2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hahahhah:)))
wakta mıı iimiş:))) ben size ünv deki balomda ne yaptıımı söylemişmiydim hahahah:)))
elbisemin içine silikon sütyenler oluo yaa watka gibi sadece sütyen kısmı... ondn diktirdim... sonra bi de destekli sütyen giydim hahahah öle güsel oldukiii dimdik vee kocaman:))))

burcucuğum aynı yeremi gitcezki:)))

yokk kuşum biz askeri kampa gidicez Şeniz

ohhh ucuza gelecek balayı:)))
balayı çiftlerine en güsel odayı veriolar deniz manzaralı falan biliosun di mi:))))
kamp neredeydi bizim otele yakınsa orayada uğrarım ama günlerimiz tutmuo(((

annemde kampada gidersiniz diodu dmk orada da kamp var benim hiiiç hbrim yoktu hahahha

ohhh ucuza gelecek balayı:)))
balayı çiftlerine en güsel odayı veriolar deniz manzaralı falan biliosun di mi:))))
kamp neredeydi bizim otele yakınsa orayada uğrarım ama günlerimiz tutmuo(((

ayyyy doğruu sende asker çocuğuydun dimi şekercimm unutmuşum ben onuuuu kaydirigubbakcemile5
magosa mı ne öyle bir yerde dedi aşkım ama uyduruyorda olabilirim... kaydirigubbakcemile3
evet en güzel odayı verdiklerini duymuştum..
biz başvuruyu yaptık bakalım ya kıbrıs yada antalya işte..
ama büyük ihtimal kıbrısa gideriz dedi aşkım bilmiyorum görcez işte...:1rolleyes:

Hımssss vatkalar devam ediyor dimek,yetmezse özel sünger kestircem sana yatak yorgan dikilen bir yerden elif cim delikafadulden

Keyifler nasıl bu arada canlarım?
Ben çok yoruldum acaipte uykum var,mutfağa sigara içmeye geldim bir bakayım sizlere dedim :)
Birazdan salona geçip uzanacağım

Ben çok yoruldum acaipte uykum var,mutfağa sigara içmeye geldim bir bakayım sizlere dedim :)

tabii yeni evliler topiğindeki arkadaşların gitti sende gidersin.bize artık az zaman ayırıyosun mısraa hanım haberin olsun

vallahi ben iyiyim mısracım :1rolleyes:
bazen bunalmıyor değilim ama genede umutluyum mutluyum... :1rolleyes:

Aşkolsun elifcim ya size vakit ayırmıyor muyum ben.?
Sen işe geç geldiğin için çok sohbet edemiyoruz

burcucuğum antalyada olsa hiç üzülme harika bir kamp antalyadaki bayılıyorum oraya geçen sene ev arkadaşım oraya balayına gitti o da çok beğenmiş:)))

ıyi olmaya çalışıyorum mısracığım bende, yorgun bitkin umutsuz mutsuz off offf

ben daha evvel antalyaya gittim diye istemiyordum ama made güzelmiş orasıda olur tabi hoş aşkımın olduğu her yer güzel olur dimi :asigim:

mısraaa nereyeee yaaa ayıp ediosuun ama:)))

haklısın canım aşkınla birlikte olduun her yer güseldir:)))) ama orası gerçekten benim favori kamplarımdan bi de marmarisi beğendim ama ztn oraya bol bol gidersiniz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…