Ha ha ha pilan hazir diiyon yani. Benim su anki halimi merak ediyon mu? Yükliim mi resmimi?
hoşbuldum elifcim hakkaten ii kaynatmışsınızz. ama sonlardan başladım ben okumaya neymiş memeleri büyüten sır benimde ihtiyacım vardaa :jeyyar:daisy hoşgeldin canım.geçmişi okuma boşver.konumuz kısa ve öz çünkü ''meme'' kaydirigubbakcemile3
Coook coool ama yaaaa, ben su an kendi kendime gülüyom, yanimda annem ile kizkardesim bana bakip kafa salliyorlar sırnaşık şey
Ya ama gercekten, profilimdeki albümde iki resmim var... Merak ettiysen yani... sırnaşık şey
sen dene bakalım canım işe yararsa saldırsın herkes doğum kontrol haplarına hem 1 taşla 2 kuş olayı olur yanii :jeyyar:
ha ha ha yok anam yapma, benim yüzünden isinden olursun sonra :1shok:ben bugün gördüm zaten albümündeki resimleri.hatta tam yorum yazacaktım patron ne yazıyon sen böyle tıkır tıkır diye gelince çat kapattım. :jeyyar:
Ben karar verdim, Pamela Anderson oluyom, haberiniz olsun yaniiii şakkıdısen dene bakalım canım işe yararsa saldırsın herkes doğum kontrol haplarına hem 1 taşla 2 kuş olayı olur yanii :jeyyar:
Sagol canim, bizim köpüsümüsün anasi, benimde anam, babasi benimde babam. Yani sey misali. Anan anam olasi, baban babam olasi sositosositoköpüşün çok güzelmiş şekerim.allah analı babalı büyütsün delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?