haklısın jtosikciim ama işte elimde deil... bi de ortada ev yok bişey yok...belkide günler azalıo... ama ortada olan biten bişey yok o canımı sıkıo ve gerio sanırım
((
daha yapacak okdr iş varki... liste yapıorumm... ohhooo...
beyaz eşya alınacak, mobilya alınacak, ev tutulacak, gelinlik, ayakkabı, damatlık ve aksesuarları, halı, perde, aydınlatma, yorgan yastık ıvır zıwır bi ton şey... ıwır zıwırları alayım aradan çıksın diorum... artık evimizde koyacak yer yok alamıorum... bi de mutfağım falan nasıl olacak ona göre alayım yer tutmasın diorum...
aradıımız gibi ev bulamıoruz... benim iş yerim ters... ulaşımı kolay olmalı... yol güzergahımda olan evler dökülüyor... yeni gelin gelecek ev yaa güsel olsun istiorum... tamam sıfır eşyalara sıfı ev güsel olur... ama olmasa bile içi bakımlı olsun diorum... ona göre eşya alacaz...vs vs
aslında kafamızda oturttuk, mobilyaları, beyaz eşya markasını ve tv markasını... çok şükür onları hallettik... ama daha yapacak okdr çok iş warki...
bunları düşünmek beni strese sokuo... bi de ben hep eskiden şöyle olsun isterdim... kendi evimiz olsun... bikaç ay öncesinden iç tadilatı bitmiş olsun... ben ondan sonra evime göre mobilya vs bakayım... en ince ayrıntısına kadar herşeyiyle ilgileniyim bitireyim.... ama olmadı... ev kira olacak... eşyalar kafamıza göre alınacak... off off istediim şeyler olmayacak belki... aman sığmayacak vs derken... off off ne dertliyim
(( hahaha