2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay ben doğum öyküleri topiğini okudum ağlamaktan gözlerim şişti resmen...
aynı oda da çalıştığım diğer arkadaşlar soruyo ne oldu diye dişim ağrıyo dayanamıyorum dedim

tubiş dikkat et sıcak bişiler iç hasta olma üsülürüsss senağlama

İçtim canım ama fayda etmedi akşama dr gitcem malesef.

evet dün akşam 3. provama gittim tubiş persembe günüde teslim alacam hayırlısıyla

Hayırlısı canım. darısı benim başıma.

eşim asker tubişcim saol jtosik mirsi datlım:)
geceyim bende beğendim gelinliğini ama kızlarında dediği gibi muhakkak dene

Tatlım ya hatırladım hep böle oli soruyom sonra aklıma geliyor düğün resiminzde zati resmi kıyafet vardı.

Olmadı sanırım canım ya akşama görücem. Öğlen modaevinle görüştüm başka bir yer yani aynı model orda da vardı. ay var falan olurmu dedim. Olur tamam dediler. Zaten dikili model var olmadı onu alırım.

ben dimples a takıldım yaa yarın evleniyorr senağlama

Tatlım onun yarın nikahı var. Evini de evim evime ekledi bugün. Gelinliğini henüz görmedik.

:1shok: aa ilk defa duyuyorum. peki hiç doktora gittinmi. sakinleştirici falan kullanabilirsin bence tabi doktor kontrolunde ve kısa süreli:tomato:

Arkadaşımda da var aynısı sinirlenincede oluyor gerdanı kırmızı lek leke oluveriyor bir anda.

Bende öle yapmak istiyom ama saçlarım pek uzun değil genelde öle yapıyorlar zati dikkat ettim.

yok çok duygusal alya derin in ve annesinin öyküsü

Merak ettim ama hiççç kaldırabilecek durumda değilim iyi olmuşlardır inşallah.

düğün günü benim başıma gelen en büyük kaza eşimle içeceklerimizin karışmasıydı ve ben sarhoş olmuştum:))

:roflol::roflol:

ay ben doğum öyküleri topiğini okudum ağlamaktan gözlerim şişti resmen...
aynı oda da çalıştığım diğer arkadaşlar soruyo ne oldu diye dişim ağrıyo dayanamıyorum dedim

yaa sen bu bebek işini iyice düşünmeye başladın galibaa..
bu ağlamalar bu hassasiyet hayırdır inşallahhh :jeyyar:

Kız tubiş varya bi kayboluyon gelmiyon gelince de alıntı rekoru kırıyon hiç bişi den geri kalmıyon :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

KHENA valla sabahta kötüydüm ya ağladım rahatladım:))anam ben bebek istesem kocam istemiyo ee onsuzda olmuyo:))

Kız tubiş varya bi kayboluyon gelmiyon gelince de alıntı rekoru kırıyon hiç bişi den geri kalmıyon :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Napam şekerimişten vakit buldukça kaçıyom sonra geçmişi okuyom üşenmeden bazen alıntı yapıp ne yazcamı unuuyom falan ama takipteyim.

KHENA valla sabahta kötüydüm ya ağladım rahatladım:))anam ben bebek istesem kocam istemiyo ee onsuzda olmuyo:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin yasmin.

ay biz salondan geldik orduevine geçtik üstümüzü çıkardık,arkadaşların yanına gittik kapıyı bi çaldık herkes şok,siizn ne işiniz var burda diyolar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…