2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu arada haberleri izlediniz mi kızlar?beyaz eşyada ötv indirimi olmuş vee 800 liralık mal 620 tl ye satılıyo artık.sinir oldum yaa.neden almak için beklemedim ki biraz daha

bu arada haberleri izlediniz mi kızlar?beyaz eşyada ötv indirimi olmuş vee 800 liralık mal 620 tl ye satılıyo artık.sinir oldum yaa.neden almak için beklemedim ki biraz daha

bende izledim ve çok üzüldüm dünyanın parasını verdik aldık şimdi indirime girdiler almayanlar inşallah rahat rahat alırlarrr

Son düzenleme:
tamam yaa bi akşam geliriz evinizi ziyarete nasılsa sende evli olmuş olcaksınnn Şeniz ayy heyecanlandım heee süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hahhh şöyle yola gel bakiim.mısralarda gelir o gece bize.off zaten bi balkonu var evimin süper valla. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ayy heyecanladım bak şimdi :sm_cool:

Ben biliyordum cnm,seninde bilgin vardır dihye düşünmüştüm.Sadece bosch u biliyordum diğerlerindede mi varmış?

Senin ev Cumartesi pazarına yakın mı cnm?Hasanusta civarına yani?

laura kavşağından bir önceki trafik ışıklarının orda evim canım.iş bankası var onun karşısı.perşembe pazarının yanı.ama annemin evi sana çok yakın bu arada trt binasının yanındaki sokakta.bikaç sokak var arada yani :)

Benim daha önce oturduğum yeri tarif ediyorsun tam tamına.İyi güzelde benim oturduğum sitenin adı neydi acepfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…