2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydınnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Burcucum hayırlı olsun gelinliğin, resmini merakla bekliyorum.
Elif cim bugün seni yalnız bırakacağım çünkü çalışmıyorum dün çalıştım
Birazdan kocişle dışarıya kahvaltıya gideceğiz.

günaydın kızlarr hepinize iyi pazarlarrr

burcu gelinliğin hayırlı olsun bende çok merak ettim rsmi varsa görmek isteriz....

bende nişanlımla dışarı çıkıyorum azıcık gezcess hava çok güzell :dilcikar: :teytey:

akşama görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeee

Günaydinlar tatli yaz gelinleri, umarim hepiniz iyisinizdir. Burcucum gelinligini merak ettik bak ;=)))) Hayirli ugurlu olsun canim. Bugün calisanlarada kolay gelsin diyorum, isiniz zor ya arkadaslar.... Dün dügünleri olan arkadaslar bugün gelmezler degil mi mirmirmirmir

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar...
ohh mobilyalar alınmaya gelinlikler dikilmeye veya alınmaya başlanmış... hayırlı olsun herkesin aldıkları:))) burcucellocuğum ayakkabını gördüm bende böle bişey istiorum çok şeker:)))
off off ben daha beyaz eşyaya karar veremedim... tam tamam verdm diorum gidiorum... orada fikir değiştiriorum falan(( bulaşık mak, çamaşır mak, ocak, fırına karar werdim... şimdi de buzdolabına takıldım... altta mı olsun soğutucusu yoksa üstemi... gelenekseller mi kullanışlı yoksa yeni çıkanlarmı... kuzenim alttan dondurucusu olanı kullanıyor 6-7 aydır çok memnunum diyor... ama o hiç üste donduruculuyu kullanmadıki farkı pek anlamaz:)))) off offf bana fikir verin(((
hiç bişy hallettim yok en azından beyaz eşyaları halledeyim diorum(((

Nastasiacim, bence o kadarda cok fark etmez. Dondurucu yukarida mi, asagida mi? Zaten sürekli kullandigin birsey degil bence. Kafana cok fazla takma bence bu tür seyleri. Bence mobilya daha önemli kaydirigubbakcemile3 Kiz Burcu anlatsana ....

:))) ewt ama işte sebzelik yeri ozmn altta oluo dondurucu üste olunca eğilmek doğrulmak gerekio vs.vs aslında spor olur di mi:))))delikafadulden

gunaydınlarrr herkesee burcuözgecım zaman cabuk gecıo valla hep senın takvımın gözume takılıoo ıkı uc gun sonra 3 aylara düşcen kızzz-tatlicadiarzu-

vallahi canikomm orda 11 ay yazdığı zamanları hatırlıyorsun dimi kuzumm :1rolleyes: vayy beeee :sm_cool:
kızlar selam.. keyifler nasıl? gelinliğimi aldım bugun..
canımm adaşım bende çok merak ettim gelinliğinii....:teytey:

canım biliyorsun ben dondurucu altta olanladan aldım ama benle birlikte teyzemde aldı felaket memnnunum diyor. ki önceki buzdulabı klasiklerdenmiş. Burcu kız iyiki bende gelmişim senle beyaz eşya seçmeye diyor. bilmem artık ben kullanınca görücem şekercim. a.s

Gamze ve Pınar arkadaşlarımız artık evli birer bayan olarak yeni hayatlarına başlamış bulunmaktalar... :1rolleyes:
allah mutluluklarını daim etsin. Balayıları umarım hayatlarının en keyifli günleri olur....a.s.

ben geri geldim canişler.benim 62 günüm kaldı biliyo musunuz?mısraa haklıymış gerçekten.aynı onun gibi hissediyorum.sanki başkası evleniyoda ben ona yardım ediyorum gibi geliyor.

burcucuğum yani alttan doğutmalı kullanışlı:)))
elifciğim bende yardım ediyor moduda yok okdr gerginimki herşeyden ve herkesten nefret ediorum sanki((
herşeye ve herkese kırılıorum alınıorum... acayip ters ve sinirliyim(( çok kötüyüm çoook psikolojim çok bozuk...

buzdolabının hangisinin en iyi olduunu araştırırken ne buldum hahahaha....

Temel ile dursun 15 sene sonra ilk kez görüşmüşler. Dursun Temel'i evine
davet etmiş. Dursun un iki karısı varmış (biri imam nikahlı diğeri ise
resmi). Dursun Temel'i yedirmiş içirmiş. Akşam Temel Dursunlar da kalmış.

Gece Dursun un imam nikahlı karısı Dursun un yanına gelmiş ve şöyle demiş:

"Dursun çok azdım benimle beraber ol!"

Dursun: "olmaz evde misafir var" demiş demesine ama karısı ısrar etmiş. Dursun karısına "git buzdolabının kapağını aç ışığından bak, Temel uyuyorsa gel" demiş. Kadın Dursunun dediğini yapıp bakmış, tamam demiş ve gitmiş Dursunun yanına.

Dursun ile karısı işi bitirmişler. Derken öbür karısı gelmiş. Aralarında
aynı konuşmalar geçmiş. Dursun bu karısıyla da işi bitirmiş. Sabah olmuş.

Dursun Temel e sormuş:

- "Rahat uyudun mu?". Temel:
- "Evet ama gece çok susadım" demiş. Dursun sormuş:
- "E niye kalkıp içmedin?". Temel yanıtlamış:
- "Nasıl içerim, buzdolabının kapağını her açanı hallediyorsun!"

burcucellocuğum gelinliğini nerden ne kdra aldın cnm??? ankdaydın bildiim kadarıyla banada fikir olur hem:))) modeli nasıl yaa merakta ettim gerçekten:)))

- "Nasıl içerim, buzdolabının kapağını her açanı hallediyorsun!"[/QUOTE]

süpermiş nastasia :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

daha dün annemle konuşuyoduk bana ''elif artık iyice çileden çıkartıyosun bizi,hiç çekilmez oldun.azcık çekidüzen ver kendine,evleniysun ölüme gitmiyosun.''dedi.ve ben hala ne yaptığımı neden hakkımda bu şekilde düşündüklerini anlayamadım.sanırım bilinç dışı çevremdekileri kırıyorum da farkında değilim. :sm_confused:

:roflol::roflol::roflol: Güzel mis :roflol::roflol::roflol:

- "Nasıl içerim, buzdolabının kapağını her açanı hallediyorsun!"

süpermiş nastasia :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE]

bende güldüm canım baya:)))delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ewt cnm yaa insan farkına varamıo.. acayip tersliorum insanları aşırı tepki veriorum... sonra ben ndn böle kızdım şimdi falan diorum... ama çevremdekiler çok kırılıolar biliorum... çok kötü ama elimde deil... yani bilerek yapmıorum... bi de çok dalgınım saçma sapan hareketler yapıorum... off yaa bitsede kurtulsak((( zormuş gerçekten... hiç böle olacaını tahmin etmemiştim...:1no2:

Kizla bu gidisle cevrenizde kimse kalmiyacak haaaa :dance: Biraz cool olun. Bazi kirilian kalpler zor tamir ediliyor.

battı balık yan giddeerrrrr.şurda kalmış 2 ay ne ailem evletlıktan reddederrrr,nede nişanlım terkeder.bidaha bugünlere geri dönemeyeceğimize göre azcık gelin kaprisi çeksinler demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…