Kızlar bu gün 3 lü hanelere düşmüşümmmm:sm_cool:
elifçikte 1 li hanere düştü tatlım benim yaaa:1hug:
birde derili sadece dolapların çekmecelerinin kupları taşlı bi model vardı o da 5000 ytl. koltuklardan pahalı valla üzüldüm babacıma kıyamam kızlar yaa ama yinede konuşurum babamla evet alabilirim kızım derse alsın yok alamazsa hayallerimde kalsın ozaman fisfisfis
fiyatlar nasıl canımm eğer arada çok fark oynamıyosa burdakini almak daha mantklıcanım ankarada sitelere bakabilirsin envayı çeşit mobilya var bide beğendiğin modeli yapabilecek yerler var şahsen ben modelimi kendim çizdim ve ona göre yaptılar düşündüğümdende çok çok güzel oldu tabi bu benim naçizane fikrim :dance:
kimse yok mu yaaaa
bende geldiiiim ;=)))) Naber kzlar?
bizde nikah memurunu hallettik bugün ;=)))) birsey daha hal oldu, cok sevincliyim kaydirigubbakcemile5 Seninde zamanin az kalmis yasemincim. Dügün yerini filan tuttunuz mu siz?
ben geldimmm . naptın elifcimm borç işini araştırdınmıı
bizde nikah memurunu hallettik bugün ;=)))) birsey daha hal oldu, cok sevincliyim kaydirigubbakcemile5 Seninde zamanin az kalmis yasemincim. Dügün yerini filan tuttunuz mu siz?
Kiz bizde daha hic birsey hazir degil ;=))) Ev yok, is yok, daha Tezi bitirmemiz lazim, sonra is. Isimiz hangi sehirde, hangi ülkede olacagi belli degil ;=)))
Biz nisanda filan orkestra filanda tutmamiz lazim. Nisanlim bosnak göcmeni oldugu icin bide bosnakca calan bir orkestra lazim filan. Senin tavsiye edecegin bir orkestra var mi?
hayır canım araştırmadım,araştırmıcam da.param olunca öderim.yeter ya zaten 5 yıldır bu şirket uğruna bi ev satın alacak kadar para ödedim devlete.canımı alacak değiller ya.ödemicem inat ettim.alsınlar hapse soksunlar.kendi suçları bu.kapanmış şirkete bana borç çıkarmaya hakları yok.zamanında alsalarmış Çok üzgünüm çoook
üzülmee canım yaaa boşver ödemee zaten çıkmaz bişey hemen paran olunca eline geçtikçe ödersin allah kahretsin böyle devleti yaaa Çok üzgünüm çoook
Ay allah iyiligini versin :dance::dance: Senin dügününe az kalmis kiiizz, daha halletmedin mi ? Bende mi aceba gereksiz bir her isi halledim var?:roflol::roflol::sm_cool:
hayırlı olsun jülidem.bende bu perşembe bi tarafımı kaldırabilirsem sağlık raporu alcam :1closedeyes:
Sorarsan cok memnun olurum canim. Hangi calgiyi caliyor? delikafaduldennişanlımın arkadaşı bişeyler çalıyo bizim nişanda hep o çaldı söledi ama boşnakça çalabilirmi bilmiyorum istersen sorarım canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?