hahahhah:)))
wakta mıı iimiş:))) ben size ünv deki balomda ne yaptıımı söylemişmiydim hahahah:)))
elbisemin içine silikon sütyenler oluo yaa watka gibi sadece sütyen kısmı... ondn diktirdim... sonra bi de destekli sütyen giydim hahahah öle güsel oldukiii dimdik vee kocaman:))))
burcucuğum aynı yeremi gitcezki:)))
ohhh ucuza gelecek balayı:)))
balayı çiftlerine en güsel odayı veriolar deniz manzaralı falan biliosun di mi:))))
kamp neredeydi bizim otele yakınsa orayada uğrarım ama günlerimiz tutmuo(((
annemde kampada gidersiniz diodu dmk orada da kamp var benim hiiiç hbrim yoktu hahahha
Hımssss vatkalar devam ediyor dimek,yetmezse özel sünger kestircem sana yatak yorgan dikilen bir yerden elif cim delikafadulden
Keyifler nasıl bu arada canlarım?
Ben çok yoruldum acaipte uykum var,mutfağa sigara içmeye geldim bir bakayım sizlere dedim :)
Birazdan salona geçip uzanacağım
Keyifler nasıl bu arada canlarım?
Ben çok yoruldum acaipte uykum var,mutfağa sigara içmeye geldim bir bakayım sizlere dedim :)
Birazdan salona geçip uzanacağım
tabii yeni evliler topiğindeki arkadaşların gitti sende gidersin.bize artık az zaman ayırıyosun mısraa hanım haberin olsun
anaannm valla güzel fikirmiş nastasia şu elbiseye diktirip,üzerine sütyen giymek :)))
benneyaptımkiKüstümmmm gidiyommm
burcucuğum antalyada olsa hiç üzülme harika bir kamp antalyadaki bayılıyorum oraya geçen sene ev arkadaşım oraya balayına gitti o da çok beğenmiş:)))
İyi olmaya çalışıyorum mısracığım bende, yorgun bitkin umutsuz mutsuz off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?