamçokkarıştı

düğün günü benim başıma gelen en büyük kaza eşimle içeceklerimizin karışmasıydı ve ben sarhoş olmuştum:))

canım yaa öyle düşünme düşündükçe bütün aksilikleride toplarsın başında.kendini motive et prenses gibi olacam kuğu gibi olacam dünyanın en güzel gelini ben olcam o gecenin yıldızı ben olacam:hooray: ayyy cekiliiinnnnnnn:sm_cool:
vallahi yap böle cooook iyi oluooookaydirigubbakcemile3

Kızlar saçımın açıkmı yoksa topuz mu olmasına karar veremediğim için kına gecesinde açık bukle bukle düğünde ise topuz yaptırmaya karar verdim

oh bee ikisindende hevesimi alayım bari sositososito

yaaaaaaa ben dimedimmii hadiii güzel gelin adaylarıııııı eller havaya duyayım seslerinizihihoyyyt sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…