2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar istanbulda bildiğiniz temiz hamam nerde varr

canım ben yaklaşık 1 aydır görmüyorum :çok üzgünüm:
ve 55 gün daha görmüydem...
yani 3 ay görüşmemiş gibi falan olucaz :çok üzgünüm:
birde bizi düşün bak....
Aşk için herşeye katlanılıyoryerimseniben

Canım benim sen çok planlı programlı ilerliyorsun,hiç kafaya takacağın birşey yok inan.

Buradada seni görüp bilerek cevap vermeyen bir arkadaşımız olacağını sanmıyorum.
Seni Seviyoruzzzzzzzzzzzzz

Burcuözge seni seviyoruz yaa neden öyle dedin ne yazdın belki gözümüzden kaçmıştırrr fisfisfis

ay bende sizi seviyorum valla billa kaydirigubbakcemile2

bende geçmişi okuyordum da ondan şimdi gördüm yazdıklarınız şekerler...
ay birikince sıkıcı oluyor okuması :roflol:

merhaba kızlar benim nişanlım fanatik galatasaraylı olduğu için biz evimize galatasaraylı telsiz telefon alıcazz bimekste görmüştük çok hoşuna gitti gamyoncuiremsu

kızlar yaa bide akıl verin bana geçen mobilyalara göz atalım dedik swarowski taşlı yemek odası takımı gördük resmen vuruldummmmmmm aşık oldummmmm....
ama 10 milyardı sizce çok mu kızlarr...
bide aranızda ankaralı varsa bu tarz bişeyi ankara mobilyacılar sitesinden daha ucuza bulabilirmiyizzz senağlama

Selam kızlar....

SELAM CANIM

ah ahh zaten aşık olmasam... nediyim yaaa

burcu celllo hakkaten çok tatlı telefonmuş al kız hemen

merhaba kızlar benim nişanlım fanatik galatasaraylı olduğu için biz evimize galatasaraylı telsiz telefon alıcazz bimekste görmüştük çok hoşuna gitti gamyoncuiremsu

benimkide galatasaraylı ... ilk aldığımız şey nevresim takımı gs li ydii ıyy bide o nevresimde yatcam yaa

valla telefonu duymasın hemen atlar
yoksam ben alıp sürpriz mi yapsam ona bimeks e bakayım bende a.s.

canikom nacizane fikrimi paylaşmak isterim....
seneye taşlı modellerin modası geçtiğinde ne yapacaksın???
yerinde olsam ne kadar para verirdim nede taşlı alırdım...
herkesin kişisel tercihi tabi... yerimseniben

valla bana sorarsan çoooooooooooook fazla ama zenginseniz gerçekten durumunuz çok iyiyse bişey diyemicem canımm

bak canım çok mutlu oluyolar yaa
benimkide gsli nevresim istedide almadım yaa mis gibi satenler dururkenn
daha yatak odasını sarı kırmızı boyatıcak ona kalsaa delikafadulden

birde derili sadece dolapların çekmecelerinin kupları taşlı bi model vardı o da 5000 ytl. koltuklardan pahalı valla üzüldüm babacıma kıyamam kızlar yaa ama yinede konuşurum babamla evet alabilirim kızım derse alsın yok alamazsa hayallerimde kalsın ozaman fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…