2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aa mısraya bak hele.asıl ben küstüm :dilcikar: küstüm bahanesiyle gidiyosun demi senağlama

evet marmaristekini bende gördüm büyük ve güzel...
şehirden epey uzak o ayrı ama olsun servisler var...
artık kısmetimizde neresi varsa farketmez :1hug:

Kendi kendime mi konussam?

Naber Julide, ayyy tatli kiiiiz, nasildi günün bugün? Cok özledik seni yaaaaa...

evet marmaristekini bende gördüm büyük ve güzel...
şehirden epey uzak o ayrı ama olsun servisler var...
artık kısmetimizde neresi varsa farketmez :1hug:

ewt cnm servisler war :)))) gider gelirsin tadını çıkarırsın orada yaşadıınız sürece:)))şakkıdı

Iyilik canim ya, senden naaaber? Bende seni özledim kuzum. Ne o kizlar meme muhabbeti mi yapmislar, sengözlerimebaksanab. Bende su an yaprak dökümü izliyom, ama hicde keyif vermiyo ha bugün...

julidem sıyırdın mı tatlım hahaha:)))
kendi kendine ii kaynatıosun bakıorum bize gerek yokki:)))
napıosuuun

yok cnm yakında ben delircem gerçekten böle giderse ozmn tam züper olacam(((

ee ne war ne yok

sen niye deliriyon giii? Ben iyi sayilirim, ama fazla derse kaptirinca aksam böyle oluyom iste -tatlicadiarzu-

helloo baby's bende sıyırmış durumdayım sanırım.günler geçtikçe stres basıyo beni haa.hiçbişeye tahammül edemez oldum.
jüliddeeeeee naber gankaaaa

kız senin gerçek adın jülide mi?ben jülide adını çok severim,bide mısra.kızım olursa koyucam mısra jülide diye.isminin jülide olması nasıl bi duygu?zor oluyor mu?yani telaffuz konusunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…