Ay bayildim elifcim. Öndeki sagdaki süper bence...:sm_cool::sm_cool:bakın bakiim hangisi gelinliğe uyar bunlardan
su yansımasımı :roflol: :roflol: süper bende denicem bunu
dene canım da karaya çıkınca noolcak şakkıdı
uykum geldii sankiii -tatlicadiarzu-
yuhh bee kızım senin tavuktan soyun mu var?
anam öyle demeyin koydum kafaya,jülidenin dediği mantıklı geldi.tek seferde bitiricem bu işi -tatlicadiarzu-
Ha ha ha su yansimasi. Hülya avsar ne diyordu?:çok üzgünüm:kızlar bu arada ben de bikaç hareket yapayım bari balayına kadar selülitlerden kurtulmak istiyorum yoksa hergün nasıl kandırcam adamı su yansıması onlar diye sırnaşık şey
Yok sana uyku, mesai saatin bitmedi dahauykum geldii sankiii -tatlicadiarzu-
kaçta kalktın sabahhh mirmirmirmir
aslında tuzlu asitli şeylerden şimdiden uzak dursam ve bol bol su içmeye başlasam 2 ay boyunca da yoğun olarak pilates... 2.5 ayda toparlarım heralde ama azıcık su içince bile hemen wcye koşan ben o kadar su içince tüm işlerimi wc den halletmek zorunda kalırım o düşündürüyo beni
söylemeyeyim burdaki herkes döver beni valla.ben sabah kalkmayalı aylar olduu çünkü.12 de uyandırınca annem sabahın köründe adam mı uyandırılır diye kızıyom.ama ben gece çalışıyorum hem naniknanik
hemen havluya sarınıp oturcz gündüz soyunmıcaz gnelde geceyi tercih etcez delikafadulden
klava: klava: klava: klava:
sölicek söz bulamıyorummm :dilcikar:
evet yaa mekik falan hikaye haa.hergün sıkı bi plates yaptık mı halledicez şu kiloları ama ah şu tembellik yok mu? :mymeka:
yasmine bu da türkan şoray kanunları gibi oldu öpüşmem sevişmem kumsalda havluyla oturur gündüz soyunmam :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?