günaydınn kızlarrr;;
hayırlı olsun canım en büyük gelinlikte aklından çıktı diyebiliriz hallettin sayılırr..
zayıflama konusundada çok güzel bi diyetim var :dilcikar:
söylüyorummmm :dilcikar:
hep birlikte evlenene kadar aç kalmak :roflol: :roflol: başka türlü zayıflanmıyo yaaa senağlama
söylüyorummmm :dilcikar:
hep birlikte evlenene kadar aç kalmak :roflol: :roflol: başka türlü zayıflanmıyo yaaa senağlama
a.s.kızlar peki balayında biz bayanların denize girmesi sakıncalı değil mi? yada ilk geceden en az kaç gün sonra denize girebiliriz. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
a.s.kızlar peki balayında biz bayanların denize girmesi sakıncalı değil mi? yada ilk geceden en az kaç gün sonra denize girebiliriz. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Kız cadı madem böyle bir diyet var ne diye paylaşmıyorsun bizlerle bakiyimklava:
Formüle bak delikafadulden
onu biliyoz başka bişi söyleee :roflol: :roflol: :roflol:
sen benim yapmayı planladığım diyete çok kızarsın diye senden gizliyorummm lülülülülülü
Neymiş acep?
canım benim sormammı hiç yasminle bugünlerde görüşemedikde merak ettim artık senin nasıl olduğunu biliyoruz bomba gibisin nasıl geçti haftsonun aldınızmı yeni bişeyler:dilcikar: sormasanda bizde iyiyizzz senağlama
işte 3 ay boyunca aç kalmakk :roflol:
ayyyyyy bugünü saymazsam 111 gün kalmış evlenmemeeeeee delikafadulden delikafadulden
ayyyyyy bugünü saymazsam 111 gün kalmış evlenmemeeeeee delikafadulden delikafadulden
benımkı senınkının ıkı katı 208 gun
ama zaman cabuk gecıoo bak ben senın takvımıne bakıodum 5 kusur du sımdı 3 ay kusur kalmıss:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?