2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Oğlak

Sevgili Oğlaklar cumartesi gününe Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında adım atmaktasınız. Sosyal hayattaki temaslarınızın sezgileriniz üzerine kurulu olabileceği bugün, algılama gücünüz oldukça yüksektir. Çevrenizdeki insanları kolaylıkla kendi yönünüze çekebilir, onlara kimi konularda şifacı olabilirsiniz. Tutkularınız bugün oldukça derindir. Partnerinizle olan paylaşımınızda erotizmin uç noktalarında dolaşmak arzusu gün boyu etkili olabilir. Sevme ve sevilme güdünüz gayet yoğundur. Bazı konularda güçlü olmak ve gücünüzü göstermek eğiliminiz yükselebilir. Eğer kırgın olduğunuz insanlar varsa, onlara karşı bugün dimdik bir duruşla cevap vermeye çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan paylaşımınızda liderlik gücünüzün kabul edilmesi yönünde bir tavır içine girebilirsiniz.

Eğer bu haliniz çevreniz tarafından kabul görüyorsa, bu sizi keyiflendirebilir. Yok tam tersi sizin üzerinizde baskın olmaya çalışırlarsa biliniz ki onları kolaylıkla ikna ederek kendi tarafınıza döndürebilirsiniz. Yani güç bende tanımı bugün sizin için söylenmiş gibidir. Kalabalık sosyal ortamlarda özel veya başka amaçlarla toplanmanız mümkün olan bugün, maddi konularda dikkatli olmanız yerindedir. Yani elinize geçecek parayı nasıl kullanmanız gerektiğini planlamanız yerinde olabilir. Yakın ilişkilerinizde yapıcı bir şekilde hareket etmeniz, size olumlu bir şekilde geri yansıyabilir. Günün sizler açısından sert ama bir o kadar da etkili geçeceğini söyleyebiliriz

Kova

Sevgili Kovalar gün boyu devam edecek Ay gezegeninin Akrep burcu seyri altında, gerek sorumluluklarınız ve gerekse toplum içinde konumunuzla alakalı konular üzerinde derin düşünebilirsiniz. Bugün hedef olarak belirlediğiniz konularda azimli olmanız halinde başarısız olmanız diye bir durum söz konusu olamaz. Bugün herşeyi kontrol altına alma güdünüz yüksektir. Bazı durumların sizin dışınızda gelişmesi halinde, tavırlarınız sertleşebilir. Etrafınızdaki kişilerin ters davranışlarına tahammül gösteremeyebilirsiniz. Keskin içgüdüleriniz ve uyanıklığınız ön plandadır. Eğer günlük aktiviteniz içinde sorunlu bir durumla karşılaşırsanız, ne yapmanız gerektiğini bu enerji altında gayet iyi bilirsiniz.

Keskin içgüdüleriniz bugün sizi bazı kişilerden veya olaylardan koruyabilir. Özellikle çevrenizde bulunan büyükleriniz veya otorite konumunda bulunan kişilerle aranızda sorunlar oluşabilir. ınandığınız değerler onlarınkiyle aynı olmadığı durumlarda çatışma yaşanmaması için, yalnız kalıp düşünmeniz yerinde olabilir. Özellikle özel hayatınızla ilgili meselelerde gizliliği tercih etmeniz nedeniyle size baskıda bulunabilir veya geçmişte yaşadıklarınız dolayısıyla sizi suçlayabilirler. Böyle durumlarda da huzurunuz açısından bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmanız ve daha sonra bu konular üzerinde ılımlı bir şekilde konuşmaya çalışmanız faydalı olabilir.

Balık

Sevgili Balıklar sezgilerinizi yoğunlaştırıcı, uzun vadeli planlarınız konularında sizi düşündürücü fakat bir o kadar destekleyici olan Ay gezegeninin Akrep burcu seyri altında bir güne başlamaktasınız. Bugün detaylı çalışmalardan ziyade kendinizi dinlendirme isteğiniz daha yoğun olabilir. Böylelikle kafanızı toparlamak ve neler yapacağınıza dair planlamalarda bulunmak mümkündür. Ayrıca 15 Mart günü, yani Pazar sabaha karşı burcunuzda ilerlemeye başlayacak Mars gezegeninin etkisini de hesaba katarsak, bugünkü Ay enerjisi iki misli güç anlamına geleceğinden, fikirlerinizi daha bir güvenli şekilde açıklama gereği duyabilirsiniz. Kararlılık gücü veren bu iki enerji, Güneş ve Merkürün burcunuzda ilerlemesiyle her yönden parlamanız anlamına gelebilir.

Tek zorluk Venüsün Koç burcundaki yansıması olur ki, onu da nasıl başarılı bir şekilde kullanabileceğinizden Mart aylık yorumunuzda söz etmiştim. Fırsat bulduğunuzda bir gözden geçiriniz. Yine bugünkü Ay pozisyonunun etkisine gelirsek, hakikaten kuvvet anlamındadır. Gücünüzü daha iyi kullanmanızı sağlayan Ay gezegeni, gün boyu, daha kararlı ve daha cesur davranmanızı sağlayabilir. ıkna kabiliyetinizle insanları kolayca etkiniz altına alabilirsiniz. Bugün ayrıca, çevrenizde bulunan insanlarla paylaşım duygunuz yoğundur. Değişik insanlarla temas edebilmenizi sağlayan enerjiniz sayesinde motive olabilir, haftanın tüm yorgunluğunu üzerinizden atmaya çalışabilirsiniz.

Koç

Sevgili Koçlar cumartesi gününe Ay gezegeninin Akrep burcu enerjisi altında girmektesiniz. Sizin için anlam ve değeri olan insanlarla alakalı her konuda, daha derin düşünebileceğiniz bugün, özellikle ortak paylaşım duygunuz gayet yüksektir. Eğer bazı konularda kafanızın içinde sorular taşıyarak güne uyandıysanız, problemleri çözmeden rahat etmeniz mümkün değildir. Duygularınız oldukça yoğunlaşabilir. Sahip olduğunuz değerlerinize bir ufacık bir zararın bile gelmesini istemezseniz. Bu yüzden çevrenizdeki olaylara karşı bugün daha fazla duyarlık gösterebilirsiniz. Aileniz veya evinizle ilgili konularda tepkisel davranışlar göstermeniz mümkündür. Fakat bunun nedeni, biraz önce değindiğim gibi değerlerinize olan düşkünlüğünüzdendir.

ılişkinizle alakalı konularda bugün tutkularınızı gösterme biçiminizde cinsellik baş planda yer alabilir. Partnerinizin, gerek zekası ve gerekse hareketleriyle dikkat çekici davranmasını bekleyebilirsiniz. Parasal konularda da sahiplik gücünüz bugün oldukça yüksektir. Güçlü görünmekten ve gücünüzü hissettirmekten hoşlanabilirsiniz. Ay Akrep burcu seyir günlerinde sert tepkiler ve tutkulu tavırlar ön planda olacağından iradenizi devrede tutmanız faydalı olabilir. Yani çevrenizdeki kişiler size uymuyorsa veya istemediklerinizi yapıyorlarsa olaylara müdahalede bulunurken lütfen sakin bir şekilde konuşmayı deneyiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar karşıt burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi altında güne uyanmaktasınız. Bugün partnerinizle ortak bir noktada buluşmak adına özverili davranmanız gayet yerinde olur. Sırlarını muhafaza etmekten hoşlanabilir. Böyle bir durumda onu daha açık konuşmaya veya neler düşündüğünü öğrenmek için zorlamaya çalışmayınız. Size karşı sadık olmadığını düşünmek yerine, hoşlandığınız konularda konuşmayı deneyiniz. Kıskanç tavırlar içinde olmayınız. Eğer herhangi bir hareketi canınızı sıkıyorsa, tartışmak yerine birbirinizi anlamak için gayret gösteriniz.

Bu enerji altında, aranızda oluşabilecek sorunlarda sizi yargılamaya kalkışabilirler. Sözleri canınızı sıkabilir. Fakat bu sizinle çatışmak için yaptığı özel bir durum değildir. Sadece günlük etkilerin getirdiği bir gerilim içindedir. Sevgi dolu davranmanız halinde içtenlik ve dürüstlükle size açıklamada bulunabilir. Gün boyu, kıskançlık tepkilerinde bulunabilir. Sizi fazlasıyla sık boğaz edebilir. Fakat bilirsiniz ki sizler de sevdiğinize aşırı düşkünsünüzdür. O nedenle birbirinize karşı kırıcı davranmak yerine, güven vermeye çalışırsanız durumlar kolayca tatlıya bağlanabilir.

ıkizler
Sevgili ıkizler gün boyu Akrep burcunda seyredecek Ay etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu enerji başkalarına yardım etme hislerinizin yükselmesi anlamına gelir. Çevrenizdeki insanlar tarafından bu yardımlarınızın değeri her ne kadar anlaşılmasa da, içinizdeki zorlayıcı dürtüye mani olamayabilirsiniz. Sağlık konusu da bugün önemlidir. Aile fertlerinizle ilgili bir rahatsızlık hakkında bilgi sahibi olmaya çalışabilirsiniz. Ayrıca bu enerji altında kendinizi gözden geçirerek nerelerde sıkıntılarınız var, bunların üzerinde durabilirsiniz. Fakat bunu yaparken olayları sadece negatif yönleriyle ele almanız da mümkündür. Böyle bir durumda ise gün boyu çevrenizdeki insanlarla güç savaşlarına girişebilirsiniz. Oysaki bu zorlu etkiyi güce dönüştürmek gerekir.

O zaman yapılması gereken, herşeye rağmen ayakta durabilmek için bu enerjinin itici gücünden yararlanmaktır. Bu ise ancak istemekle olabilir. Ayrıca bugün zorunluluklarınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Fakat detaylar üzerinde durmak hoşunuza gitmeyebilir. Kafanızın içinde belli bir plan yaparsınız. O plana göre işlerinizi yoluna koymaktan hoşlanacağınız için, ekstra işlerle uğraşmak sizi rahatsız edebilir. Cumartesi olmasına rağmen çalışmak zorunda olanlar fiziksel açıdan dayanıklıdırlar fakat çabucak gerginliğe düşebilirler. Böyle durumlarda bol oksijen almak, egzersizle uğraşmak sizi sakinleştirebilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler güne Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlamaktasınız. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmekten hoşlanacağınız bugün en iyi olmak ve en güçlü görünmek arzunuz yoğunlaşabilir. Romantik ilişkilerinizde cinsellik vurgusu yükselebilir. Aşkı teninizde hissetmek sizi keyiflendirebilir. Bunun altında yatan duygu ise, partnerinizin üzerinde hakimiyet kurmak için olabilir. Baylarda karizmatik bayanlarda ise çekicilik ön plandadır. Aynı zamanda aşk oyunları bugün hoşunuza gidebilir. Çünkü aşkın kendi içindeki büyüsü size hoş gelebilir. Sevgilinizle yakından ilgilenmek, duygusal ilişkide bulunmak, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Fakat eğer sorunlu bir aşk yaşıyorsanız bugün birbiriniz üzerinde denetim uygulamak, kim haklı kim haksız mücadelesine girişmeniz mümkündür.

Bunu yapmanızdaki neden birlikteliğinizi sağlam temeller üzerine oturtmak içindir. Kafanızın içindeki sorulara bir an önce cevap bulmak ihtiyacındasınızdır. Eğer bu ilişki yürümeyecekse nedenlerini öğrenmenin hakkınız olduğunu düşünebilirsiniz. ılişkisi yolunda gidenler ise, bugün birbirlerine karşı daha tutkulu davranabilirler. Beraberliğinizin sizi yenilediğini, dönüştürdüğünü düşünebilirsiniz. Ayrıca ilginç bir konu da bugün telkin gücünüz oldukça yüksektir. Biraz önce yukarıda sözünü ettiğim, ilişki sorunlarında bu gücünüzden yararlanabilirseniz partnerinizle ortak bir noktada buluşmanız mümkündür.

Son olarak ASLANNN

Sevgili Aslanlar, Ay gezegeninin Akrep burcu seyri altında yeni bir güne adım atmaktasınız. Kendinizi yenilemek ihtiyacınızın yoğun olduğu bugün, ailenizle aranızdaki ilişkinin kalitesine göre huzurlu veya tam tersi bir gün geçirmeniz mümkündür. Eğer sorunlarınız varsa eşiniz veya kimlerle beraber yaşıyorsanız, iyi geçinmeye çalışmanız, ortak bir nokta oluşturmanız faydalı olabilir. Tabi ki bu durum tek taraflı halledilecek bir durum değildir. Özellikle yuvanızla ilgili sorumluluklarınız veya maddi konularla ilgili problemler yine karşınıza dikilebilir. Eğer günü, kendi planlarınız dahilinde geçirmenizin önünde engeller varsa, isteklerinizi elde edemediğiniz için gerginliğe düşmeniz mümkündür.

Farklı yaklaşımlarla karşılaşabileceğiniz bugün, etrafınızdaki bazı insanlar üzerinizde kontrol kurmaya ve kendi istekleri doğrultusunda yönlendirmeye kalkışabilirler. Böyle hallerde sizin de kendinizi savunmak yerine belli bir tavır içinde onlarla aranıza duvar örmeniz mümkündür. Yani daha ketum davranabilirsiniz. Ayrıca bugün özel sırlarınızı çok güvenmediğiniz insanlardan saklama eğiliminde olabilirsiniz. Tutkularınız oldukça derindir. Kendinize ait değerlerinize öylesine sahip çıkarsınız ki, karşınızdaki kişi kim olursa olsun sizi yolunuzdan geri çevirmesi mümkün olamaz. Ayrıca bugün eşiniz veya ailenizle, maddi konularda bazı gelişmeler yaşanabilir veya bu konularla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

alohaaaaa güzellerrr:)
akşama 15 kişi gibi bir koloniyi misafir edeceğim için temizlik ve pasta börek işiyle ilgileniyorum malesef size yazamayacağım ama aklım sizde haberiniz olsun öpüyorum çok çokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Anaaa devrem gelmiş kaçmış,kolay gelsin.

Komandoluğumun hakkını verdim,şu anda saçlarımın ortalama uzunluğu 3 cm :)))))

slm kızlar ancak girebeildim sabahtan beri dekotasyoncularla model beenme derdindeyim ya nezaman bitecek balayına gidip 1 yıl gelmek istemiyorum

neden kimse konuşmuyo ozaman bende zengin olma ve düğünü çırağanda yapma hayallerimle sayısal oynamaya gidiyom varmı gelen

Rasibacım hafta sonu çalışanlar grubundan biri olarak nasıl olabilirim ,keyifsiz:bbo:
Sen nasılsın?

sayısalımı oynadım geldim.çıkarsa hepinizin düğün salon paraları benden

canım salona fon niye kötü olsun bence her zaman çok hoş duruyor salonlarda a.s

ben memelerim büyüsün de gelinlikte güzel dusun diye içicem sadece :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: deliii durmuş durmuş iki ayda hapla göğüslerini büyütcek naniknanik oldu canım estetik ameliyatlar da zaten parasını sokağa atmak isteyenler için vardı naniknanik :roflol:

Yaa öf ben de kına yapmak istemiyorum, bu konuda yaratıcı fikirler arıyorum ama henüz bulabilmiş değilim..annem pek hevesli işte..var mı değişik önerileri olanlar??

canım ben de istemiyorum kına gecesi hatta öyle bir başlık da açıp kkdakilerin fikrini sormuştum ama tatmin edici bir cevap bulamadım hala düşünüyorum yapsam mı yapmasam mı yaparsam nasıl yapayım diye sen bişeyler bulursan beni de haberdar et bari senden bir akşam sonra da ben aynısını yaparım kaydirigubbakcemile3

ben buldum çok romantik bişey : tombul tombul memeler :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: bu kızı seviyorum yaaa Şeniz

canım hayırlı olsun güle güle kullanın yatak odanızı, bu arada dikkat ettim 2 gün sonra 1 aya düşüyorsun takvimdee hiçbirşey kalmadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…