Ay allah iyiligini versin :dance::dance: Senin dügününe az kalmis kiiizz, daha halletmedin mi ? Bende mi aceba gereksiz bir her isi halledim var?:roflol::roflol:
Sorarsan cok memnun olurum canim. Hangi calgiyi caliyor? delikafadulden
hay ağzını öpeyim senin Şeniz
Bende kosturmacalarda genelde kilo veririm :tomato:kilo vermişsin bu arada okudum :) bende başlasam iyi olacak yoksa iğrenç bi gelin olucam.eşyalar alınıp bitince koşturmaca kilo aldım yine(
Aynen canim, bende o yüzden 1,5 kilo vermem lazim... Sirf o nedenle galiba Balayi icin düsündügümüz Adam & Eve'den vazgececegim. Cesme Alacati daha güzel geldi...veriyorum valla her akşam mekik çekiyorum bide her tarafım ağrıyooo...ama tatildeki zayıf çıtır kızları düşündükçe deliriyorummm
bende en çok ona sinir oluyorum ya zaten.gelinliğin içine korse giyersin hallolur bi şekilde.ama bikiniyi giyipte benden zayıf kızları görünce kafayı yerim valla -tatlicadiarzu-
tut boğazını ozamanklava: kaç kilosunnn
52 oldum.boyum 1,60 -tatlicadiarzu-
Bosnakca Bosnak dilinde yani, yabanci söyliyecek. Genelde onlarin müzikleri Akordeon ile oluyo -tatlicadiarzu-nişanlıma söledim şimdi haber vericek bana.. bizim nişanda org çaldı canlı söledi falan ama inanılmaz eğlendiriyoo. istanbulda oturuyo çocuk ama trakya düğünlerine falan gidiyoo hep.. boşnakça nasıl oluyoo hareketli müzikler işinizi görmezmi
52 oldum.boyum 1,60 -tatlicadiarzu-
Bosnakca Bosnak dilinde yani, yabanci söyliyecek. Genelde onlarin müzikleri Akordeon ile oluyo -tatlicadiarzu-
Ay yinede cok sagol canim, Kaynanam Bosnakca istiyoooo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- Bana kalsa olmayada bilir yani :lepi::lepi:canım şimdi haber geldi malesef boşnakça söyleyemem demiş. ancak müzikleri var elimde isterlerse dinletirim ddemiş.. yani cd den çalabiliyoo ancak boşnakça kabiliyeti yokmuşş tühhhklava:
Sagol canim, degil mi, birden düsündüm Havuzu 100 kisiyle mi paylasiim yoksa 10 kisiyle mi? Kahvaltiyi 200 kisiyle mi yapiim yoksa 10 kisiylemi? Bana daha romantik geliyoçoookk güzel
yaa saçmalamayın kızlar.ben 48 kiloyken orantılı bi vücudum oluyo ancak.can simitlerim çıktı diyorum size anlamaıyo mususnuz?
bu arada taş otel tam benim hayal ettiğim balayı oteli ama bizim çatlak kociş sıkılımış öyle yerlerde.tabi ortalıkta keseceği rus hatunlar olmayacak orda.valla dayak istiyo artık bu adamklava:
Seni nereyi ayarladin canim? Ben kesinlikle Turis dolu bir yer istemedigimden emin. Kesinlikle kararimdasn vazgecmem. Aslinda balayina neriye gitdigimiz önemli diil, demi kizlar ;=)))):jeyyar:bende bayıldım bu taş otelee ayy iptal edip balayı otelimi burayamı gitsem yaaaaa
Seni nereyi ayarladin canim? Ben kesinlikle Turis dolu bir yer istemedigimden emin. Kesinlikle kararimdasn vazgecmem. Aslinda balayina neriye gitdigimiz önemli diil, demi kizlar ;=)))):jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?