2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu arada yarın ben aranızda olamayacağım.kan tahlili,perdeler ve damatlık olayını halledicez.beni özleyin olar mı?

olsun canım ben 163 boy 49 kiloyum zaten işime gelir
kiz sende mi kilo alamiyon? benim boy 164,5 kilo 53,5. Sigarayi birakinca aldim ben ama. Kardesimde kilo almak istiyo. Birsey biliiyseniz haber verin klava:
bu arada yarın ben aranızda olamayacağım.kan tahlili,perdeler ve damatlık olayını halledicez.beni özleyin olar mı?
Anam cok özlicez seni...senağlamasenağlamasenağlama
Igne acidimi haber verirsin yani hihoyyyt

öyle deme elifcim yaa çok zayıflıkta iyi değil çubuk kraker diyo herkes. kıyafetlerimin içini dolduramıyorum balık etli kızlara nasıl imreniyorum bi bilsen evlilik aldırıyo diyolar inş alırım son umudum evlilik :senağlama:

julidem sana bundan snra kısaca pam diyebilirmiyiz o zman kaydirigubbakcemile3
De canim, ha Pam ha ben yani. Ayni yani şakkıdışakkıdı
hık demiş memenden düşmüş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ha ha valla yaaaaa. Belki onunki benimkinden fazladir. Hem onun uclarida fazla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yarın ilk iğneyi,1,5 ay sonrada 2. iğneyi haber veririm.merak etme sen :jeyyar:

slmm kızlar nasıl gıdıyor hazırlıklar şakkıdı bende yavas yavas baslasam fena olmayacak ama hıc ıstemıyorum baslamak senağlama

kiz sende mi kilo alamiyon? benim boy 164,5 kilo 53,5. Sigarayi birakinca aldim ben ama. Kardesimde kilo almak istiyo. Birsey biliiyseniz haber verin klava:
malesef alamıyorum canım bir insan 5 senedir aynı kiloda mı kalır yaww olmuyo işte alamıom nası oluosaa. neler denedim balık yağları flnn bi ara prakten içtim onunla aldım ama aldığım hızla geri verdimm iştah yok iştahh cokacimcoook

neyse kızlar çıkıyom ben artık.yarından sonra geldiğimde şu meme muhabbeti biymiş olsun lütfen.içim dışım meme oldu haaa :)) neyse kendinize iyi bakın byeee

slmm kızlar nasıl gıdıyor hazırlıklar şakkıdı bende yavas yavas baslasam fena olmayacak ama hıc ıstemıyorum baslamak senağlama
Hosbulduk ferda, dügüüün ne zaman bakalim?
Benim kardesimde sürekli kilo veriyo. Bir ara bebek mamasiyla almisti. Onuda dene canim istersen.gamyoncuiremsu

neyse kızlar çıkıyom ben artık.yarından sonra geldiğimde şu meme muhabbeti biymiş olsun lütfen.içim dışım meme oldu haaa :)) neyse kendinize iyi bakın byeee

Bye bye gankaa şakkıdı tatli rüyalar emi a.s. bende cikar, biraz avrupa yakasi izliim bakalim. Kocaman öpüüüm sizi kizlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…