2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlar hepinize iyi geceler diyerek kaçıyorummm...

yarın toplantı var, bu da demektir ki yine okuldayım...

öpücükleeerrr....

hayyyıııırrrr senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Canım büyüme olayı su topladığı için oluyor her yer genişliyor ama bırakınca sönecek resmen bunuda hesap et.

En önemliside daha doğal yolları seç,kara üzüm çekirdeği gibi

mısraam cnm beni ailemden ayrılmanın hüznü sardı iyice çok zorlandın mı sen :çok üzgünüm:

mısraam cnm beni ailemden ayrılmanın hüznü sardı iyice çok zorlandın mı sen :çok üzgünüm:

Hayır cnm hiç etkilenmedim zaten ben üniversiteyide sayarsak neredeyse 13-14 yıldır yalnız yaşıyorum.Sizlerin etkilenmesi çok normal,bir süre bocalamada yaşayabilirsiniz yadırgamayın sakın.Ama şunu sakın unutmayın hiçbirşey eskisi gibi olmuyor o veya bu sebepten

Sen ailenden başka bir şehre mi gidiyorsun tatlım?

yok canım aynı şehirdeyiz ama ben şu ana kadar ailemden hiç ayrılmadım ilkokuldan üniversiteye kadar kocaelide ailemin yanında okudum o yüzden çok zorlanıcam sanırım...

Sevdiğin adamla birlikte olacaksın,aileler arasındada bir sorun yoksa yine görüşürsün cnm canını sıkma

kızlar bende yaklaşık beş aydır yumurtalıklarmda kist olduğu iiçin diane 35 kullanıyorum
memnunum.. kilo yapmadı bende onca uğraşlarıma rağmen kilo alamıyorum hatta
saç dökülmesi , ağrı sancı vs.. hiç bir yan etkisini görmedim..
ama her gün ilaç atmak çok sinir bozucu oluyor bende 6 aydan sonra bırakıcam bakalım inş. adetlerim düzene girer. zaten doktor evlenene kadar kullanıcan demişti :))

yok canım aynı şehirdeyiz ama ben şu ana kadar ailemden hiç ayrılmadım ilkokuldan üniversiteye kadar kocaelide ailemin yanında okudum o yüzden çok zorlanıcam sanırım...

tatlım aynı şehirde isen neden üzülüyorsun. hiç üzme tatlı canını çok şanslısın sen kendi şehrinde gelin olucaksına.s
ben ve benim gibiler ise kilometrelerce ötede olucak ailesinden:çok üzgünüm:
aklım hep onlarda kalıcak senağlama

buccuuuuuu senle bi iş yapalım bu gece gel.çok parlak bi fikrim var.yine süper para kazanacağımız bi iş

sen merak etmiyosan ben hiç söylemem hıh :dilcikar:
neyse canlarım bende çıkıyorum artık.şükürler olsun mesai bitmek üzere.yarın görüşürüz öüyorum byyyeeeeeee a.s. a.s.

buccuuuuuu senle bi iş yapalım bu gece gel.çok parlak bi fikrim var.yine süper para kazanacağımız bi iş

sen merak etmiyosan ben hiç söylemem hıh :dilcikar:
neyse canlarım bende çıkıyorum artık.şükürler olsun mesai bitmek üzere.yarın görüşürüz öüyorum byyyeeeeeee a.s. a.s.

yavruşum kocişle msnde konuşuyorduk özürrrrŞeniz
merak etmem mii yoksaaaaaa
hadi yarın anlatırsın madem a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…