2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

croiselle, kendi arabanızla yakın bir yere giderseniz olabilir belkim.

saçları salık bırakalım o zaman fazla uğraşmasınlar kaydirigubbakcemile3

made, walla sıradışısınız he ne işiniz var otursanıza evinizde :dance:

ben gellddiiimmmmmm son 64 gün delikafadulden
dün izi günümdü kızlar ve yatak odamı aldık hihoyyyt
nette resmini bulamadım ama çok kullanışlı kocaman bişey.fiyat 2.300 tl koridora lila beyaz shaggy yollıkta aldım.bu günden itibaren tek eksiğim perdeler ve mutfak halım.bide dekoratif süsler işte.allahım çok şükür hepsi bitiyor yavaş yavaş.sizler neler yaptınız bakalım?
bu arada ben bugünden itibaren doğum kontrol hapına başlıyorum.eczacı bi teyzem var o tavsiye etti.çok karşı olmama rağmen denicem bi.yasmin kullanıcam,bugün kullanmaya başlamak için uygunum.size de yan etkisi olursa söylerim

Elif, hayırlı olsun şekerim diğer eksiklerini tamamlarsın daha vaktin var nasılsa. yasminin yan etkisi kilo aldırıyor. evlenen arkadaşımdan bahsetmiştim dr vermişti diğerlerinin arasında en iyi oymuş ama kilo aldı.

hayırlı olsun kuzummm güle güle kullanın inşalllah ayy çok az kaldı kız düğüneeee :sm_cool:

Güle güle kullanirsin insallah elifcim. Oh ne güzel bütün stresin bitiyo... Bende hapi kullancam galiba, ama benim daha zamanim var ;=)))

Elifcimm çok mutlu oldum canım yaa güle güle kullan şekerim yatak odanı

d.kontrol hapını kullan bakalım nolcek

ay anam cinsiz biz aklımız onlarda kaldı şimdi kesin çok eğlenirler dedik,toka sorununu da atlatınca koştur koştur gittik
ama benim altımda kapri üstümde t shirt,yüzümde bi ton makyaj,süperdim yani:))

Ama bünyeden bünyeye degisiyormus. Benim bir arkadasimda sadece gögüsleri büyüdü ;=)))
:tomato:

ay anam cinsiz biz aklımız onlarda kaldı şimdi kesin çok eğlenirler dedik,toka sorununu da atlatınca koştur koştur gittik
ama benim altımda kapri üstümde t shirt,yüzümde bi ton makyaj,süperdim yani:))

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ama bünyeden bünyeye degisiyormus. Benim bir arkadasimda sadece gögüsleri büyüdü ;=)))
:tomato:

şimcik sordum senin yazdını görünce onda da göğüste biraz değişiklik olmuş ama kilo daha çok olmuş.

Birde femidom var. O 8 saat öncesinde takılabiliyormuş.

Made kız femidomu denesene nasıl bişimiş bize anlatırsın olurmu hadi be hacı :teytey:

( Bebek olursa sorumluluğu kabul ederim :CüvCüv:)

Jülide, hiç girmicekmiş bak tehdit ediyor ya olurmu kız öyle. croiselle gelcek nasılsa yanına ona bir oklava veririz girmezsen gerisini sen düşün artık kaydirigubbakcemile2

allah senin dependen baksın tubişşşşşşşşşşşşşşnaniknanik:roflol::roflol:
ben öle bilmediğim şeyleri denemem kara düzen devam

allah senin dependen baksın tubişşşşşşşşşşşşşşnaniknanik:roflol::roflol:
ben öle bilmediğim şeyleri denemem kara düzen devam

Ama bak sevaba girceniz birsürü kısçeye fikir babalığı analığı yapcanız iyi bişidir belkim dua ederiz hadi be apla.

(msnden de evli arkadaşıma baskı yapıyom hangisi kabul etcek bakalım kaydirigubbakcemile3 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…