2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlar bu gün 3 lü hanelere düşmüşümmmm:sm_cool:

elifçikte 1 li hanere düştü tatlım benim yaaa:1hug:

evet burcucum ben geldim ve şoktayım.zaman nasıl çabuk geçiyo diye :1shok:
biraz geçmişe göz atıp hemen geliyorum.allahım 1 li aylar yaaa :sm_cool: :sm_cool:

canım ankarada sitelere bakabilirsin envayı çeşit mobilya var bide beğendiğin modeli yapabilecek yerler var şahsen ben modelimi kendim çizdim ve ona göre yaptılar düşündüğümdende çok çok güzel oldu tabi bu benim naçizane fikrim :dance:

ELıF VE BURCU SıZıN DÜĞÜNLERE 10 GÜN FALAN KALMIŞKEN BENıMDE BıR ÇOK ŞEYıM HALLLOLMUŞ OLACAK BENDE BUNA ıNANAMIYORUM hihoyyyt

burcucello yaa ev için aksesuarlarını nekadar aldın benim daha incik boncuğum yoooksenağlama

fiyatlar nasıl canımm eğer arada çok fark oynamıyosa burdakini almak daha mantklı

bizde nikah memurunu hallettik bugün ;=)))) birsey daha hal oldu, cok sevincliyim kaydirigubbakcemile5 Seninde zamanin az kalmis yasemincim. Dügün yerini filan tuttunuz mu siz?

bizde nikah memurunu hallettik bugün ;=)))) birsey daha hal oldu, cok sevincliyim kaydirigubbakcemile5 Seninde zamanin az kalmis yasemincim. Dügün yerini filan tuttunuz mu siz?

ben çok paniiğim canım 8ay vardı düğün salonunu tuttuğumuzda :roflol: beyaz eşyalar mobilyalar herşey hazır bi tek evi tutucaz okadar.. nikah memurunuda geçen salı hallettikk kaydirigubbakcemile2 seninde bişey kalmadı ama takip ediyorum bennn Şeniz

ben geldimmm . naptın elifcimm borç işini araştırdınmıı

hayır canım araştırmadım,araştırmıcam da.param olunca öderim.yeter ya zaten 5 yıldır bu şirket uğruna bi ev satın alacak kadar para ödedim devlete.canımı alacak değiller ya.ödemicem inat ettim.alsınlar hapse soksunlar.kendi suçları bu.kapanmış şirkete bana borç çıkarmaya hakları yok.zamanında alsalarmış Çok üzgünüm çoook

Kiz bizde daha hic birsey hazir degil ;=))) Ev yok, is yok, daha Tezi bitirmemiz lazim, sonra is. Isimiz hangi sehirde, hangi ülkede olacagi belli degil ;=)))
Biz nisanda filan orkestra filanda tutmamiz lazim. Nisanlim bosnak göcmeni oldugu icin bide bosnakca calan bir orkestra lazim filan. Senin tavsiye edecegin bir orkestra var mi?

:sm_cool:

hayırlı olsun jülidem.bende bu perşembe bi tarafımı kaldırabilirsem sağlık raporu alcam :1closedeyes:

nişanlımın arkadaşı bişeyler çalıyo bizim nişanda hep o çaldı söledi ama boşnakça çalabilirmi bilmiyorum istersen sorarım canımm

üzülmee canım yaaa boşver ödemee zaten çıkmaz bişey hemen paran olunca eline geçtikçe ödersin allah kahretsin böyle devleti yaaa Çok üzgünüm çoook

:sm_cool:

hayırlı olsun jülidem.bende bu perşembe bi tarafımı kaldırabilirsem sağlık raporu alcam :1closedeyes:
Ay allah iyiligini versin :dance::dance: Senin dügününe az kalmis kiiizz, daha halletmedin mi ? Bende mi aceba gereksiz bir her isi halledim var?:roflol::roflol:

nişanlımın arkadaşı bişeyler çalıyo bizim nişanda hep o çaldı söledi ama boşnakça çalabilirmi bilmiyorum istersen sorarım canımm
Sorarsan cok memnun olurum canim. Hangi calgiyi caliyor? delikafadulden

kilo vermişsin bu arada okudum :) bende başlasam iyi olacak yoksa iğrenç bi gelin olucam.eşyalar alınıp bitince koşturmaca kilo aldım yine (

veriyorum valla her akşam mekik çekiyorum bide her tarafım ağrıyooo...ama tatildeki zayıf çıtır kızları düşündükçe deliriyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…