2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bak zaten adetin 1. gününü yaşıyorum.sancım var bolcana.bide sinirlerim bozuk almayayım seni ayağımın altına.valla kocan gelse kurtaramaz.ayyy ne çirkef bi hatun oldum ben yaa.valla kendimden tiksindim haa

oooo dımtıs dımtıs dımtıs burcu hanımlar gelmiş dımtıs dımtıs dımtıs hoşgeldiniz burcu hanım buyrun masanıza dımtıs dımtıs dımtıs

elifçim sağol canımm...

kızlar bu arada albüm ekledim,resimlerimiz varr...

bi bakıp görün beni...

sonra da kına kıyafeti için renk önerin lütfen....geçne gün de sormuştum ama tam cevapları alamadan çıkmak zorunda kaldımm...

yarın bu işi bi şekilde halletmek istiyorummm, fikirlerinizi bekliyoruummm...

elifçim ve mısram belliki doğum kontrol hapı konusunda bilgilisiniz
ne düşünüyorsunuz bu konuda
bende çok istedim kullanayım diye ama öneren tek bir allahın kulu çıkmadı karşıma...
bir tanıdığıma aşırı sinir aptı kız kardeşim yumurtalığında kist varmış o yüzde kullandı ama onada kilo yaptı bende tedirgin oldum....
hele bir akıl verin şu bacınıza

oooo dımtıs dımtıs dımtıs burcu hanımlar gelmiş dımtıs dımtıs dımtıs hoşgeldiniz burcu hanım buyrun masanıza dımtıs dımtıs dımtıs

ay hoşbuldum görmüşmü beni elifim
adettendir kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ayy dün ben o haldeydim çokkk gergindim 3 4 gündür neyseki yatıştım... :roflol:

Amanda aman aydicim ne kadardayakışıyorsunuz öyle birbirinize bayıldımmmmmmmmmmm:)))))
Eşinide bir yerden gözüm ısırıyor sanki acaba nerden?
Yada birine benzettim,üniversite okudu mu cnm?
Okuduysa hangi şehirde acaba?

Aydicim, gördüğüm kadarıyla sana siyah gibi koyu renklerden ziyade açık ve renkli şeyler daha çok yakışıyor, açıyor seni..bi de kınan ve en güzel günün bu senin, bırak koyu anne renklerini, gençsin çıtırcıksın yaşına uygun fıkır fıkır canlı şeyler giy bence..

burcucum ben çok araştırdım ve en sonunda en iy ve hormonları en az etkileyenin yasmin diye bi ilaç olduğunu öğrendim.ben denicem işte 2 ay düğüne kadar.sana bilgi veririm az bekle tombul tombul

Canım doğum kontrol haplarının her bünyede farklı bir etkisi oluyor,ben yaklaşık 9 yıl kadar önce yumurtalıklarımdaki kistler*hormon bozukluğu için kullanmıştım.Çok kilo almış görünüyordum mesela 4 kg aldım ama iki beden büyüdüm,sebebi hapın ödeme yol açması.Amaaa aynı sebepten kullanan ablamı zayıflatmıştı.
Ben şu anda kullanıyor muyum hayır çünkü sigara tiryakisiyim.

Çevremde yıllardır kullanıp memnun olan arkadaşlarımda var.

En iyi yöntem prezervatif tabi onada alışmak süre istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…