2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

uğurböcüğüm üzülme tamam mı çok kötü oldum benim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım da yaşadığı için böyle birşey ben çok etkileniyorum

ya okadr salaklastım kı anlatamam 3yılımız var 15 ay asker yolu bekledım okadr ısteyen oldu hıc bırıne bakmadım hersbh hayatımda o olduğu için sukrettım hıc gurur yapmadım hep asık olduğumu soledım ona :çok üzgünüm: ama kaybeden ben oldum benım aılem basıma kakmıyo ama yanı onu anlamıs deılım bı benı sevdığıını soluyo sonra sen yolunu cız ben kadehlerle ovunurum dıyo sankı benım aılem ona vermemıs snkı ben onu sevmıyom gıbı konusuyo bıde usttelık hıc uymadım 400 gr almıstım 1 haftada bısey yıyemıyom anlatılamaz bısey anlatamıyom kımse anlamıyo :a015: akşam aradım bana öle bı bağırdıkı ne var ne var dedı uycam ben bend suratına kapattım ama benım sevdığım ınsan o olamaz benım için ıntıhar eden herseyı goze alan o olamaz RABBIM KISA ZMNDA DUALARIMI KABUL EETSIN INS

ya gozlerının içinne bakarak öle cok ağladımkı o da ağladı nedr bu cılem yaa ne ıste nede evde mutluyum mutluluğum tum hayalım onlaydı eve gtmek ıstemıyom odamda ceyızım duruyo hersey onu hatrlatıyo bana yanıma kımseyın yakıstıramıyom bırı benı cok ıstedı sankı ben mustafaya ıhanet gıbı hıssettım cocuğa arama dedım ayy ALLAHIM napcam ne etcem bılmıyom dun aılesı aradı affet dıo nesını affedemkı ya ozur mu dıledı senağlama

başım çok ağrıyor kızlar ya çatlıycak sanki dün akşam ıslak saçla uyudum ondan sanırım

Geçmiş olsun canım.Benim hergün ara ara başım ağrır.Boynumda düzleşme olduğu için başıma vuruyor.Bilirim onun sıkıntısını :teselli:

başım çok ağrıyor kızlar ya çatlıycak sanki dün akşam ıslak saçla uyudum ondan sanırım

ondandr kesın bende kurtmadan olmaz annem elınde sopa koşar klava: ama sımdı yok ya annem daha pazr gtcek annem olmayıncada cok sıcak havalrda kurutmam ama dıkkat et benım gıbı olmaz kaydirigubbakcemile

Geçmiş olsun canım.Benim hergün ara ara başım ağrır.Boynumda düzleşme olduğu için başıma vuruyor.Bilirim onun sıkıntısını :teselli:

benim de boyun kemiğimde düzleşme var.Bir de stres yaptığım zamandan boyundaki sinir kaslarımdan da yaparmış.Ama boyun düzleşmesi aynı gastrit aynı

ondandr kesın bende kurtmadan olmaz annem elınde sopa koşar klava: ama sımdı yok ya annem daha pazr gtcek annem olmayıncada cok sıcak havalrda kurutmam ama dıkkat et benım gıbı olmaz kaydirigubbakcemile

canım benim annem de çok kızar dün ablama gitti pazar gününe kadar yok.Olsaydı zaten kurut o saçını diye söylenirdi.Saçım uzun bir de.Ama yarın kestiricem kırıklarını aldırıp model verdiricem.Ben yemeğe gidiyorumcokacimcoook

Canım geçmiş olsun, ama dikkat et ıslak saçla yatma sinüzit falan olursun sonra :teselli: Ben saçımı kurutsam da uzun oldugu icin her tarafı kurulmuyor, kafama tülbent sarıp yatıyorum aksam. Yoksa boynum ağrıyo :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…