2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tatlişim inan senden katbe kat daha vurdumduymaz düşünüordum bu konuda.
diyordum ki yaa insanlar abartıyor falan...
sonra tıpkı sizin gibi araştırma yaptım ama ben pekde parlak şeyler bulmadım.
hani hep yaa insanlar abartıyor bilmem ne dedim...
sonra çok mu araştırdım ne okuduklarımın etkisinde kaldım :çok üzgünüm:

Birisi bana kızsın verdiğim kiloları geri alacağım ((Bu saatte tel kadayıf üstü dondurmas yenir miBurcu hep senin yüzünden geçen gün aklıma soktun

cnm benm gerçekten artık çocuk sahibi olmak için uğraşan o kadar insan varki birde ben pko yaşadım bende çok korkuyorum ya olmazsa diye bazen düşünüyorum hiç korunmasammı diye :çok üzgünüm:

Bi oturma grubumuz kaldı canım baya toparladık bide ufak tefek şeyler kaldı işte beyaz eşyalarımda tamam çok heyecanlıyım :)

OOO epeyce bitmiş işleriniz.Oturma odası almayın salonda oturun derim ama ....

Düğünün ne zamandı cnm senin?

Ben de pko hastasıyım yıllardır,sürekli ilaç içmem gerekiyor içmiyorum

Bebek içinde yaş olarak uygunsanız , madddi manevide hazırsanız düşünün derim canlarım

Biz düşünmüyoruz bu gidişlede olmama ihtimali var,zaten yumurtlama yok denecek kadar az eşimin planına görede çalışmalar 35 yaşımda başlayacağı için

Son düzenleme:
Birisi bana kızsın verdiğim kiloları geri alacağım ((Bu saatte tel kadayıf üstü dondurmas yenir miBurcu hep senin yüzünden geçen gün aklıma soktun
özür dlerim haklısın suçlu benim
Bi oturma grubumuz kaldı canım baya toparladık bide ufak tefek şeyler kaldı işte beyaz eşyalarımda tamam çok heyecanlıyım :)

ayyy yerim ben seni yaaaaaŞeniz hepsi tamamlanır canikom dert etme sakın
ayy allah oturmayıda nasp etsin hepimizeee:1rolleyes:

Öyle iki ayda falan memiş büyütmez cnm delikafaduldendelikafadulden

vallahi bencede büyütmezyerimseniben

polikistik over CADIARZU dimii
çikolata kistimidir bu ?

yok cnm yumurtlalıklarda kist oluşuyo o da yumurtlamanın düzensiz hatta hiç olmamasına neden oluyo bizim forumdada var bu nedenle çocuk sahibi olamayanlar çok korkuyorum :çok üzgünüm:

Hayır cnm çikolata kisti ayrı bir tür açılımı yazdığın gibi polikistik over

hım ben aynı sanıyordum canım...yerimseniben
bir dönem çikolata kisti durumu vardı bende yanlış teşhismiş ödümüz koptu ha patldı ha patlıycak die. manyak doktorun yanlış teşhisiymiş....

Allahtan öyle bi sorunum yok Allah vergisi 85 benimkilerde Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…