komandom ne kadar iyi niyetlisin ya gazozun içine ilaç attım:))muhahaaaaaaaaaa
yok yok gitcem croiselle dahada davosa gelmem:)
Ben de düğün hazırlığı yapmıyorum gideyim miiiiiiiiiiiiiiiiii?
madme kalmamızı istiyosunuz bunun küçük bir karşılığı olmalı kuzumyasmin,croiselle gazoz istermisinizsengözlerimebaksanab:jeyyar:
yaa evlenicem ben beni kötü emellerine alet etmee :dilcikar:
eee hadi aysun burcular nerdesiniz yaaaa.boşladınız iyice burayı.burcuözge huu bakıyorum aşkımız çabuk bitti.
komandom ne kadar iyi niyetlisin ya gazozun içine ilaç attım:))muhahaaaaaaaaaa
ah ah konu konuyu açar derlermiş şimdi işten çık eve git yemek yap ortalığı toplaaaa
devreeeeeeeem akşama ne yemek yapıyon?
ayy şimdi eve git tv izle yat duş al kitap oku ayy ayy
Cnm ,kocişim ne yazık ki hiçbirşey yemiyor.Bugün telefon açıp söyledim sana ne yapacağım diye düşünmekten saçlarım ağarıyor,bir liste yap mutfak masasına bırak dedim.
Havuçlu kek ve ıspanak böreği yap akşam yemeği işte diyor.Çok sağlıksız besleniyor.
Ben tavuk sote yapmayı düşünüyorum cnm,evde hem bulgur hemde pirinç pilavım var.Birazda çorba var
yok canım ya geçen yazdım baktım kimse sallamıyor bende yormıyım güzel ellerimi dedim :roflol:
hem zaten dün yoktum kşam teyzelere davetliydk yerimseniben
bu günde bütün gün evde yoktum kuzucuğum ondan yaniiia.s
birde zaman kısaldıkça bende stres olmaya başladım galibaa:çok üzgünüm:
tatlım sanırım aksesuarları soruyorsun.. mudo outlet ten 2 vazo,1 cerceve,4 mumluk aldım. diğerlerini tepe home dan aldım.günaydın kızlar burcucello nerden aldın canımcım?
canım siz de yerleştireceksiniz.. sabır biraz.günaydın Made günaydın kızlarrr
burcusello hayırlı olsun canım
ne güzel yaa evini yerleştiriyorsun ve yoruluyorsun ne güz:çok üzgünüm:el
canım evet yoruldum ama eminim sen benden çok daha fazla yorulmuşsundur.hem sen calısıyordun hem de dün nişanlım esya gelecek diye izin aldı.yoksa ben tekbasıma eski beyaz esyaları cıkaramam tatlım.temizliği de hep "ben yaptım" gibi anlatmısım. ama hakkını yemişim,beraber yaptık.yine de çok yorucuydu :)))Günaydınnnnnnnnnnnn şekerlerim.
Aydınlık birgün dilerim.
Burcucum ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum,bende evimi tek başıma yerleştirdiğim için.Eminim herşey çok uyumlu oldu cnm,evinin resimlerini heyecanla bekliyorum
canım biz aldık ya. sarar outlet ten smokin aldık.230 tl sanırım.kiğılı dan ata yaka gomlek,kemer,rugan ayakkabı. bi de uptown dan papyon kuşak hepsi 500 tuttu!! :))))))))))herkeseee merhabaaaaa
kızlar ya bişey sorcam size damatlık aldınız mı bu hafta bu işi halledelim diyoruz ama damatlık fiyatları hakkında hiçbir fikrim yok tahmini ne kadar tutuyo hiç soruşturdunuz mu ya da satın aldıysanız kaça aldınız fisfisfis
yaa aysun al al bitmiyoooooo!! sonu yok gercekten. daha eksiklerimburcucuum hayırlı olsun canım aldıklarını güle güle kullan eminim hepsi çok güzel şeylerdir kaydirigubbakcemile5 ooo kızım sen yoru yarılamayı bırak bitirmişsin bile kaydirigubbakcemile3 darısı bizim başımıza artık
evet katılıyorumpinkcim yok maalesef bziim daha bir şey
nişanlım da burada değil zaten biliyorsun az önce aradı sesimi özlemiş senağlama senağlama
ben damatlıkla ilgili çok para harcamayı düşünmüyorum aslında
normal bir takım elbise alırız yakasına saten kumaş diktirelim diye düşünüyorum
ceketin düğmeleri kumaş kaplama düğme , gömleğin düğmeleri ise siya taşlı düğme olabilir diye düşünüyorum
içine yelek falan giydirmiycem birde papyon tamamdır kaydirigubbakcemile2
ayrıca damat takilerde güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?