2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

eveettt nereeye gittiğimiz değil,ne yapacağımız önemli :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru söylüyosun kız bizim bi abla var o da diyo otelin dışına bakma odasına bak yatağına bak kaydirigubbakcemile3

antalya titanic oteli ayarladık canım ama müdürümün yardımlarıyla oldu o ayarladı orayı o yüzden bende zaten çok istiyordum oraya gitmeyi hiç düşünemedim başka bi yerr
Canim demin baktim, cok güzel bir yer. Beraber olduktan sonra zaten samanlik seyran mi oluyordu ne :teytey:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru söylüyosun kız bizim bi abla var o da diyo otelin dışına bakma odasına bak yatağına bak kaydirigubbakcemile3
Ha ha ha :roflol::roflol::roflol: Neyse ki Tasotelin yataklari fransiz tipi yataklarmis :roflol::roflol::roflol:

ayyy çok alemsiniz ama benim bi sorunum varr çok ama çok korkuyorum ilk geceden çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk senağlama

elifsever cnm nerde burası hangi otel?

yasmine8383 cnm ben hiç korkmuyorum ya bende mi bir acaiplik var ne kaydirigubbakcemile3

Ben neyden korkuyom biliyormusunuz? Ben uykuma acayip düskünüm ve gec saatlerde yatmiyorum. Dügün gecesi uykum geldiginde uyuya kalmiim kaydirigubbakcemile3

Ben neyden korkuyom biliyormusunuz? Ben uykuma acayip düskünüm ve gec saatlerde yatmiyorum. Dügün gecesi uykum geldiginde uyuya kalmiim kaydirigubbakcemile3

Uyutmazlar canım merak etme sen :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…