2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mısra ya valla cok merak ettim sen hangi kurumda calışıyorsun..profilinde memur yazıyo ama benim bildiğim memurlar hafta sonu calışmaz ..ayy kusura bakma valla merak etiim..

Canım benim çalıştığım kurumda yatılı olarak kalan sorunlu bir grup insan var.:)Bu yüzden gece gündüz sürekli açık anladın mı şekerim?

hımm anladım canım..zor iş ya..hele birde sorunlu insanlarla uğraşmak daha da zor..allah kolaylık versin...özel sektörde calışmaktan cok cok daha iyi oldugunu düşünüyorum...

Canım bundan önce özel sektörde çalışıyordum.Üst düzey yöneticiydim çok para kazanıyordum ama çalışma saatleri çok fenaydı,gecem gündüzüm yok şehirlerarası yollardaydım.Bu yüzden ayrıldım.

Buranın tek avantajı çalışma saatleri ama buradaki 8 saat mesai abartısız sizin 3-4 günlük yorgunluğunuza eşdeğer.

Anlayacağın her işin bir zorluğu var cnm.

Şu Türkiye şartlarında iş sahibi olduğum için ŞÜKRETMEYıDE UNUTMUYORUM TABı.

elifcim yatak odanı çok merak ettim acil reaim lütfen ben hala alamadım kafayı yicem

He he kelin merhemi olsa Aysuncum..gel bunu da beraber yapalım biz senle kaydirigubbakcemile3

Of ya bu topicte de bizim kınamızla ilgilenen de yok kii :çok üzgünüm:

Görümcemle kafa patlattık, tek aklımıza gelen o bendir çalacak söyleyecek, onun da nişanlısı keman çalıyor, öyle biraz kendimiz çalıp söylücez biraz da cd den çalıcaz..çok kalabalık da olmayız heralde..annem evde yapalım diyor..hatta bizim sitede çardak var, onu süsleyelim orda yapalım falan diye de düşündük ama etrafta 5 tane apartman var herkes bizi izlicek..ama annemi ikna edemedim, evimiz dururken dedi..öyle işte, genç kızlara fes alır ellerinde mum taşırlar falan dedik..fesler de hatıra olarak hediyemiz olur dedik..ama işte ilginçlik bulamadık..senin aklından geçen birşeyler var mı? olmazsa bi beyin fırtınası yapalım biz senle yerimseniben

Son düzenleme:
haftasonu herkescikler geziyo galibaa istanbulda hava çooookk soğuk ve yağmurlu hiç keyifli değil gelin hadi kıslarrr yaaaa sengözlerimebaksanab

haftasonu herkescikler geziyo galibaa istanbulda hava çooookk soğuk ve yağmurlu hiç keyifli değil gelin hadi kıslarrr yaaaa sengözlerimebaksanab

Canım ben geldim ama fazla kalamayacağım,çokkk yorgunum saatlerdir temizlik yapıyorum daha bitmedi ama benim pilim bitti.Balkonlar yıkanacak birde mobilyaların tozu alınacak yarına bırakacağım.

Sen napıyorsun tatlım?

ayy kolay gelsinn canımm.. bende 2 gibi işten geldim geldiğimden beri başıma bi ağrı girdi uzandım öylee.yattıkça yatasım geldi şimdide nete girip size bi bakayım dedim .. hadi sen dinlen canım yarın da devam edersinn :1hug:

Tatlım duşumu alıp biraz uzanacağım kociş 12 gibi gelecek,biraz dinleneyim.Film izleyecekmişiz :)

ben geldimm.biraz geç oldu bugün çok yoğundum.kimse yok tabi yine offfffff senağlama . pembe nerdesin yaa özledim seni çok

canım hayırlı olsun güle güle kullanın yatak odanızı, bu arada dikkat ettim 2 gün sonra 1 aya düşüyorsun takvimdee hiçbirşey kalmadı valla
[/QUOTE]

canım deme öyle heyecan basıyo iyice zaten offf :bbo:

pembecim resim çekemedim telefonun fotosu arızalı.perşembe nişanlımı götürcem göstermeye o daha görmedi de :) ona çektirtip koyarım.azcık bekleyeceksin a.s.

günaydın millet.hepiniz uyuyorken ben yine işbaşındayım.burcucum gelinliğin hayırlı olsun.hemen resim ekliyosun şekercim.

iyi pazarlar kızlar
burcucum hayırlı olsun gelinliğin
nasıl birşey aldın çok merak ettim
umarım sinmiştir içine ,
elifcim sana da kolay gelsin
ben çıkıyorum birazdan akşama görüşürüz öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…