burcucum ben çok araştırdım ve en sonunda en iy ve hormonları en az etkileyenin yasmin diye bi ilaç olduğunu öğrendim.ben denicem işte 2 ay düğüne kadar.sana bilgi veririm az bekle tombul tombul
Aydicim, gördüğüm kadarıyla sana siyah gibi koyu renklerden ziyade açık ve renkli şeyler daha çok yakışıyor, açıyor seni..bi de kınan ve en güzel günün bu senin, bırak koyu anne renklerini, gençsin çıtırcıksın yaşına uygun fıkır fıkır canlı şeyler giy bence..
Yahu hani ben gidiyordum 15 dk ya :)))))))
doktora danışmadan mı deniyorsun?
benim arkadaşım doktor kontrolünde başladı yasmine ve 1 hafta anca dayanabildi. düğüne kadar bile dayanamadı. bende kıza diyorum ki ama bir tanesi varmış tamamen doğal ben onu düşüüyorum. yasmin mi adı dedi evet dedim aman aman benden uzak olsun dedi...
sonra bi hemşre ablam var. bu evlendikten sonra başlıyor ama nasıl sinirrr...
kocası sonunda diyorki çğdem senin böyle sinirli agresif biri olduğunu bilsem evlenmezdim. ama tabi hapa yormuyorlar sonra doktora başvuruyor sebebi bu çıkıyor inanabiliyormusun. kız kardeşimde diane kullandı adete düzene girsin diye onda 3 ayda 8 kilo alınca vaz geçtim. yoksa epey niyetliydim :uhm: napcam şimdi hiç bir fikrim yok.
ay evet canım yaaa,siyah istemiyorum ben de zaten...
ama bi türlü de karar veremiyorumm...zaten kına yapmak istemiyordum,son dakikada çıkınca zoraki yaniiii.....:icecream:
doktora danışmadan mı deniyorsun?
benim arkadaşım doktor kontrolünde başladı yasmine ve 1 hafta anca dayanabildi. düğüne kadar bile dayanamadı. bende kıza diyorum ki ama bir tanesi varmış tamamen doğal ben onu düşüüyorum. yasmin mi adı dedi evet dedim aman aman benden uzak olsun dedi...
sonra bi hemşre ablam var. bu evlendikten sonra başlıyor ama nasıl sinirrr...
kocası sonunda diyorki çğdem senin böyle sinirli agresif biri olduğunu bilsem evlenmezdim. ama tabi hapa yormuyorlar sonra doktora başvuruyor sebebi bu çıkıyor inanabiliyormusun. kız kardeşimde diane kullandı adete düzene girsin diye onda 3 ayda 8 kilo alınca vaz geçtim. yoksa epey niyetliydim :uhm: napcam şimdi hiç bir fikrim yok.
Canım doğum kontrol haplarının her bünyede farklı bir etkisi oluyor,ben yaklaşık 9 yıl kadar önce yumurtalıklarımdaki kistler*hormon bozukluğu için kullanmıştım.Çok kilo almış görünüyordum mesela 4 kg aldım ama iki beden büyüdüm,sebebi hapın ödeme yol açması.Amaaa aynı sebepten kullanan ablamı zayıflatmıştı.
Ben şu anda kullanıyor muyum hayır çünkü sigara tiryakisiyim.
Çevremde yıllardır kullanıp memnun olan arkadaşlarımda var.
En iyi yöntem prezervatif tabi onada alışmak süre istiyor
benim tüm arkadaşlarım yasmin kullanuyor.eczacı bi teyzem var o da tavsiye etti.gözü kararttım denicem.bide çoğu insanda göğüsleri büyütüyormuş.en çok onu n için denicem.çünkü benimki bildiğin tahta :dilcikar:
burcum bende kist için diane35 kullanmıştım çok kilo aldım ama benimki tedavi amaçlı olduğundan dozu yüksekti bende çok araştırdım en iyisi yasmin diyolar cnm hastaneden bi hemşire arkadaşımda kullanıyo hiç bir yan etkisi olmadı onda mesela çok memnun ağrısını falanda kesti
ben en az iki sene çocuk yapmayı düşünmediğim için sorun yok canım.zaten 2 ay kullanıp bırakıcam.çok fazla etkilemez sanırım.
Hayat hoşgeldin cnm nasılsın?
Hazırlıklar nasıl gidiyor?
evet hayatım kardeşimde aynı hapı ayn sebepten kullandı... yerimseniben
ah ahh kafam çok karışık...
birde çocuğumuz olmazsa pişman olurmuyuz da diyorum....:uhm:
doktoramı başvursam bilmiyorumki..
en doğrusu kan tahliline göre verilenmiş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?