Aman bosver canim. yakinda zamanda olur. bak icimden öyle gecti :lepi:Bizim şu anda tatil yapmamız mümkün değil,ekonomik koşullar uygun değil ne yazık ki cnm
mısra takvimime baaaaakkkkkkkkk
Aman bosver canim. yakinda zamanda olur. bak icimden öyle gecti :lepi:
bu arada haberleri izlediniz mi kızlar?beyaz eşyada ötv indirimi olmuş vee 800 liralık mal 620 tl ye satılıyo artık.sinir oldum yaa.neden almak için beklemedim ki biraz daha
tamam yaa bi akşam geliriz evinizi ziyarete nasılsa sende evli olmuş olcaksınnn Şeniz ayy heyecanlandım heee süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada haberleri izlediniz mi kızlar?beyaz eşyada ötv indirimi olmuş vee 800 liralık mal 620 tl ye satılıyo artık.sinir oldum yaa.neden almak için beklemedim ki biraz daha
Baska birsey daha sor bakalim. Icimden geceni söliim sana, belki bir kabliyet vardirDaha bugün düşünmüştüm hafta sonu iki gün olimpos a mı kaçsak acaba diye,içimimi okudun ne ?
hahhh şöyle yola gel bakiim.mısralarda gelir o gece bize.off zaten bi balkonu var evimin süper valla. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ayy heyecanladım bak şimdi :sm_cool:
Ben biliyordum cnm,seninde bilgin vardır dihye düşünmüştüm.Sadece bosch u biliyordum diğerlerindede mi varmış?
Baska birsey daha sor bakalim. Icimden geceni söliim sana, belki bir kabliyet vardir
MHmmmmmmmmm ommmmmm oooommmmmm saclarin kisacik. 3mm degil mi?Hımmm ne sorsam acep?Benim yüzümü tarif et hadi(tabi resimlerimi görmediysen):roflol:
yok canım yaa o değil.dün sayın erdoğan açıkladı ya otomotiv ve beyaz eşyeda ötv yi kaldırdı bir aylığına.
Senin ev Cumartesi pazarına yakın mı cnm?Hasanusta civarına yani?
MHmmmmmmmmm ommmmmm oooommmmmm saclarin kisacik. 3mm degil mi?
Ben o gün okumamistim desem? Ohhhhhmmm Ohmmmmmmmmm sırnaşık şeyBunu ben söylemiştim bikerem:roflol:
laura kavşağından bir önceki trafik ışıklarının orda evim canım.iş bankası var onun karşısı.perşembe pazarının yanı.ama annemin evi sana çok yakın bu arada trt binasının yanındaki sokakta.bikaç sokak var arada yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?