resim eklemeyi unutmuşum ben ansıl ekleniyordu ki
canımm hayırlı olsuuun.Güle güle günlerde kullan inşaallah :1hug:
Ne kadara mal olduğunu öğrenebilirmiyiz acaba ?
kızlar tanıdıktı hepsını 3 mılyar buzdolabı fırın bulasık camasır televızyon hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar tanıdıktı hepsını 3 mılyar buzdolabı fırın bulasık camasır televızyon hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
evet canım uygunmuş ama vestelde fiyatlar uygun oluyor bazen evlilik paketleri yapıyorlar biz de arçelikten fiyat aldık
peşin fiyat (çamaşır,buzdolabı,bulaşık ve setüstü) 3500 ytl dediler ama özel iletişim vergisinden önceydi
kızlar ya offf ben hala düğün günüme karar veremedim.Hep balayı hevesim yüzünden.03 mayıs 10 mayıs 17 olmaz arkadaşım evlenicek 16'sında 24 mayıs 31 mayıs hangisi hangisi bilemiyorummm bir türlü
nikah olayını takma kafana adres soracaklarını sanmıyorum.İsim ve aile isimleri falan sorulur diye biliyorum.
nikah olayını takma kafana adres soracaklarını sanmıyorum.İsim ve aile isimleri falan sorulur diye biliyorum.
canım teşekkür ederim.03 mayıs benim nişan tarihim düğünüm de olsun istedim ama kısmet hava nasıl olacak bilmiyorum ki ben de 24 ü uygun buluyorum hem 31 mayıs olursa balayı hazirana girer biraz daha pahalı olur.Uğurböcüğünün patronu nisanda gitmiş yanmışlar sıcakmış yani ama kafam çok karışık:bbo:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıVALLA ZOR ISLERMIS BUNLAR DUGUNDE GUNDUZ OLACCAK AMA SON ON GUN ORAYI KIMSE TUTMAZSA AKSAM BES DE OLACAK DUGUNUM DAVETIYELERI SON ON GUN BASTIRSAK ZORLUK CEKERMIYIZ kaydirigubbakcemile
canım son 10 günde davetiye bastırıp dağıtamazsın ki çok sıkışırsın diye düşünüyorumyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?