2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

heheyyy benim gelinlik bana zaten bol geliyo.düğünden 15 gün önce gidicem daraltmaya,malum habire yediğim için kilo alıyorum.sorun yok canım merak etme.olmazsa göğüs bölümüne ek yaptırtırım kaydirigubbakcemile3

daisy hoşgeldin canım.geçmişi okuma boşver.konumuz kısa ve öz çünkü ''meme'' kaydirigubbakcemile3

allah cezanı vermesin bu ne kızz?abi benim nişanlım veteriner,dünya köpeklerine doymuşum zaten.sen kalk kendi resmim diye köpek koy buraya -tatlicadiarzu-

Coook coool ama yaaaa, ben su an kendi kendime gülüyom, yanimda annem ile kizkardesim bana bakip kafa salliyorlar sırnaşık şey

Ya ama gercekten, profilimdeki albümde iki resmim var... Merak ettiysen yani... sırnaşık şey

annaammm bu topicte kimsede meme yok mu yahuuu -tatlicadiarzu-
şekerim bi sırrı falan yok.ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım da,yan etkilerinde göğüsleri büyütür falan yazıyo.deneme aşamasındayım.büyürse herkes kullanıcak.pardon herkes demiyeyim,ihtiyacı olanlar ki bu da çoğunluğu kapsıyo zaten kafamçokkarıştı

ben bugün gördüm zaten albümündeki resimleri.hatta tam yorum yazacaktım patron ne yazıyon sen böyle tıkır tıkır diye gelince çat kapattım. :jeyyar:

sen dene bakalım canım işe yararsa saldırsın herkes doğum kontrol haplarına hem 1 taşla 2 kuş olayı olur yanii :jeyyar:

ben bugün gördüm zaten albümündeki resimleri.hatta tam yorum yazacaktım patron ne yazıyon sen böyle tıkır tıkır diye gelince çat kapattım. :jeyyar:
ha ha ha yok anam yapma, benim yüzünden isinden olursun sonra :1shok:
sen dene bakalım canım işe yararsa saldırsın herkes doğum kontrol haplarına hem 1 taşla 2 kuş olayı olur yanii :jeyyar:
Ben karar verdim, Pamela Anderson oluyom, haberiniz olsun yaniiii şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…