Ha ha ha Ben adimdan memnunum, ama asil adim Julide yani "ü" yok kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkız senin gerçek adın jülide mi?ben jülide adını çok severim,bide mısra.kızım olursa koyucam mısra jülide diye.isminin jülide olması nasıl bi duygu?zor oluyor mu?yani telaffuz konusunda?
Halledersin kuzum yaa, benimde sorumlu bir ögrencim vardi, özel ders veriyordum.... Aah aah ahhh:)))) anasınıfı öğretmeniyim canım... zor gerçekten.. yaş küçük daha masumlar ama daha da sorumluluk fazla ona göre... bi garipler of off bi de problemli bir öğrencim var bakalım nolcak o...
Iyi aksamlar canimben çıkıorum kızlar hadi size ii sohbetler:))))
ii gclr
ben çıkıorum kızlar hadi size ii sohbetler:))))
ii gclr
Kiz elif anlat, ne oluyo memelere sositososito Büyüyorlar mi sositososito
Ha ha ha özür dilerim yaaaa deliyim ben bu aksam laelaelaelaelae
Nerde giiiiz? Belki yakinda lazim olur bize :jeyyar:
Kocisler sözümüzü bi dinlemesinler bakalim, hemen üye oluyom :jeyyar: Anladin sen onu :jeyyar:
Seninkiler 1,5 ayda büyürlerse, benim dügüne daha 4,5 ay var. Bende ne olurum o zamana kadar :roflol::roflol:ne biliim kız daha bugün 6. yı içicem.ne bu boru mu 1 haftada?ama bak yazıyom buraya 1,5 ay sonra nadide sultan beni kıskanacak demedi demeyin sırnaşık şey
Seninkiler 1,5 ayda büyürlerse, benim dügüne daha 4,5 ay var. Bende ne olurum o zamana kadar :roflol::roflol:
Ya evet gercekten bazen gidip gelirler bana, ama daha cok gelirler diyorlarooo baby sen azıttın bu gece iyice :roflol:
pamela anderson :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?