2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

elifcim bir aylara düşmüşssssüüüüüüüünnnn

burcuözgecim sen de ses veeer ama kaydirigubbakcemile3

anam öyle demeyin koydum kafaya,jülidenin dediği mantıklı geldi.tek seferde bitiricem bu işi -tatlicadiarzu-

Ha iste, dogru yol bu canim :jeyyar: Sen benim yerimede ye lahmacunlari. Dügünden bir gün önce benim 60'ida cekersin, yani 6060, oldu miu canim kafamçokkarıştı

kızlar bu arada ben de bikaç hareket yapayım bari balayına kadar selülitlerden kurtulmak istiyorum yoksa hergün nasıl kandırcam adamı su yansıması onlar diye sırnaşık şey
Ha ha ha su yansimasi. Hülya avsar ne diyordu?:çok üzgünüm:

uykum geldii sankiii -tatlicadiarzu-
Yok sana uyku, mesai saatin bitmedi daha klava:

Yok sana uyku, mesai saatin bitmedi daha klava:[/QUOTE]

vay vicdansızlar vayy kaçta bitecek bu benim cehennem azabı gibi bitip tükenmeyen mesaimm Çok üzgünüm çoook

aslında tuzlu asitli şeylerden şimdiden uzak dursam ve bol bol su içmeye başlasam 2 ay boyunca da yoğun olarak pilates... 2.5 ayda toparlarım heralde ama azıcık su içince bile hemen wcye koşan ben o kadar su içince tüm işlerimi wc den halletmek zorunda kalırım o düşündürüyo beni

evet yaa mekik falan hikaye haa.hergün sıkı bi plates yaptık mı halledicez şu kiloları ama ah şu tembellik yok mu? :mymeka:

evet yaa mekik falan hikaye haa.hergün sıkı bi plates yaptık mı halledicez şu kiloları ama ah şu tembellik yok mu? :mymeka:

yaa iide biraz daha tembellik yaparsak evlenincede bi kaçkilo aldığımızı düşünürsekk sanırım çok sürmez bunalıma girerim bennn benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…