Canım benim bende 17:30 dan bu yana ayaktayım pasta yemek derken bu saat oldu,daha hiç oturmadım 5 dk ya kadar eşim gelecek Kurtlar Vadisini izlemeye.Şimdi masayı hazırlıyorum.Farkettim ki bugüne değin hiç yemek masasında ve yemek takımlarıyla yemek yememişiz.Bugün biraz şaşırsın istedim :)))))))
günaydın kızlar,
nasılsınız ? umarım olmadığım günlerde kötü bir şey olmamıştır.
pc ekranımda sorun olduğu için girmedim. çok fazla bir şey kaçırmamışımdır inşallah.
Dün nikahımız oldu. akşamınada hoca nikahımız yapıldı.
Gelinliğimi tekrar sipariş verdim. Yarın provam var bunda da bir sorun olmasın artık günlerim azaldı. h.sonu mutfak çeyizlerimi eve götürüp yerleştiricez.
Öptüm hepinizi
günaydın kızlar,
nasılsınız ? umarım olmadığım günlerde kötü bir şey olmamıştır.
pc ekranımda sorun olduğu için girmedim. çok fazla bir şey kaçırmamışımdır inşallah.
Dün nikahımız oldu. akşamınada hoca nikahımız yapıldı.
Gelinliğimi tekrar sipariş verdim. Yarın provam var bunda da bir sorun olmasın artık günlerim azaldı. h.sonu mutfak çeyizlerimi eve götürüp yerleştiricez.
Öptüm hepinizi
Günaydın arkadaşlar bugün izinliyim,çok fazla nette olamayabilirim.
Akşam o güzelim sofra ve yemekler resmen boşa gitti,eşim geç geldi,kendi başına yedi.Ben de sinirimden birşey yemeden yattım
Günaydın arkadaşlar bugün izinliyim,çok fazla nette olamayabilirim.
Akşam o güzelim sofra ve yemekler resmen boşa gitti,eşim geç geldi,kendi başına yedi.Ben de sinirimden birşey yemeden yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?