2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben geldim yine.açtım sayfayı ama yazamadım bi türlü gelen gidenden.geçmişi okuyamadım daha.bakıp geleyim bi.

Ben geldim,bugün izinliydim saat 3e kadar kocişle evdeydik sonra o işe gitti,bende güzellik merkezine .Saçlarım asker traşı gibi kestirdim,epilasyon yaptırdım sonra annemlere gittim şimdi evdeyim.Yarın nöbetciyim bu yüzden fazla kalamayacağım.

Yasmincim ve Elifcim nasıllarmış bugün bakalım?

az önce kaynanayla konuştum telefonla.battaniye,bornoz uyku seti almış bana.bende uyku seti 12 tane almış kendi annem '' uyku setim çok var sen kullan anne''dedim hatun bozuldu yaa.sinirlendim bak şimdi.kendi anneme kızıyorum bi yığın almış diye,sen kaynana git uyku seti al.yuhunuz yawww.uyku setinden minare kurcam evde.

Elifcim yatak odanı almışsın çokk sevindim.
Doğumkontrol haplarındanda en az yan etkisi olan yasminmiş,regl döneminde başlanıyor biliyorsundur sanırım cnm?

iyiyim canımmm

ohh ne güzel saçlar gitmiş güzellik merkezlerine gidilmişşş süperrr yarın bende çalışıyorum mısra yaa çok zoruma gidiyo vallaa

hoşgeldin mısracım.iyiyim sağolasın.dün yatak odamı aldım nihayet.şarampolde karizma mobilya var bilirsin belki ordan aldım.çok hoşuma gitti.venge renginde ama benneyaptımki beyaz istiyodum ama beyazı çok basit duruyodu.venge daha bi asil göstermiş takımı onu aldım bende.çok güzel koridora lila-beyaz shaggy yollukta aldım.1 tane 3 metre 2 tane 1,5 metre toplam 240 tl tuttu.hemde bi göreceksin varya süpeeerrrrrr. delikafadulden

sakin ol yaww sinirlenmee başka şeylerle değiştirme şansın yokmu o uyku setleriniii

Ne diye sinirleniyorsun elifcim ne güzel işte.Böyle kayınvalideleri okuyunca gözüm yaşarıyor inan.Bizimki bırak uyku setini ,telefonla konuşmayı bir çarşaf bile almadı.Gerisini sen düşün artık.

bugün adetimin 1. günü gece ilkini içicem artık.aynı saatte almak lazımmış.o yüzden gece başlıcam

Canım bundan sonraki süreçlerdede hep gece içeceksen tamamdır.Unuttuğun taktirdede ertesi gün çift hap içiyorsun unutma.

benim sinirlendiğim şey ''benim uyku setim çok var sen kullan anne''deyice bozulması.ne yani yalan mı söyleyeyim.nereye koycam o kadar yorganı ben.annemle her konusu açıldığında tartışıyorum zaten ne gerek var bu kadar uyku setine diye.

Ama o da seni önemsediği için almış ne güzel nezaket göstermiş.Kabul etmemeni beğenmeme gibi algılamış olma ihtimali yüksek.Alırsın bir süre evde tutar olmadı birine hediye edersin.Yada çok güzelse bu kalır kendi annenin aldıklarından birini verirsin.

evet içiyorum canım.onada baktım 35 yaşından sonra tehlike arzediyormuş sigarayla hapı birlikte kullanmak.daha 6 senem var korkma kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…