olsun canım ben 163 boy 49 kiloyum zaten işime gelir
Kardesiz yani, nasilo benziiii mi?[/QUO
hık demiş memenden düşmüş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kiz sende mi kilo alamiyon? benim boy 164,5 kilo 53,5. Sigarayi birakinca aldim ben ama. Kardesimde kilo almak istiyo. Birsey biliiyseniz haber verinolsun canım ben 163 boy 49 kiloyum zaten işime gelir
Anam cok özlicez seni...senağlamasenağlamasenağlamabu arada yarın ben aranızda olamayacağım.kan tahlili,perdeler ve damatlık olayını halledicez.beni özleyin olar mı?
De canim, ha Pam ha ben yani. Ayni yani şakkıdışakkıdıjulidem sana bundan snra kısaca pam diyebilirmiyiz o zman kaydirigubbakcemile3
Ha ha valla yaaaaa. Belki onunki benimkinden fazladir. Hem onun uclarida fazla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hık demiş memenden düşmüş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kiz sende mi kilo alamiyon? benim boy 164,5 kilo 53,5. Sigarayi birakinca aldim ben ama. Kardesimde kilo almak istiyo. Birsey biliiyseniz haber verinklava:
Anam cok özlicez seni...senağlamasenağlamasenağlama
Igne acidimi haber verirsin yani hihoyyyt
malesef alamıyorum canım bir insan 5 senedir aynı kiloda mı kalır yaww olmuyo işte alamıom nası oluosaa. neler denedim balık yağları flnn bi ara prakten içtim onunla aldım ama aldığım hızla geri verdimm iştah yok iştahh cokacimcoookkiz sende mi kilo alamiyon? benim boy 164,5 kilo 53,5. Sigarayi birakinca aldim ben ama. Kardesimde kilo almak istiyo. Birsey biliiyseniz haber verinklava:
Ha ha ha :roflol::roflol::roflol:haber vermezsen ne olucan? :roflol::roflol::roflol:yarın ilk iğneyi,1,5 ay sonrada 2. iğneyi haber veririm.merak etme sen :jeyyar:
abbooowww... kafamçokkarıştıyarın ilk iğneyi,1,5 ay sonrada 2. iğneyi haber veririm.merak etme sen :jeyyar:
Hosbulduk ferda, dügüüün ne zaman bakalim?slmm kızlar nasıl gıdıyor hazırlıklar şakkıdı bende yavas yavas baslasam fena olmayacak ama hıc ıstemıyorum baslamak senağlama
Benim kardesimde sürekli kilo veriyo. Bir ara bebek mamasiyla almisti. Onuda dene canim istersen.gamyoncuiremsumalesef alamıyorum canım bir insan 5 senedir aynı kiloda mı kalır yaww olmuyo işte alamıom nası oluosaa. neler denedim balık yağları flnn bi ara prakten içtim onunla aldım ama aldığım hızla geri verdimm iştah yok iştahh cokacimcoook
neyse kızlar çıkıyom ben artık.yarından sonra geldiğimde şu meme muhabbeti biymiş olsun lütfen.içim dışım meme oldu haaa :)) neyse kendinize iyi bakın byeee
bebek maması mı canım onu mu yiyoo ığğğ nasıl oluyomuş o anlatırmısın birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?