2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Canım benim bende 17:30 dan bu yana ayaktayım pasta yemek derken bu saat oldu,daha hiç oturmadım 5 dk ya kadar eşim gelecek Kurtlar Vadisini izlemeye.Şimdi masayı hazırlıyorum.Farkettim ki bugüne değin hiç yemek masasında ve yemek takımlarıyla yemek yememişiz.Bugün biraz şaşırsın istedim :)))))))

vayyy ilk süprizlerimizi yapıyoruz artık demek kaydirigubbakcemile3
tepkisini bizede yaz merak ederim ben. kaydirigubbakcemile3
nede olsa benimkide boğasengözlerimebaksanab

wooow mısracığım ziyafet wardı desene:)))
insan hewes edio di mi okdr para wererek ve beğenerek aldıı takımda yemek yemek istio:)))) çok iyi yapmışsın cnm

mısraaa cım ıyı yapmıssın cnm valla ahh ahh bızde o gunlerı görecekmısıyız kocıslerımıze yemek hazırlıcakmıyız:))))

günaydın kızlar,

nasılsınız ? umarım olmadığım günlerde kötü bir şey olmamıştır.
pc ekranımda sorun olduğu için girmedim. çok fazla bir şey kaçırmamışımdır inşallah.
Dün nikahımız oldu. akşamınada hoca nikahımız yapıldı.
Gelinliğimi tekrar sipariş verdim. Yarın provam var bunda da bir sorun olmasın artık günlerim azaldı. h.sonu mutfak çeyizlerimi eve götürüp yerleştiricez.

Öptüm hepinizi

Günaydın arkadaşlar bugün izinliyim,çok fazla nette olamayabilirim.

Akşam o güzelim sofra ve yemekler resmen boşa gitti,eşim geç geldi,kendi başına yedi.Ben de sinirimden birşey yemeden yattım

Tubişcim hayırlı olsun cnm

günaydın kızlarrr

işlerim çok yoğunnnnnn

çok sevindim tubişcim bugünde girmeseydin sorcaktım valla bu kız nerde diye

Akşam o güzelim sofra ve yemekler resmen boşa gitti,eşim geç geldi,kendi başına yedi.Ben de sinirimden birşey yemeden yattım

mısracım üzülme daha önünüzde bir sürü günler varrrrr

yine hazırlarsın

Günaydın kızlar...Ben de bu haftasonu Taç'a gideceğim, %50 indirim varken halledelim diyoruz.

Bi de nedense bugün kıpır kıpır içim, cuma diye olabilir :) Pek sevgi doluyum nişanlıma karşı. Biz o kadar sıkıntılı günler yaşadık ki... ıyi ki sabretmişim, iyi ki affetmişim :))) Gelsin öpecem valla :)

kötu olmuş gercekten ama suprız olucagından nerden haberı olabılırdı kı hem belkıde ıslerı yetısmemıstır ne bılım..
moralını bozma mısraaa cım...:1hug:

günaydın kızlarrr

geçmişi okuyamıcam valla bugün ne var ne yok bilmiyorum ama bi tek tubişi farkettim hayırlı olsun tubişş herşey yoluna giriyo ne güzell

Kaynana olmak sanattır...

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.

Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.

Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:

'- Tahmin ettin mi' diye.

Anne duraksamadan cevap verir:

'- Ortadaki kızıl saçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar: '- ınanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:

'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

mısracım olsun canım, daha önünüzde o kadar çoook gün varki güzel sofralarınızı yenilemek için.. .

günaydıın kızlar nasılsınız???
salonuma bu koltuk takımından almayı düşünüyorum... szce nasıl... deri yerleri kahve rengi olacak, minderleride kırık beyaz veya krem olacak ama şu parlak olan kadife gibi kumaştan:)))) sizce çok mu spor salona gitmeyen bir modelmi oturma odası havası mı veriyor???

sağolun kızlar, özlemişim sizi walla ama geçmişi okuyamıyorum bozuk ekranım yüzünden biri bana özet geçsin ya merak ediyorum ne olup bitti.

nastasia, koltuklar güzel salon için dimi bunlar.

ewt tubisciğim salon için, spor durmuo di mi??
bu arada nikah yapmışınız di mi hayırlı olsun tatlım mutluluklar allah tamamını erdirsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…