Benim daha önce oturduğum yeri tarif ediyorsun tam tamına.İyi güzelde benim oturduğum sitenin adı neydi acepfisfisfis
Hah hatırladım Altınevler:)
saçımı yıkadım 2 dk da geldim hemen hiç de gözünden kaçmıooo
Sihatler olsun canim...saçımı yıkadım 2 dk da geldim hemen hiç de gözünden kaçmıooo
bilemedim orayı.oturmaya başlayınca sağda solda ne var öğrenirim de şu an altınevler diye bi site görmedim hiç maalesef
Sihatler olsun canim...
Sana güzel bir aksam dilerim canim. Güzel bir gece olacak ;=))) Icimden öyle geccti gamyoncuiremsuCanlarım birazdan çıkacağım saat 9 a kadarayaktaydım çok yoruldum
yahu kızlar nişanlım mesaj atmış şimdi.bu gece nöbetçi hastanede iş yerlerimizde çok yakın.çıkışta gelde lahmacun yiyelim diyo
Sende salata yersin canim onun yaninda :roflol::roflol: Dayanacagin sanmiyorum gerci lülülülülülüyahu kızlar nişanlım mesaj atmış şimdi.bu gece nöbetçi hastanede iş yerlerimizde çok yakın.çıkışta gelde lahmacun yiyelim diyo
Sana güzel bir aksam dilerim canim. Güzel bir gece olacak ;=))) Icimden öyle geccti gamyoncuiremsu
Yarin sabah sorguya cekerim seni bak, haberin olsun. Tuttu mu diye -tatlicadiarzu-
heh verdi adresi erkekler girip okusunda bu gece itibariyle sizin evin önünde kuyruk oluşsunnn :roflol:
korktum sildim valla :bbo:
gitde fazlalıkların 4 kilodan 6 kiloya çıksınnn :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?