2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mız mız maalesef cnm ben bılmıyom
alev gordum seker sen bence benım dedımı yapm 3mayıs kız yapta düğüne gelem orda bana enıste bul emı
ayy mız mız sen catla patla bız alevle gezcezz ceyız alısverısı yapcezz

canım ne yazıkki:1no2: Ankara'ya hiç gelmedim ben ama kınanda bence bordo abiye al bir de bindallı giyersen süper olur

ben mor hastasıyım kaydirigubbakcemile2 ya sımdı haftaya cıkacaz ole sabahtan aksam kadar gez babam gez sevmıom sole belırlı yerler olsa gırsek alsak cıksammmm kaydirigubbakcemile5

canım gerçekten gelir misin?Ay çok duygulandım vallahi o kadar mutlu olurum ki bu arada o nevresim takımını araştır sizin oralarad biz alışverişe çıkana kadar bend e burda bakıcam ona göre alalım turuncuya da uygun bulursak haber veririza.s.

cnm valla burda cok gezılcek yer var ben karar veremedım bakırkoyde onun mağazzası var adresı yazıyo acaba yuruyus yolunda mı bılmıyom ben gıder bı bakaarım bıde ıkea var carrefour var pratıker var hangısıne gıdek haa bıde cok uygun kapalı bı caddemıs var mağza dolu kaydirigubbakcemile5

sus cadı ceyız ala ala evı doldurdun hala gozun dısarda

yok kz daha 2 sayfa alıncaklar var
uykum geldı mirmirmirmir
ya benım telım calınmıstı smdı andık bı tel kullanıyom eskısı nokıa n73 tu suankı fıyatı 550 pesın acaba dıyom once bılgısayar mı alsam tel mı kararsızım yaa :uhm:

bence pc al hihoyyytsenın ıcın o daha uygunnn kaydirigubbakcemile5

canım burdaysanız resim koyucam tabi pcde bulabilirsem çoğunu silmiştim.Alıntı yapmayaın canlarım olur mu silicem konuyu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…