2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcucum ben çok araştırdım ve en sonunda en iy ve hormonları en az etkileyenin yasmin diye bi ilaç olduğunu öğrendim.ben denicem işte 2 ay düğüne kadar.sana bilgi veririm az bekle tombul tombul

doktora danışmadan mı deniyorsun?
benim arkadaşım doktor kontrolünde başladı yasmine ve 1 hafta anca dayanabildi. düğüne kadar bile dayanamadı. bende kıza diyorum ki ama bir tanesi varmış tamamen doğal ben onu düşüüyorum. yasmin mi adı dedi evet dedim aman aman benden uzak olsun dedi...

sonra bi hemşre ablam var. bu evlendikten sonra başlıyor ama nasıl sinirrr...
kocası sonunda diyorki çğdem senin böyle sinirli agresif biri olduğunu bilsem evlenmezdim. ama tabi hapa yormuyorlar sonra doktora başvuruyor sebebi bu çıkıyor inanabiliyormusun. kız kardeşimde diane kullandı adete düzene girsin diye onda 3 ayda 8 kilo alınca vaz geçtim. yoksa epey niyetliydim :uhm: napcam şimdi hiç bir fikrim yok.

ay evet canım yaaa,siyah istemiyorum ben de zaten...

ama bi türlü de karar veremiyorumm...zaten kına yapmak istemiyordum,son dakikada çıkınca zoraki yaniiii.....:icecream:

benim tüm arkadaşlarım yasmin kullanuyor.eczacı bi teyzem var o da tavsiye etti.gözü kararttım denicem.bide çoğu insanda göğüsleri büyütüyormuş.en çok onu n için denicem.çünkü benimki bildiğin tahta :dilcikar:

Tamam ısrar üzerine biraz daha kalıyorum yarın mesaide uykum var dediğimde niye demeyin direkt isimlerinizi yazıyorum :))))))))

ay evet canım yaaa,siyah istemiyorum ben de zaten...

ama bi türlü de karar veremiyorumm...zaten kına yapmak istemiyordum,son dakikada çıkınca zoraki yaniiii.....:icecream:

Yaa öf ben de kına yapmak istemiyorum, bu konuda yaratıcı fikirler arıyorum ama henüz bulabilmiş değilim..annem pek hevesli işte..var mı değişik önerileri olanlar??

burcum bende kist için diane35 kullanmıştım çok kilo aldım ama benimki tedavi amaçlı olduğundan dozu yüksekti bende çok araştırdım en iyisi yasmin diyolar cnm hastaneden bi hemşire arkadaşımda kullanıyo hiç bir yan etkisi olmadı onda mesela çok memnun ağrısını falanda kesti

tatlişim ben adet sancısıda çekiyorum onun içinde işe yarar bir taşla iki kuş vururum diye düşünmüştüm... ama öyle çok kötü örnek gördümki vazgeçtim. en başta bende öyle diyordum belki beni etkilemez diye. sonra KK da bir başlık gördüm. her ne kadar etkilemiyor desede yumurtlamayı etkiliyor kızlar bizim yaptığımız hatayı yapmayın. yumurtlığınızı tembellştirmeyin. hele ki hiç çocuğunuz yoksa sakın sakın kullanmayın bırakalı 2 sene oldu hala çocuğum olmuyor. oysa yapılan tahlillerde hiç bir sorunumuz yok falan gibi şeyler kumuştum bir çok kişide desteklemişti o kişiyi iyice vazgeçtim...
oysa çok güvenli ve mantıklı geliyordu bana. :çok üzgünüm:

anamm anammm o zaman ben hiç almıyım :roflol:
allah vergisi zaten 85 :jeyyar:

Bu konuda ayrıntılı ve daha doğru bilgi alabilecek arkadaşımız var yukarda hayatttttttttt:)))))

ben en az iki sene çocuk yapmayı düşünmediğim için sorun yok canım.zaten 2 ay kullanıp bırakıcam.çok fazla etkilemez sanırım.

evet hayatım kardeşimde aynı hapı ayn sebepten kullandı... yerimseniben
ah ahh kafam çok karışık...
birde çocuğumuz olmazsa pişman olurmuyuz da diyorum....:uhm:
doktoramı başvursam bilmiyorumki..
en doğrusu kan tahliline göre verilenmiş aslında

Kız niye 2 ay kullanıp bırakıyorsun ne anladık o zaman o haptan.Asıl 2 ay sonra kullanman lazım delüüüüüüüü

ben en az iki sene çocuk yapmayı düşünmediğim için sorun yok canım.zaten 2 ay kullanıp bırakıcam.çok fazla etkilemez sanırım.

canikom bizde 2 sene düşünmüyoruz ama bu sürede kalkıp başkaları gibi 4 seneye uzasın istemem anlatabiliyormuyum. önemli bir mevzu...
:çok üzgünüm:

canım doğum kontrol haplarının öyle bir yan etkisi yok hatta adet düzenleyici olarak kullanılıyorlar ama tabi doktora görünmekte fayda var hemen içinizi karartmayın çocuk olmassa diye pozitif düşünün iyi olsun dimi tatlımm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…