2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Burcu, ağrıların geçmiş sevindim canım.
Senin eşyalar nasıl gitcek yerleşim falan nasıl yapcan.
Eksik değil fazla vardır tatlım sende ya bir sürü çeyiz maşallah. becerikli kızsın.

Burcu, ağrıların geçmiş sevindim canım.
Senin eşyalar nasıl gitcek yerleşim falan nasıl yapcan.
Eksik değil fazla vardır tatlım sende ya bir sürü çeyiz maşallah. becerikli kızsın.

şekercim vallahi güya burda çok eşya almayacaktıkda ordan tamamlayacaktık eksikleri ama ben duramıyorum ya:roflol: resmen bir ev eşyası burdan gidiyor gibi olacak... sağlık olsun aşkım askeri kamyon ayarlamaya çalışacak...:sm_confused:
eğer lojmanımız çıkarsa düğüne 1 ay kala belli oluyor badana falan olunca eşyayı yollar bizde atlar gideriz... 1 haftada evi yerşeltirir 2 gün dinlerin güneşleir falan döneriz:roflol: anne diyorum gelmişken dolaba börek falanda yapar atarız hazırda bulunsun:roflol: babam ilaç listeme 1 er 2 şer yazdırmaya başladı liste yaptım yara bandından uçuk kremine her şey var içinden. :roflol: son hazırlıklae bunlar yani. geriye kalanlarda ütü masası, çamaşır teli, kirli sepetia.s aşkımda diyor onlarıda burdan alırız ama çamaşır sepetini orda gönlüme göre bulamam belki burdan alıcam gene ben onu:roflol:

KHENA valla sabahta kötüydüm ya ağladım rahatladım:))anam ben bebek istesem kocam istemiyo ee onsuzda olmuyo:))

tehdit et bak sen istediğindede ben istemem die :)))

ben geldim galibaaaa
ŞÜKÜRRR

kolay çıkamayacak,arkası bol düğmeli bi model seçin bence:))

benimki ipli valla benim inatçıyla hiç bişi baş edemez eline bi makas alır keser hepsini yada hiç çıkarmaz banane benmi giydirdim derr :roflol::roflol:

gözün aydın güle güle kullan elif

bende kullandım heryerim büyüdü direk geniş çaplı oldum ağır ve uzun vasıta misali tonajım yükseldi:))
:roflol::roflol:

yawriler nabersinizz

iyiyiz kuzii sen nasılsınnn

iyiyim bu gün ya toparladım dün hastaydım yaaa
bu gün çöp kovamıda aldım
kızlar benim eksikler nerdeyse bitti yaa alcak bir şey kalmadı canım sıkılıyor şimdi:)))))))))))))

geçmiş olsun canımmm..
madem eksik kalmadı bizimkilere yardım edersin artıkk :roflol:

Ben gelinliğimle balayına gitmek istiyomm acep olur mu kii hihoyyyt

Canım bugün eski bi arkadaşımla karşılaştım turizmci olmuş çıkmış kendisi, balayı oteli bakıyorduk beraber, o da bana aynı şeyi söyledi, güneye gidin, düğünden sonra sizi alalım havaalanına transferinizi yapalım, ordan hemen gelinlikle otelinize yerleşirsiniz, balayı dediğin böyle olur, öteki türlü tatil olur onun adı dedi..bize biraz tuhaf geldi yaş olmuş 30 dedik delikafadulden

halojmanımız çıkmazsa dışardan ev tutucaz yine aynı plan işliycek...
ama ben lojman olsun istiyorum hem daha uygun olaca hemde aşkım nöbetçi olduğunda falan daha güvende olucam ben yalnız kalmaya korkarımda
hem sonra 1 sene sonra aşkım lojmana grelim derse haydaa yeniden evitopla et zor gelir. bari 4 sene falan oturalım oturduğum yerde:roflol: yada bir ihtimal daha var ki o beni çok korkutuyor. sıkı durun.
düğün tarihi gelir düğünümüz olur. balayına gideriz. böylece büyük tayinler açıklanmış olur lojman dağıtımıda olmuş olur. böylece düğünden sonra evi kurarız. ki ben bunu hiç istemiyorum. beklediğimiz lojman ara tayinlerde çıkanlardan belki 5 çıkar belki 10. ama ağustosu beklersek lojmnaların %40 boşalacakmış.... daha iyi bir lojman çıkma ihtimali yüksek aşkımın puanı yüksek. ama genede ağustosu beklemek istemiyorum evim kurulu beklesin beni orda istiyorum. yinede herşeyin hayırlısı...:1rolleyes:

ederim kuşum hem araştırırım hem ucuzunu bulurum hemde alır yollarım ihtisas yaptım bu konuda biliyorsun :roflol:

İnşallah lojmon çıkar canımda rahatlarsın. Kira derdin olmaz çok iyi olur.
Kamyon gelecek ise oraya bırakma istediğini al sığmayını otobüsle götürürsünüz

inşallah herşey istediğin gibi olur burcu valla ne güzel anlatmışsın. herşeyin planı hazır a.s.

yaw bi insanın, hemi de fazla kilosu olan bi insanın, nikah şekerlerine bakarken canı çikolota ister mi? Hadi istedi diyelim gidip yer mi??? Akıllanmayacam ben. Bi ömür boyu şişko gelin resimlerine bakacam...

valla Julli bak duydun tubişi de gelirim oraya bak hee kaydirigubbakcemile

gircen tabi kız niye girmiycen konuş bizimlende merak ediyos heralde

:roflol: :roflol: :roflol:

anam yaa kızım burcu özge sen süpersin valla hee benim hayatta aklıma gelmez çamaşır sepeti felan kafamçokkarıştı

valla iişte bu süper fikir .. nişanlımında arkadaşları var bir sürü turizmci ben bi konuşayuım onlan bakayım gelinlikle gitme işini
bişi olmaz be uçakla gideriz zaten toplar etekleri binerim uçağa ne varr sonra herkes bana baka filan hihoyyyt hihoyyyt

İnşallah lojmon çıkar canımda rahatlarsın. Kira derdin olmaz çok iyi olur.
Kamyon gelecek ise oraya bırakma istediğini al sığmayını otobüsle götürürsünüz

hayatım lojmanda da kira ödüyorsun ama yakıt falan dahil toplam 500. ama marmariste dışarda evler çok pahalı tatil yeri olduğu için üstelik evler hep apart tarzı küçük ve bakımsız. yani şöyle gönlüme göre ev kuramam o evlerle...
inşallah herşey istediğin gibi olur burcu valla ne güzel anlatmışsın. herşeyin planı hazır a.s.

he vallahi tatlım kafada herşey hazır. benimde hazır aşkımında hazır...
ikimizde bulmuşuz birbirimizi:1rolleyes:

yaw bi insanın, hemi de fazla kilosu olan bi insanın, nikah şekerlerine bakarken canı çikolota ister mi? Hadi istedi diyelim gidip yer mi??? Akıllanmayacam ben. Bi ömür boyu şişko gelin resimlerine bakacam...

:roflol::roflol::roflol:

canımmm kk daki diyet gruplarına katıl orda herkes birbirini motive ediyoo. ben 5 kilo verdim. kaç kilosun bilmiyorum ama o gün en güzel sen olacaksınnn. yeme çikolata falan şimdi cezalısın git 20 mekik çek gel... klava:
gelinlikli mankenlerin resimlerine bak daha iyi olur. onların ne güzel olduklarına bakk hadiii

allahhh durum vahim deseneee:roflol:benimde senden farkım yok vallahii yerimseniben

valla Julli bak duydun tubişi de gelirim oraya bak hee kaydirigubbakcemile

anam yaa kızım burcu özge sen süpersin valla hee benim hayatta aklıma gelmez çamaşır sepeti felan kafamçokkarıştı

hayatım o büyük bir detay daha neler neler var söylüyorum müllet böyle oluyor :1shok:
bir liste yaptım zamanında buzdolabının üstüne astım.aldıkça çizdim hem motive oluyor insan hemde kalan eksiklerini görüyor yerimseniben hemde aklıma geldikçede ekledm.yerimseniben sofra bezi bile aldım pazardan gelen çocuklar yere dökmesin altlarına sererim diye:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Yarın gelinlik deneyince alırım boyumun ölçüsünü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…