2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sakin ol canım ne güzel en azından kendi eviniz olacakk böyle düşün bence

Iyi aksamlar aydii, kafayi ye canim, ama ondan sonra kendi evin olack :1rolleyes:

ama çok canım çektii yaa.yarın 100 mekik çeksem olur mu? delikafadulden
Canim sen hepsini topla hepsini dügünden bir gün önce cek,olmaz mi :sm_cool:
1ay 29 gün ~ 60 gün. 60*100=6000 -> dügünden önce 6000 tane cek.

yetiştiği kadar olur aydiicim.takma boşver.eksik olan yerleride zamanla bitirirsiniz a.s.

sonra düğüne bastonla gideyim demi? -tatlicadiarzu-

Canim sen hepsini topla hepsini dügünden bir gün önce cek,olmaz mi :sm_cool:
1ay 29 gün ~ 60 gün. 60*100=6000 -> dügünden önce 6000 tane cek.[/QUOTE]

heee 60 taneyi çektide 6000 i kusur kaldı :roflol: :roflol:

offfffffffffffff ne kaynatmışsınız kızlar yaaa
benim işe gidişimi mi bekliyosunuz napıyosunuz
kesin ben gelince saklanıyosunuz siz :çok üzgünüm:

bak ben kadınlar kulubundeki mesaimi sabah saat 9da aldım bu saat oldu hala burdayımmm klava: ben meclisten dışarı çıkayım barii :dilcikar:

hhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşuuummmm gelmişşşş delikafadulden delikafadulden delikafadulden

anam öyle demeyin koydum kafaya,jülidenin dediği mantıklı geldi.tek seferde bitiricem bu işi -tatlicadiarzu-

bak ben kadınlar kulubundeki mesaimi sabah saat 9da aldım bu saat oldu hala burdayımmm klava: ben meclisten dışarı çıkayım barii :dilcikar:

he he tamam çık bari haklısın canım,kk yaz topiğinin daimi üyesi seçiyorum yasmineciğim seni :hooray:
bakın bakiim hangisi gelinliğe uyar bunlardan

elifcim bunlar olmaz tatlım ya beyaz bi baston yaptıralım sana swarowski taşlı falan kaydirigubbakcemile3

anam öyle demeyin koydum kafaya,jülidenin dediği mantıklı geldi.tek seferde bitiricem bu işi -tatlicadiarzu-

ozaman bülent ersoyla irtibata geçelimde şöyle kokoş bi baston yaptıralım sana gelinliğie yakışsın bunlar çok yaşlı işi oldu ben sevmedimmm sırnaşık şey

kızlar bu arada ben de bikaç hareket yapayım bari balayına kadar selülitlerden kurtulmak istiyorum yoksa hergün nasıl kandırcam adamı su yansıması onlar diye sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…