2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar yarın nikah işlemleri için kan aldırcaz gideceğimiz ana ve çocuk sağlığını aradım.tok gelin aç gelmeyin dedi bu işte bi terslik yok muuuu?

bize kimse bişey dememişti biz aç gitmiştik ama o gün de açmısınız tokmusunuz diyen olmadı, direkt kan aldılar

kızlar çok hoşsunuz yaaaaaa okurken koptum burdakaydirigubbakcemile3

valla bende eve gitmek istiyom da maalesef çalışmak lazım

bu arada çeyiz sayfasına bakıyom ben öleesine hoşuma gidiyo işte

ah bebeğim yarama tuz mu bascan şimdi yaa

benim dediğim gibi balım vize için başvuracağız o arada kesin nikah tarihini belirleyeceğiz sonra nişanlım almanya da ev bakcak sonra evi tutcak sonra eşyalarını alcak o sırada bende burada nevresim falan gibi şeyleri halletcem (gerçi bir çoğu halloldu tekstil anlamında ve ıvır zıvır şeyler yani ) sonra gelcek buraya tekrar damatlık falan bakcaz o arada düğün organizasyonu yapcaz filann .... vs

ah bi vizeye başvurabilsek ( okuldan kabul kağıdının gelmesini bekliyoruz) hepsi çorap söküğü gibi gelcek bende sizlere göstercem evimin , eşyalarımın resmini

senağlama

piişşştt kokoşlar ben geri geldim.

hoşgeldin sultanımmm

oyy slam verdim borçlu çıktımmm sositososito hallolur hepsi sakin ol demekki sen bizi bırakıp taa alamanyalara gidiceksin heee klava:

canım benim evet gideceğim ama sizi bırakmayacağım

inşallah orada daha çok vaktim olacak yazmak için size

sizde beni bırakmayın yalnız kalmıyım oralarda benneyaptımki

yok birtanem ilk bir sene çalışamayacağım
master a başvurdum kabul edildi kağıdımı bekliyoruz
hele bir almanca yı sökeyim 6 aydan sonra kesin bir yerde çalışmaya başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…