ben geldim yine.açtım sayfayı ama yazamadım bi türlü gelen gidenden.geçmişi okuyamadım daha.bakıp geleyim bi.
Ben geldim,bugün izinliydim saat 3e kadar kocişle evdeydik sonra o işe gitti,bende güzellik merkezine .Saçlarım asker traşı gibi kestirdim,epilasyon yaptırdım sonra annemlere gittim şimdi evdeyim.Yarın nöbetciyim bu yüzden fazla kalamayacağım.
Yasmincim ve Elifcim nasıllarmış bugün bakalım?
Ben geldim,bugün izinliydim saat 3e kadar kocişle evdeydik sonra o işe gitti,bende güzellik merkezine .Saçlarım asker traşı gibi kestirdim,epilasyon yaptırdım sonra annemlere gittim şimdi evdeyim.Yarın nöbetciyim bu yüzden fazla kalamayacağım.
Yasmincim ve Elifcim nasıllarmış bugün bakalım?
az önce kaynanayla konuştum telefonla.battaniye,bornoz uyku seti almış bana.bende uyku seti 12 tane almış kendi annem '' uyku setim çok var sen kullan anne''dedim hatun bozuldu yaa.sinirlendim bak şimdi.kendi anneme kızıyorum bi yığın almış diye,sen kaynana git uyku seti al.yuhunuz yawww.uyku setinden minare kurcam evde.
az önce kaynanayla konuştum telefonla.battaniye,bornoz uyku seti almış bana.bende uyku seti 12 tane almış kendi annem '' uyku setim çok var sen kullan anne''dedim hatun bozuldu yaa.sinirlendim bak şimdi.kendi anneme kızıyorum bi yığın almış diye,sen kaynana git uyku seti al.yuhunuz yawww.uyku setinden minare kurcam evde.
Canım bundan sonraki süreçlerdede hep gece içeceksen tamamdır.Unuttuğun taktirdede ertesi gün çift hap içiyorsun unutma.
selaaaam
offff kızlar ne döktürmüşsünüz bu kadar oku oku bitiremiyorum gözlerim yoruldu :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?