ben gittim çok korkuyorum kan vermekten tansiyonum düştü hatta :roflol: ama hiç acımadıı darısı ilk geceyee :roflol: :roflol:
bacım bu 50 tl dediğin şeyin markası ne?onu araştıryım bari.kendim takım haline dönüştürürüm olmazsa[/QUOTE
Bilmiyorum valla bi iki yere sordum ama markasına hiç dikkat etmedim hafta sonu alıcam inşallah almazsan ozamana kadar söylerim markasını... ayrıca gerçekten donu alma o ne öyle nette araştırdım şimdi sadece üst 50 tl diye geçiyo
yok ben 2 hafta daha almıcam.hani yasmin içiyorum ya,göğüslerim büyüyecek ya o yüzden şimdi alırım sonra memelerim sığmaz falan :roflol: :roflol:
annem o da iğne ,o da iğne korkma hiç acımıcak kaydirigubbakcemile3
tecrübe konuşuyo galibaaa :roflol: :roflol:
acıyo ben söyleyem:))
yaa üff tahta gibi göğüslerim yaaa senağlama
yaa ne demezsin bi sexi bi sexiyiz ki sorma gitsin.kızlar kullanmadığınız vatkalarınızı bana yollar mısınız?sütyenin içine tıkıcam da
ben büstiyer ve jartiyer takımımı magic formdan almıştım giyemedim o ayrı:)
acıyo ben söyleyem:))
croiselle bacım benim göğüslerde hafif dik terzi sen giyme bunları ağzına gircek dedi:)
croiselle bacım benim göğüslerde hafif dik terzi sen giyme bunları ağzına gircek dedi:)
bu arad sağlık raporu alan var mı aranızda.ben yarın almaya gitcem de kan vermeye korkuyorum.iğneden çok tırsarım da -tatlicadiarzu- napıyolar bi anlatın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?