eveettt nereeye gittiğimiz değil,ne yapacağımız önemli :roflol:
eveettt nereeye gittiğimiz değil,ne yapacağımız önemli :roflol:
Canim demin baktim, cok güzel bir yer. Beraber olduktan sonra zaten samanlik seyran mi oluyordu ne :teytey:antalya titanic oteli ayarladık canım ama müdürümün yardımlarıyla oldu o ayarladı orayı o yüzden bende zaten çok istiyordum oraya gitmeyi hiç düşünemedim başka bi yerr
:roflol: :roflol: sapıkkk
Ha ha ha :roflol::roflol::roflol: Neyse ki Tasotelin yataklari fransiz tipi yataklarmis :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru söylüyosun kız bizim bi abla var o da diyo otelin dışına bakma odasına bak yatağına bak kaydirigubbakcemile3
Ha ha ha :roflol::roflol::roflol: Neyse ki Tasotelin yataklari fransiz tipi yataklarmis :roflol::roflol::roflol:
odalar çok aydınlık elif ben yapamam öyle aydınlıkta utanırımmm :roflol: :roflol:
ayyy çok alemsiniz ama benim bi sorunum varr çok ama çok korkuyorum ilk geceden çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk senağlama
korkma canım ben yanında olucam :roflol: :roflol: :roflol:
Sende geceyi beklersin kuzumodalar çok aydınlık elif ben yapamam öyle aydınlıkta utanırımmm :roflol: :roflol:
Sen benden önce evleniyorsun canim yoksa sana haber verirdim yerimsenibenBen zaten direk yatağa baktım kaydirigubbakcemile3 10 numara ama yataklarda
Ben neyden korkuyom biliyormusunuz? Ben uykuma acayip düskünüm ve gec saatlerde yatmiyorum. Dügün gecesi uykum geldiginde uyuya kalmiim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?