2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ay allah iyiligini versin :dance::dance: Senin dügününe az kalmis kiiizz, daha halletmedin mi ? Bende mi aceba gereksiz bir her isi halledim var?:roflol::roflol:

Sorarsan cok memnun olurum canim. Hangi calgiyi caliyor? delikafadulden

nişanlıma söledim şimdi haber vericek bana.. bizim nişanda org çaldı canlı söledi falan ama inanılmaz eğlendiriyoo. istanbulda oturuyo çocuk ama trakya düğünlerine falan gidiyoo hep.. boşnakça nasıl oluyoo hareketli müzikler işinizi görmezmi

bende en çok ona sinir oluyorum ya zaten.gelinliğin içine korse giyersin hallolur bi şekilde.ama bikiniyi giyipte benden zayıf kızları görünce kafayı yerim valla -tatlicadiarzu-

kilo vermişsin bu arada okudum :) bende başlasam iyi olacak yoksa iğrenç bi gelin olucam.eşyalar alınıp bitince koşturmaca kilo aldım yine (
Bende kosturmacalarda genelde kilo veririm :tomato:
veriyorum valla her akşam mekik çekiyorum bide her tarafım ağrıyooo...ama tatildeki zayıf çıtır kızları düşündükçe deliriyorummm
Aynen canim, bende o yüzden 1,5 kilo vermem lazim... Sirf o nedenle galiba Balayi icin düsündügümüz Adam & Eve'den vazgececegim. Cesme Alacati daha güzel geldi...
Siz ne dersiniz Taş Otel

ben bide bu perşembe perde bakıcam.artık herşey bitti perde kaldı bide mutfak halısı.gerisi tamamm.bide bikaç tane dekoratif süsler aldım mı oturcam artık.bide şu nikah başvurusunu yapsak fena olmayacak aslında :roflol:

Bosnakca Bosnak dilinde yani, yabanci söyliyecek. Genelde onlarin müzikleri Akordeon ile oluyo -tatlicadiarzu-

Bosnakca Bosnak dilinde yani, yabanci söyliyecek. Genelde onlarin müzikleri Akordeon ile oluyo -tatlicadiarzu-

canım şimdi haber geldi malesef boşnakça söyleyemem demiş. ancak müzikleri var elimde isterlerse dinletirim ddemiş.. yani cd den çalabiliyoo ancak boşnakça kabiliyeti yokmuşş tühhh klava:

canım şimdi haber geldi malesef boşnakça söyleyemem demiş. ancak müzikleri var elimde isterlerse dinletirim ddemiş.. yani cd den çalabiliyoo ancak boşnakça kabiliyeti yokmuşş tühhh klava:
Ay yinede cok sagol canim, Kaynanam Bosnakca istiyoooo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- Bana kalsa olmayada bilir yani :lepi::lepi:

yaa saçmalamayın kızlar.ben 48 kiloyken orantılı bi vücudum oluyo ancak.can simitlerim çıktı diyorum size anlamaıyo mususnuz?
bu arada taş otel tam benim hayal ettiğim balayı oteli ama bizim çatlak kociş sıkılımış öyle yerlerde.tabi ortalıkta keseceği rus hatunlar olmayacak orda.valla dayak istiyo artık bu adam klava:

Sagol canim, degil mi, birden düsündüm Havuzu 100 kisiyle mi paylasiim yoksa 10 kisiyle mi? Kahvaltiyi 200 kisiyle mi yapiim yoksa 10 kisiylemi? Bana daha romantik geliyo Tam benlik...

Canim 4 kilodan can simiti olacagini hic sanmiyorum mirmirmirmir Sen abart abart bakalim...

Bu ara bakmak isteyenler icin burdan buldum
Butik Oteller Rehberi || Küçük Oteller - Butik Oteller Sitesi

Seni nereyi ayarladin canim? Ben kesinlikle Turis dolu bir yer istemedigimden emin. Kesinlikle kararimdasn vazgecmem. Aslinda balayina neriye gitdigimiz önemli diil, demi kizlar ;=)))):jeyyar:

antalya titanic oteli ayarladık canım ama müdürümün yardımlarıyla oldu o ayarladı orayı o yüzden bende zaten çok istiyordum oraya gitmeyi hiç düşünemedim başka bi yerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…