2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok yok gitcem croiselle dahada davosa gelmem:)

:roflol: :roflol: :roflol:

Ben de düğün hazırlığı yapmıyorum gideyim miiiiiiiiiiiiiiiiii?

sakın gitmeeee

madme kalmamızı istiyosunuz bunun küçük bir karşılığı olmalı kuzumyasmin,croiselle gazoz istermisinizsengözlerimebaksanab:jeyyar:

:roflol: :roflol:

yaa evlenicem ben beni kötü emellerine alet etmee :dilcikar:

yaa öldürdünüz beni yaa gülmekten şurda iki dk bunalım takılamadım yaawww :roflol: :roflol:

eee hadi aysun burcular nerdesiniz yaaaa.boşladınız iyice burayı.burcuözge huu bakıyorum aşkımız çabuk bitti.

yok canım ya geçen yazdım baktım kimse sallamıyor bende yormıyım güzel ellerimi dedim :roflol:
hem zaten dün yoktum kşam teyzelere davetliydk yerimseniben
bu günde bütün gün evde yoktum kuzucuğum ondan yaniiia.s
birde zaman kısaldıkça bende stres olmaya başladım galibaa:çok üzgünüm:

devreeeeeeeem akşama ne yemek yapıyon?

Cnm ,kocişim ne yazık ki hiçbirşey yemiyor.Bugün telefon açıp söyledim sana ne yapacağım diye düşünmekten saçlarım ağarıyor,bir liste yap mutfak masasına bırak dedim.

Havuçlu kek ve ıspanak böreği yap akşam yemeği işte diyor.Çok sağlıksız besleniyor.

Ben tavuk sote yapmayı düşünüyorum cnm,evde hem bulgur hemde pirinç pilavım var.Birazda çorba var

mısraaa rejimdeyiz yapma böyle yaaaa klava:

kızlar ne güzel yemek yapıyosunuz ben onuda bilmiyorum yaaaaaaa

yasminle biz oturup bi yerimizi büyütelim ahahahah

Canım benim sen çok planlı programlı ilerliyorsun,hiç kafaya takacağın birşey yok inan.

Buradada seni görüp bilerek cevap vermeyen bir arkadaşımız olacağını sanmıyorum.
Seni Seviyoruzzzzzzzzzzzzz

merhaba canlar! :)))

günaydın kızlar burcucello nerden aldın canımcım?
tatlım sanırım aksesuarları soruyorsun.. mudo outlet ten 2 vazo,1 cerceve,4 mumluk aldım. diğerlerini tepe home dan aldım.
günaydın Made günaydın kızlarrr

burcusello hayırlı olsun canım

ne güzel yaa evini yerleştiriyorsun ve yoruluyorsun ne güz:çok üzgünüm:el
canım siz de yerleştireceksiniz.. sabır biraz.
canım evet yoruldum ama eminim sen benden çok daha fazla yorulmuşsundur.hem sen calısıyordun hem de dün nişanlım esya gelecek diye izin aldı.yoksa ben tekbasıma eski beyaz esyaları cıkaramam tatlım.temizliği de hep "ben yaptım" gibi anlatmısım. ama hakkını yemişim,beraber yaptık.yine de çok yorucuydu :)))

canıişkom bi de esyaları hala inatla yerleştirmiyoruz nedense :)) daha once de dediğim gibi yeni mobilyaların bazıları kutularında bazıları boş odalarda.üstlerini orttuk kaldırdık.eski cekyatların üzerinde oturuyoruz hala.düğüne 15 gün kala acıp yerleştiriecz :)
canım biz aldık ya. sarar outlet ten smokin aldık.230 tl sanırım.kiğılı dan ata yaka gomlek,kemer,rugan ayakkabı. bi de uptown dan papyon kuşak hepsi 500 tuttu!! :))))))))))

sana tavsiyem outlet mağazalar bakın beden bulablirseniz.
yaa aysun al al bitmiyoooooo!! sonu yok gercekten. daha eksiklerim

stor perde
ev telefonu
davetiye
2 visco yastık
tv
saç,makyaj
duşakabin yaptır(kiracıyız hemde
pencerelere sineklik
küçük çaydanlık
havan
tepsi
sekerlik

evet katılıyorum
ayrıca damat takilerde güzel canım

damat twinn ve network çok pahalı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…