2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mandilincim teşekkürler canım çok sağol hemen görüşeyim bu konuyu nişanlımla canım benim Şeniz

GECE harika tatlım duvar kağıdın ve banyon çok beğendim darısı benim başıma ahhh ahh

canım üzülme ama ihmal de etme gerçi doktorlar iyisini bilir ama üç ay da uzun süre allah korusun

Canlarım sizde kayıtlı portmanto çeşitleri var ise paylaşır mısınız lütfen,çizip yaptırmak istiyoruz.

geceyımben duyyy sesımııııııı ya banyo dolabına bayıldım resmennnn nerden aldın kaça aldın cok super yaaaa bayıldımm bız bahause tan bakmıstık orda bu tarz bulamadım gercı cok gezmedık tadılatada hazıranda baslıcaz ama fıkır olsun..

aloha yeniden:)
ududub geçmiş olsun canım benim bişey yoktur sen kafana takma iyi düşünki iyi olsun:)
geceyim ben harika bir duvar kağıdı ve banyo.bizim sefil lojmanımızda yok tabiama minilyanın sorduğu gibi eğer dolabın fiyatını söylersen çok memnun olurum bizde lojmana yaptırabiliriz çok pahalı değilse

kızlar teşekkürler beğenmenize çok sevindim. Banyo Petek marka, biz praktikerden aldık. Yanlış hatırlamıyorsam 750 lira, nakliye montaj dahil, batarya hariç. Petek marka dolaplar koçtaş ve bauhouse'da bulunuyormuş, ama ben bu modeli sadede praktikerde bulabildim.

ududubcum geçmiş olsun sana cok...

kızlar cook saolun.bugün içimden hiç bişey yapasım gelmiyor gelinliğimi alacam akşam ama canım sıkkın ya rahatsızlığım bir taraftan maaşımı alamam bir taraftan bunaldım iyicene ya.neyse sizide bunalıma sokmayım

geceyimben, ben çooook beğendim çoz güzel olmuş duwar kağıdı. hele banyoyaa bittiiiiiiim.

ududup, canım çoook geçmiş olsun canm. Allah korusun inşallh tez zamanda geçer alınmasına gerek kalmaz belki ..

mısracım...

bunda askılık yok sanırsam

bununda mobilyası siyah-beyaz lake olsa kapaklı yerde full ayna olsa çook yakışır gibi

cnm cok saoll nişanlıma söledım sımdı resmıde attım fıyatı uygun geldı bulabılırsek alıcaz cok saolll

Teşekkür ederim tatlım,zahmet edip eklemişsina.s.

KIZCAĞIZ NE BiLSiN!!!!!

Alisveristen sonra evine dönen kadin,
kocasini yatakta genc ve guzel bir kadinla
yakalayinca dehsete düser.
Ortaligi dagitmaya kalkisacagi sirada kocasi onu durdurur.
'..Söyle aciklayabilirim...' der..
'Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu.
Onu arabama aldim.
Karni da acikmisti, o yüzden onu eve
getirdim ve senin buzdolabinda unuttugun rostoyu
pisirdim.
Kizin ayakkabilari delinmisti. Modasi
gecti diye artik giymedigin ayakkabilarindan bir cift
verdim ona.
Üsümüstü,
o yüzden sana dogum gününde aldigim fakat
rengini begenmedigin icin hic giymedigin
suveteri ona verdim.
Kizin pantolonu parca parca olmustu,
artik senin kalçalarinin sigmadigi bir
pantolonunu da verdim.
Tam çikmak uzereyken bana
'Karinizin artik kullanmadigi baska birsey var mi bu evde?' diye
sordu..
ve iste
buradayiz..'':):):):)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Beni Böyle Tatlı Sözlerle Kandıramazsın (=

Bir eşcinsel spor arabasıyla yolda giderken bir kavşağa gelir.
Karşı yoldan hızla gelmekte olan bir kamyon arabasına çarpar,çarpmakla da kalmaz arabanın on kısmını tamamen parçalar!.
Eşcinsel arabadan iner ve sinirli bir biçimde,eli belinde kamyon şoförüne çıkışır:
-Ayol ne yaptın seeen...Arabamı mahvettin farkında mısın,senin suçoon. Bunu ödeyeceksiin...!
Kamyon şoförü umursamaz biçimde yanıt verir:
-S...rim seni de arabanı da...!!!!...
Eşcinsel yanıtlar:
-Hayırrrrrrrr, böyle tatlı sözlerle beni kandıramazsınnn!...Ben arabamın tamir parasını istiyorummmm.. kaydirigubbakcemile3

Canlarım çok öğretici bir yazı var sizlerle paylaşmak istedim.Umarım buraya sığdırabilirim

HAYAT BıR ÇOCUĞA NASIL ANLATILMALI?
Aylin Kotil, Cumhuriyet Gazetesi

Arkadaşımın kızı bir yaşına gelmişti, 'Sen eğitimcisin, neler öğretmem gerekiyor, bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum' dedi. Sorusu kolaydı ama yanıtı zordu, akıl vermesi basitti ama uygulaması karmaşıktı, anlatmaya başladım:
Annelik uzun zaman alan ve günün yirmi dört saati devam eden adı 'insan yetiştirmek' olan bir iş. Bir kere bilmelisin ki, zaman alacak. Neye zaman harcarsan onun karşılığını alırsın. ışine zaman harcarsan işinden, eşine zaman harcarsan eşinden, çocuğuna zaman ayırırsan da ondan karşılığını alırsın.Yapabiliyorsan gözyaşlarını tutmamasını öğret, acı çekmeden olgunlaşamayacağını...

Kıskanmamayı öğret ona, arkadaşının başarısından mutlu olmayı, birlikte sevinçleri paylaşmayı, içinden 'neden ben değil de o?' demeden...

Kazanmaktan mutluluk duyup içine sindirmeyi, ama aynı zamanda kaybetmeyi öğrenmesini. Çünkü bir adım sonrasında görünüşte galip olanları gösterecek hayat ona. Her şeyin bir sonu olduğunu öğret. Sahip olduğu bütün değerlerin bir gün keyif vermeyebileceğini, kazanılan ve harcananın bir sonu olduğunu.

Gidilen yerlerin zamanla bıkkınlık verebileceğini, her şeyi tüketebileceğini, tüketemeyeceği tek şeyin bilgi olduğunu öğret.
Kitaplardan keyif almasını.
Ders çalışmak istemiyorsa zorlanmamasını , ama okumayı sevmesini öğret ona. Elbet er ya da geç alacaksın biliyorum, ama mümkün olduğunca geç al ona bilgisayarı.Ona kendisi ile kalacağı sakin zamanlar ver, sıkılmayı öğret ona,sıkılıp ta kendini yönlendirmeyi bulmasını.

Doğaya götür onu, hayvanlardan korkmaması gerektiğini öğret. Arıların bizi sokmasından çok, nasıl bal yaptığını anlat. Doğanın kendi içindeki gizemini bulmasına yardımcı ol, yağmurdan sonraki toprak kokusundan keyif almasını sağla.
Soğuk kış gecesinde ateş yakmayı öğret, belki büyüdüğünde bir gece sevgilisine ateş yakar ve belki binlerce yıldızın altında birbirlerine sarılırlar,bunu öğretmemiş diğer sevgililerin aksine...

Şartlar çok zor olsa da yalan söylememesi gerektiğini öğret ona.Kazandığı elli milyonun piyangodan çıkan beş yüz milyardan çok daha keyifli olduğunu öğret.Alın terine saygıyı öğret ona.

Aşk acısı çekmenin hiç âşık olmamaktan daha güzel bir duygu olduğunu öğret.Kendi doğruları üzerinden kimsenin onu yargılamasına izin vermemesi gerektiğini öğret,başkalarını da kendi doğruları üzerinden yargılamamayı. ...

Bunun başkalarını dinlememek olduğunu değil, söylenenleri kendi eleğinden geçirmesi gerektiğini öğret.
Kendi fikirlerine inanmanın güzelliklerini anlat.Hayatı sorgulamayı öğret ona...

Bilginin en büyük güç olduğunu öğret.Yapabilirse bunu en büyük fiyata satmasını, ama kalbini ve ruhunu kendisine saklaması gerektiğini öğret. Haklı olduğu konuda sonuna kadar diretmesini öğret ve haklıyken dik durmasını.

Günün birinde yaptıkları değil yapmadıkları için pişmanlık duyabileceğini öğret.

Basit yaşaması gerektiğini öğret ona, çay içmekten keyif almayı...
'ıstemiyorum','hayır' demeyi öğret ona, istediğinde ise 'istiyorum' demeyi.

Sevdiğinde ise'seni seviyorum' diyebilmeyi öğret ona. Bir kot pantolon ve tişörtle üniversiteyi bitirmeyi öğret ona. Temiz kokmasını...

Sorgusuz sevmeyi... El yazısı ile notlar yazmayı... Lafı dolandırmamayı ...Sevdiklerinin hiçbir zaman çantada keklik olmadığını, dostluğa yatırım yapması gerektiğini, kıymetini bilmeyenlerden uzaklaşmasını öğret ona. Müziği sevmesini, sporla barışık yaşamasını.

ışlerin hiçbir zaman bitmediğini söyle ona, en yoğun zamanda bile kendine vakit ayırması gerektiğini öğret... Ama en çok da kendini sevmesini öğret... Kendini sevmezse kimsenin onu sevmeyeceğini. ..Kendine çiçek almazsa kimseden çiçek beklememesi gerektiğini.. . Kendine özenli yemekler yapıp sofralar kurmazsa kimsenin onun için yemek hazırlamayacağını...Hayatta her şeyden çok kendisinin önemli olduğunu öğret ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…