kızlar bu arada ben siyah ile kırmızıyı çok seviyorum nevresimde falan.Çok romantik bana göre ama nişanlım siyaha kızıyor.Kırmızı saten nevresim takımı almayı düşünüyorum kullanışlı olmaz biliyorum ama belki de kırmızı nevresim takımı alırım ne yapıyım nevresimde seviyorum siyah ile kırmızıyı
bende bayılıyorummm.Çeyizimede 1 tane kırmızı saten nevresim takımı aldım.Kullanışlı olmuyor belki ama özel günlerde kullanırım :jeyyar:
bitanede siyah ve kırmızılı saten takım istiyorum sositososito.Doyamadım gitti nevresim takımına
kızlar sarev'in nevresim takımlarını incelediniz mi?
ben şunu aldım
bu uyku setını almayı dusunuyom nasıl
lıbra o yaprak dokuımundede cıkmıst o nevresım takımı deıl mı ayy bende ondan alcaktım ama burda var mı onun mağazası bılmıyom kac ytl aldın
ayyy çok güzel sarev nerelerde satılıyor ki hatırlayamadım ama çok güzel
kızlar sarev'in nevresim takımlarını incelediniz mi?
ben şunu aldım
canım ben de alıyım 1 tane kırmızı saten nevresim dimi düz mü alsam boncuklular var ya onlardan mı alsam.Saten kaygan oluyor ya bayılıyorum işte
bu uyku setını almayı dusunuyom nasıl
evet böcüğüm orada çıkanın ta kendisi ama ferhındeninki bir değişik rengi idi sanırım , bordolu lacivertli olanı..
sarev sarar markasının ev tekstil grubu..ürünleri çok kaliteli sateni yumuşacık..fiyatı 110 yetale..ben hepsiburada.com'dan aldım..çok seksü , tavsiye olunurkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
kız alev bakırkoyde mağazası varmıs orayada gıderız bacı takıl bana sen
Canım ben 90 ytl ye almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?