mısraaa rejimdeyiz yapma böyle yaaaaklava:
kızlarr yaa kimse konuşmuyo ben derdimi söyliyim barii
ben nişanlımı özledim yaaa senağlama
aslında haftaya ya da ondan sonraki hafta gelecek vize için başvuracağız ama dayanamıyorum artık bazen
siz nekadar şanslısınız
akşam oldu mu nişanlılarınızla buluşup geziyorsunuz
ama biz iki dk lık tlf görüşmesine bile hasret kalıyoruz yeri gelince
çok özledim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm:
Canım benim sen çok planlı programlı ilerliyorsun,hiç kafaya takacağın birşey yok inan.
Buradada seni görüp bilerek cevap vermeyen bir arkadaşımız olacağını sanmıyorum.
Seni Seviyoruzzzzzzzzzzzzz
Burcuözge seni seviyoruz yaa neden öyle dedin ne yazdın belki gözümüzden kaçmıştırrr fisfisfis
kızlar su ev telefonun tatlıgına bakın
evet çok tatlı aynısını mediamarkette görmüştümmm kafamçokkarıştı
fiyatını hatırlamıyosundur değil mi?
Selam kızlar....
canım ben yaklaşık 1 aydır görmüyorum :çok üzgünüm:
ve 55 gün daha görmüydem...
yani 3 ay görüşmemiş gibi falan olucaz :çok üzgünüm:
birde bizi düşün bak....
Aşk için herşeye katlanılıyoryerimseniben
merhaba kızlar benim nişanlım fanatik galatasaraylı olduğu için biz evimize galatasaraylı telsiz telefon alıcazz bimekste görmüştük çok hoşuna gitti gamyoncuiremsu
kızlar yaa bide akıl verin bana geçen mobilyalara göz atalım dedik swarowski taşlı yemek odası takımı gördük resmen vuruldummmmmmm aşık oldummmmm....
ama 10 milyardı sizce çok mu kızlarr...
bide aranızda ankaralı varsa bu tarz bişeyi ankara mobilyacılar sitesinden daha ucuza bulabilirmiyizzz senağlama
kızlar yaa bide akıl verin bana geçen mobilyalara göz atalım dedik swarowski taşlı yemek odası takımı gördük resmen vuruldummmmmmm aşık oldummmmm....
ama 10 milyardı sizce çok mu kızlarr...
bide aranızda ankaralı varsa bu tarz bişeyi ankara mobilyacılar sitesinden daha ucuza bulabilirmiyizzz senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?