Nastasiacim, bence o kadarda cok fark etmez. Dondurucu yukarida mi, asagida mi? Zaten sürekli kullandigin birsey degil bence. Kafana cok fazla takma bence bu tür seyleri. Bence mobilya daha önemli kaydirigubbakcemile3 Kiz Burcu anlatsana ....
gunaydınlarrr herkesee burcuözgecım zaman cabuk gecıo valla hep senın takvımın gözume takılıoo ıkı uc gun sonra 3 aylara düşcen kızzz-tatlicadiarzu-
canımm adaşım bende çok merak ettim gelinliğinii....:teytey:kızlar selam.. keyifler nasıl? gelinliğimi aldım bugun..
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar...
ohh mobilyalar alınmaya gelinlikler dikilmeye veya alınmaya başlanmış... hayırlı olsun herkesin aldıkları:))) burcucellocuğum ayakkabını gördüm bende böle bişey istiorum çok şeker:)))
off off ben daha beyaz eşyaya karar veremedim... tam tamam verdm diorum gidiorum... orada fikir değiştiriorum falan(( bulaşık mak, çamaşır mak, ocak, fırına karar werdim... şimdi de buzdolabına takıldım... altta mı olsun soğutucusu yoksa üstemi... gelenekseller mi kullanışlı yoksa yeni çıkanlarmı... kuzenim alttan dondurucusu olanı kullanıyor 6-7 aydır çok memnunum diyor... ama o hiç üste donduruculuyu kullanmadıki farkı pek anlamaz:)))) off offf bana fikir verin (((
hiç bişy hallettim yok en azından beyaz eşyaları halledeyim diorum(((
kızlar selam.. keyifler nasıl? gelinliğimi aldım bugun..
:))) ewt ama işte sebzelik yeri ozmn altta oluo dondurucu üste olunca eğilmek doğrulmak gerekio vs.vs aslında spor olur di mi:))))delikafadulden
burcucuğum yani alttan doğutmalı kullanışlı:)))
elifciğim bende yardım ediyor moduda yok okdr gerginimki herşeyden ve herkesten nefret ediorum sanki((
herşeye ve herkese kırılıorum alınıorum... acayip ters ve sinirliyim(( çok kötüyüm çoook psikolojim çok bozuk...
buzdolabının hangisinin en iyi olduunu araştırırken ne buldum hahahaha....
Temel ile dursun 15 sene sonra ilk kez görüşmüşler. Dursun Temel'i evine
davet etmiş. Dursun un iki karısı varmış (biri imam nikahlı diğeri ise
resmi). Dursun Temel'i yedirmiş içirmiş. Akşam Temel Dursunlar da kalmış.
Gece Dursun un imam nikahlı karısı Dursun un yanına gelmiş ve şöyle demiş:
"Dursun çok azdım benimle beraber ol!"
Dursun: "olmaz evde misafir var" demiş demesine ama karısı ısrar etmiş. Dursun karısına "git buzdolabının kapağını aç ışığından bak, Temel uyuyorsa gel" demiş. Kadın Dursunun dediğini yapıp bakmış, tamam demiş ve gitmiş Dursunun yanına.
Dursun ile karısı işi bitirmişler. Derken öbür karısı gelmiş. Aralarında
aynı konuşmalar geçmiş. Dursun bu karısıyla da işi bitirmiş. Sabah olmuş.
Dursun Temel e sormuş:
- "Rahat uyudun mu?". Temel:
- "Evet ama gece çok susadım" demiş. Dursun sormuş:
- "E niye kalkıp içmedin?". Temel yanıtlamış:
- "Nasıl içerim, buzdolabının kapağını her açanı hallediyorsun!"
- "Nasıl içerim, buzdolabının kapağını her açanı hallediyorsun!"
daha dün annemle konuşuyoduk bana ''elif artık iyice çileden çıkartıyosun bizi,hiç çekilmez oldun.azcık çekidüzen ver kendine,evleniysun ölüme gitmiyosun.''dedi.ve ben hala ne yaptığımı neden hakkımda bu şekilde düşündüklerini anlayamadım.sanırım bilinç dışı çevremdekileri kırıyorum da farkında değilim. :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?