2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydınlarrr herkesee burcuözgecım zaman cabuk gecıo valla hep senın takvımın gözume takılıoo ıkı uc gun sonra 3 aylara düşcen kızzz-tatlicadiarzu-

Kız minilya ne kadar şeker birşeysin sen öyle bakiyim?Kaç yaşındasın çok küçük görünüyorsun?

kızlar neydi bugün evlenen arkadasın adı hatırlayamadım ama simdiden mutluluklar diliyorum onaa.s.

iyiyim canım yemek saatini bekliyorum öğleden sonra evime gidecem perde bakacazdakaydirigubbakcemile3 sen nasılsın? nasıl oldu göğüs ağrın tatlım?

Canım göğüs ağrım artarak rahatsız ediyor dün gece üstüne yatmakta epeyce zorlandım

cumartesi çalışmanın vermiş olduğu sıkıntı dışında iyi başladı mısra. sen nasılsın akşam baya kaynatmışsınızz uykunu alabildinmiii

Uykumu tam olarak alamadım çünkü geliyorum birazdan diyen eşimi 1 saat bekledim gelmeyince sinirlenerek yattım

bugün iki kişiyimi evlendiriyoruz kıslar benim kafam fena halde karıştı ama yaaaaaaafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…