2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

:)))) anasınıfı öğretmeniyim canım... zor gerçekten.. yaş küçük daha masumlar ama daha da sorumluluk fazla ona göre... bi garipler of off bi de problemli bir öğrencim var bakalım nolcak o...

kız senin gerçek adın jülide mi?ben jülide adını çok severim,bide mısra.kızım olursa koyucam mısra jülide diye.isminin jülide olması nasıl bi duygu?zor oluyor mu?yani telaffuz konusunda?
Ha ha ha Ben adimdan memnunum, ama asil adim Julide yani "ü" yok kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Su an almanyada okuyom ya, almanlar bi acayip söylüyo :roflol::roflol: Bazen ismimi telafüz ettikleri zaman rezil olmiim diye duymamis numarasi yapiyom

:roflol::roflol:

napıyolar kız küçücük bebelr sana?çok kızdırırlarsa çakıver ağızlarına iki tane susarlar :roflol:

:)))) anasınıfı öğretmeniyim canım... zor gerçekten.. yaş küçük daha masumlar ama daha da sorumluluk fazla ona göre... bi garipler of off bi de problemli bir öğrencim var bakalım nolcak o...
Halledersin kuzum yaa, benimde sorumlu bir ögrencim vardi, özel ders veriyordum.... Aah aah ahhh

Kiz elif anlat, ne oluyo memelere sositososito Büyüyorlar mi sositososito
Ha ha ha özür dilerim yaaaa deliyim ben bu aksam laelaelaelaelae

abii olaya bak yaa bizim siteye koydukları reklama bakın bi koptum vallaa.dul bayanlarla arkadaşlık sitesi tam bizlikmiş :roflol:

Kiz elif anlat, ne oluyo memelere sositososito Büyüyorlar mi sositososito
Ha ha ha özür dilerim yaaaa deliyim ben bu aksam laelaelaelaelae

ne biliim kız daha bugün 6. yı içicem.ne bu boru mu 1 haftada?ama bak yazıyom buraya 1,5 ay sonra nadide sultan beni kıskanacak demedi demeyin sırnaşık şey

Nerde giiiiz? Belki yakinda lazim olur bize :jeyyar:
Kocisler sözümüzü bi dinlemesinler bakalim, hemen üye oluyom :jeyyar: Anladin sen onu :jeyyar:

2 gündür topicte ki tek muhabbet meme oldu ha :roflol: allahtan erkek değiliz,kız halimizle ağzımızdan düşmüyo :roflol:

ne biliim kız daha bugün 6. yı içicem.ne bu boru mu 1 haftada?ama bak yazıyom buraya 1,5 ay sonra nadide sultan beni kıskanacak demedi demeyin sırnaşık şey
Seninkiler 1,5 ayda büyürlerse, benim dügüne daha 4,5 ay var. Bende ne olurum o zamana kadar :roflol::roflol:

Almadim kuzum sengözlerimebaksanab Ben en iyisi dügünden bir gün önce aliim. Maksimum boyuta ulassinlar :jeyyar: Asil senin gelinligin ne olacak bakalim naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…