2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

neyse kızlar ben çıkıyom gidip yıkanayım.öğleden sonra işyerinden görüşürüz yine öptüümmm byeeee

yaa üff tahta gibi göğüslerim yaaa senağlama

kız senin iyiymiş yine.tahtanın hiç olmazsa bi hacmi var yer kaplıyo dünyada.benimki soyut bişey ya ben napiim :roflol:[/QUOTE]

yaa ne demezsin bi sexi bi sexiyiz ki sorma gitsin.kızlar kullanmadığınız vatkalarınızı bana yollar mısınız?sütyenin içine tıkıcam da

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selam milleett
bu gece ruyamda gelin gördüm ama ben değildim benimle aynı gün evleniyomuş onun üzerinde gelinliği vardı benim yoktu
kızın gelinliği de çok ilginçti her yeri papatyayla yapılmıştı
hayırdır inşallah

bu arad sağlık raporu alan var mı aranızda.ben yarın almaya gitcem de kan vermeye korkuyorum.iğneden çok tırsarım da -tatlicadiarzu- napıyolar bi anlatın bakem

elifcim sedyeye yatıyorsun kadın seni konuştururken bir yandan da kanı alıyor sen anlamıyorsun bile,bitti mi diye de aval aval bakıyosun kadına o kadaaar a.s

kızlar yarın nikah işlemleri için kan aldırcaz gideceğimiz ana ve çocuk sağlığını aradım.tok gelin aç gelmeyin dedi bu işte bi terslik yok muuuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…