2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

amann kızlar boşverin gece 1 de napacağınızı.evlenince kocişleriniz anlatır size sırasıyla ne yapacağınızı -tatlicadiarzu-

yarın ikinizde azıcık uykunuzdan fedakarlık yapın ve gelin topiğe uykum geldi azıcık uyuyaım sabah yoksa hepinize küfürleri sıralıcamm :roflol:

iyi iyi git yat hadi.yarın benim çok işim var sabah gelemem buralara.akşam anca uğrarım.hadi öptüm yasmin iyi gecelerrrr

iyi sayılırım elifcim küçük bir durgunluk dönemi yaşıyorum 2 tatil günümü de hiç bi şey yapmadan geçirdim ve çok canım sıkıldı sonra yapacak o kadar şey varken boş boş oturdum diye ama tıkandım sanki bazı konularda ( sen herşeyi halletmişsin ama canım yaaa maşallah

seninle aramızda sadece 2 hafta var ama sen bitirdin herşeyi nerdeyse ne güzel benim daha damatlık,ev,fotoğrafcı,ve nikah sonrası eğlenilcek yer konuları hala belirsiz üstelik nisan da sezon başlıyor çok yoğun olcam

eliiiiiffff klava: nan surda iki derdimizi paylaştık hemen kayboldun nereye kaçtınnnn klava: kaydirigubbakcemile neyse kuşum hadi gittim ben de benim dizi başlıyor onu izlicem öptüm çok seni

kuşum kusura bakma otelde sorun çıktı.müşteri kavgası yani.şimdide evdeyim.benim de herşey bitti derken ev düzenini kastetmiştim.daha damatlığı falan bizde almadık.kız ne diyorum sana daha sağlık raporunu bile bu perşembe alıcaz :roflol: bendeki rahatlığı sen düşün artık.bakma sen benim herşey bitti dediğime.biraz araştırsan bir sürü şey vardır daha yapılacak :))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…