2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

wala benimki gelin kaprisinden beter bişey sanırım... bi de herşey ters gidiyormuş gibi gelio çok mutsuzum çooook off off

Nastasıa bende yaŞadım o gÜnlerı.zaman yaklaŞtıkÇa bıraz daha rahatlıyosun merak etme canım.azcık daha sıkıver dıŞını

Kizlar yapmayin yaaa, niye moraliniz bozuk ki (büyük konusmiim simdi, benim dügüne daha var nede olsa)
En güzel gününüze az zaman kaldi, sevdiginiz yaninizda, eviniz hazir, Cogu kiz sizi eminim ki kiskaniyordur. Her zaman positif düsünmeye valisin bence. O zaman herseyden daha cok sevk alirsiniz.

haklısın jtosikciim ama işte elimde deil... bi de ortada ev yok bişey yok...belkide günler azalıo... ama ortada olan biten bişey yok o canımı sıkıo ve gerio sanırım((
daha yapacak okdr iş varki... liste yapıorumm... ohhooo...
beyaz eşya alınacak, mobilya alınacak, ev tutulacak, gelinlik, ayakkabı, damatlık ve aksesuarları, halı, perde, aydınlatma, yorgan yastık ıvır zıwır bi ton şey... ıwır zıwırları alayım aradan çıksın diorum... artık evimizde koyacak yer yok alamıorum... bi de mutfağım falan nasıl olacak ona göre alayım yer tutmasın diorum...
aradıımız gibi ev bulamıoruz... benim iş yerim ters... ulaşımı kolay olmalı... yol güzergahımda olan evler dökülüyor... yeni gelin gelecek ev yaa güsel olsun istiorum... tamam sıfır eşyalara sıfı ev güsel olur... ama olmasa bile içi bakımlı olsun diorum... ona göre eşya alacaz...vs vs

aslında kafamızda oturttuk, mobilyaları, beyaz eşya markasını ve tv markasını... çok şükür onları hallettik... ama daha yapacak okdr çok iş warki...
bunları düşünmek beni strese sokuo... bi de ben hep eskiden şöyle olsun isterdim... kendi evimiz olsun... bikaç ay öncesinden iç tadilatı bitmiş olsun... ben ondan sonra evime göre mobilya vs bakayım... en ince ayrıntısına kadar herşeyiyle ilgileniyim bitireyim.... ama olmadı... ev kira olacak... eşyalar kafamıza göre alınacak... off off istediim şeyler olmayacak belki... aman sığmayacak vs derken... off off ne dertliyim (( hahaha

Nastasiacim daha 3 ayin var canim. Hersey sirayla hal olur. Ya direk kaynanada kalan gelinler var. Senin simdi evin olmiyacak, ama en azinda kendin evin olacak canim. Yani kimseyle beraber yasamiyor olacaksin. Baksana ne güzel. En azinda bu esyalari alacak paraniz var canim, dügün yapabileceksin. Bunlardan mahrum kalacak ne gelinler var canim. Sen kafana takma bu tür seyleri.

haklısın cnm doğru söylüyorsun....bunları düşünmek gerçekten insanı rahatlatıyor... ama istediklerimin olmamasınıda hazmedemiyorum sanırım:))))
ama kötü şeyleri düşünüp sakin olmak gerek... sağlık olsun herşey olur di mi kaydirigubbakcemile5

hersey zaman ile olur canim. Hic takma, ama hepsi birden olacak diye birsey yok... Moralini yüksek tut bence ve bu zamanin tadini cikarmaya calis. Insan her gün ev kurmuyor ki, yada her gün evlenmiyor. Bir gün 50 yasina girdigimizde, geriye bakabilip, güzel bir zaman idi düsünebilmeliyiz.

inş canım öle düşünürüm...
off offf... zamanla olur.. şimdi okdr özenerek aldıım eşyalar kullanmaya başladıktan bir süre sonra sıradan gelecek bana... önemli olan işlevsel olması ve birasda gözüme hitap etmesi sanırım:)))

Tabbi canim, memnun kalmaz isende zamanla yine degistirirsin. Simdilik aldigin herseyi sonsuza kadar kullanacaksin diyebirsey yok. Yani hiiiiicc kafana takma böyle seyleri canim. En gec bir sene kullanirsin. Baktin ki ise yaramiyor, degistirirsin kaydirigubbakcemile3 Bence artik gülümse ve etrafindaki insanlarinda seninle mutlu olabilme imkanini ver. Inanki annende, ailende cok sevinir.

doğru söylüyorsun canım haklısn sonuna kdr...
ama işte içimden gelmioki... sanırım biras zmna ve bunlardan uzaklaşmaya ihtiyacım var((

neyse canım ben çıkıyım en iisi biras başka şeylerle ilgileneeyim kafam dağılsın:))))
tşk ederim desteğin için tatlım... hoşçakal..

Evet kesinlikle. Mesela bir gün hic dügünü düsünme, hamama git arkadislerinle, yada güzellik merkezine. KENDINE zaman ayir yani. Sinirlerin biraz insin naniknanik Yoksa dügün yaklasinca herkes ile sac bas olacaksin kaydirigubbakcemile Demedi deme laelaelaelaelae

Kizlar iyice bir cool olun şakkıdı sizinle bir sinav yapacagim...

Ben birazdan bir resim ekliyecegim. Üstünde iki tane yunus var. Eger siz baska birsey görürseniz, cok fazla stresde oldugunuza isarettir. O zaman kendinize daha fazla zaman ayarlayin ve dinlenin.

bu resimde iki yunus yok bir yunus ve bir öküz var delikafadulden
%50 stresteyim :sm_cool:laelaelaelaelae
resme gerek yok çook ama çoook stresteyim...:1no2:
bu arada kendime vakit ayırmaya çalışıyorum bu bei mutlu ediyor fakat bi garibim işte... off offf

sakin ol nastasia biraz yaa.başka şeyler düşün.ne biliim ilk tanıştığınız günlere dön.onu ilk gördüğünde neler hissettiysen aynını hissetmeye çalış.eminim seni çok mutlu ettiği anlar olmuştur,onları düşün şu evlilik olayından biraz soyutla kendini.biraz dolaş dışarda yürüyüş yap.

elifciğim gerçekten yapmaya çalışıyorum, bu hftasonu güya kendime ayıracak ve boş boş gezecek vakit geçirecektim çünkü cuma günü iş yerinde resmen sinir krizi geçirdim çünkü orada da problem var(( hepsi üst üstemi gelir geldimii yaaa((
her neyse dün öle boş boş gezerken kendimi gene beyaz eşya bakarken buldum... elimde deil... engel olamıyorum... çünkü onlar bitmeden kafam rahatlamayacak onu da görüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…