croiselle, canım kayseriye gitmenize gerek yok. Bütün işlemleri Tekirdağda halledebilirsiniz. Sadece hazırladığınız evlenme beyannamesini kayserideki belediyeye vermek gerekiyor. Siz işlerinizi halledip nişanlının ailesini yollayın onlar teslim etsin. Günü alıcaklar ve harcıda oraya yatırcaklar.
günaydın kızlar..dünden buyana canım cook sıkkın 2sene önce göğsümde kitle vardı onu almışlardı dün kontrole gittim tekrardan aynı yerde kist oluşmuş bide büyükmüş doktor alalım dedi tamda düğüne bir aydan az bir süre kalmışken bende olmaz dedim 3 ay sonra yekrardan gidecem duruma göre ozaman alacaklar sanırım.kızlar benden size tavsiye mısraaa iyi dinle beni göğsünüzde herhangi bir ağrı hissettiğinizde hemen doktora gidin böyle durumlar ihmale gelmiyor Allah korusun..
kızlar teşekkürler beğenmenize çok sevindim. Banyo Petek marka, biz praktikerden aldık. Yanlış hatırlamıyorsam 750 lira, nakliye montaj dahil, batarya hariç. Petek marka dolaplar koçtaş ve bauhouse'da bulunuyormuş, ama ben bu modeli sadede praktikerde bulabildim.
ududubcum geçmiş olsun sana cok...
cnm cok saoll nişanlıma söledım sımdı resmıde attım fıyatı uygun geldı bulabılırsek alıcaz cok saolll
ne sessiz ayol bugün burası
evet bende farkettim o yüzden hiç girmiyorumm :dilcikar:
e gir de ses olsun yahu :))) valla bugün günü bitiremem ben yoksa, canım sıkılır :)))
O zaman hadi bir konu atalım ortaya? var mı bi fikrin yasmine
geceyimben, ben çooook beğendim çoz güzel olmuş duwar kağıdı. hele banyoyaa bittiiiiiiim.
ududup, canım çoook geçmiş olsun canm. Allah korusun inşallh tez zamanda geçer alınmasına gerek kalmaz belki ..
mısracım...
bunda askılık yok sanırsam
bununda mobilyası siyah-beyaz lake olsa kapaklı yerde full ayna olsa çook yakışır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?