2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydınn kızlarrr;;

hayırlı olsun canım en büyük gelinlikte aklından çıktı diyebiliriz hallettin sayılırr..

zayıflama konusundada çok güzel bi diyetim var :dilcikar:

Kız cadı madem böyle bir diyet var ne diye paylaşmıyorsun bizlerle bakiyimklava:

a.s.kızlar peki balayında biz bayanların denize girmesi sakıncalı değil mi? yada ilk geceden en az kaç gün sonra denize girebiliriz. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

a.s.kızlar peki balayında biz bayanların denize girmesi sakıncalı değil mi? yada ilk geceden en az kaç gün sonra denize girebiliriz. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Evet cnm birkaç gün dikkat etmek gerekiyor,özellikle havuza hiç girmemek lazım

canımcım bildiğim kadarıyla ilk günden girmek evet sakıncalı

ama ben kızkardeşime sormuştum ertesi gün girdim hiç birşey olmadı demişti

açıkcası bende umursamıyorum kesin girerim ertesi gün denize :sm_cool: :sm_cool:

Formüle bak delikafadulden

onu biliyoz başka bişi söyleee :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: yaa valla çok bunaldım aklıma başka bişey gelmiyooo nişanlım hırs yaptı sabah 6da kalkıp sahile gidip koşuyoo klava: banada gel dedi tamam dedim sabah 10 kere aramış kalkamadım işe gelene kadar benimle dalga geçti sen şişko olcaksın hep ben jön gibi dolaşıcam tatilde dedi senağlama

:dilcikar: sormasanda bizde iyiyizzz senağlama
canım benim sormammı hiç yasminle bugünlerde görüşemedikde merak ettim artık senin nasıl olduğunu biliyoruz bomba gibisin nasıl geçti haftsonun aldınızmı yeni bişeyler

en çok neye seviniyorum akşamları eve 5 dakika geç kalsam annem babam nerde kaldın ne ettin vallahi verdiğim taksi parasının hatti hesabı yok arkadaşlarla akşam yemeğe gittiğimizde ben hep yemein ortasında kalkarım eve geç kalıyorum diye en azından evlendiğimde ararım şu saatte gelcem şurdayım diye akşamları rahat rahat sinemaya tiyaytroya konsere gidecem artık

benımkı senınkının ıkı katı 208 gun

ama zaman cabuk gecıoo bak ben senın takvımıne bakıodum 5 kusur du sımdı 3 ay kusur kalmıss:)

evet canım çok çabuk geçiyo gerçekten ben takvimimin 7 ay 29 gün gösterdiği günü bile hatırlıyorum dün gibi 3 ay kalanlara imrenerek bakardım şimdi benim 3 aylara düştü ama şimdide gözüm takvimi 1 ayları gösterenlerde :roflol: :roflol: ayy çok fena oldum ben iicee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…