ama çok canım çektii yaa.yarın 100 mekik çeksem olur mu? delikafadulden
selam kızlarrrr
bizde işler tamamennn karıştıııı....
kiraya çıkmaktan vazgeçtik ve kendi evimizi yaptırmaya karar verdikkkk...zaman çok kısıtlı...herşey nasıl yetişecek hiç bilmiyorummm...
sanırım kafayı yicem artıkkkk........(
olar benim yerimede ye 1tane ama kalorileri sana vitamini bana yarasınnn :roflol: :roflol:
selam kızlarrrr
kiraya çıkmaktan vazgeçtik ve kendi evimizi yaptırmaya karar verdikkkk...zaman çok kısıtlı...herşey nasıl yetişecek hiç bilmiyorummm...
Canim sen hepsini topla hepsini dügünden bir gün önce cek,olmaz mi :sm_cool:ama çok canım çektii yaa.yarın 100 mekik çeksem olur mu? delikafadulden
selam kızlarrrr
Iyi aksamlar aydii, kafayi ye canim, ama ondan sonra kendi evin olack :1rolleyes:
Canim sen hepsini topla hepsini dügünden bir gün önce cek,olmaz mi :sm_cool:
1ay 29 gün ~ 60 gün. 60*100=6000 -> dügünden önce 6000 tane cek.
Ha ha ha ama en azinda simitler gitmis olur canikom :teytey: Hem tarihede girersin.sonra düğüne bastonla gideyim demi? -tatlicadiarzu-
offfffffffffffff ne kaynatmışsınız kızlar yaaa
benim işe gidişimi mi bekliyosunuz napıyosunuz
kesin ben gelince saklanıyosunuz siz :çok üzgünüm:
offfffffffffffff ne kaynatmışsınız kızlar yaaa
benim işe gidişimi mi bekliyosunuz napıyosunuz
kesin ben gelince saklanıyosunuz siz :çok üzgünüm:
bakın bakiim hangisi gelinliğe uyar bunlardan
bak ben kadınlar kulubundeki mesaimi sabah saat 9da aldım bu saat oldu hala burdayımmmklava: ben meclisten dışarı çıkayım barii :dilcikar:
bakın bakiim hangisi gelinliğe uyar bunlardan
anam öyle demeyin koydum kafaya,jülidenin dediği mantıklı geldi.tek seferde bitiricem bu işi -tatlicadiarzu-
kızlar bu arada ben de bikaç hareket yapayım bari balayına kadar selülitlerden kurtulmak istiyorum yoksa hergün nasıl kandırcam adamı su yansıması onlar diye sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?