2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

çok güzelmiş mısraa gerçekten ben daha öncede sanki okudum bunu yada sen mail atmıştın yanlış hatırlamıyorsammm

çok geçmiş olsun a.s.

sıkıntıdan çatlamayı planlıyorum iyi mii klava:

hava kapalı bunaltıyo üstelik topiğimizde bugün çok sessiz yaaaa

Bill Gates ölmüş ve Tanrının huzuruna çıkmış..?

Tanrı demiş ki:

Bill senin durumun hakikaten karmaşık.
Seni cennetemi cehenneme mi yollamalı bilemiyorum.
Her eve bilgisayar girmesine yardımcı olarak insanlığa katkıda bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir rezaleti de yarattın.
Ben de senin özel durumuna göre bir şey yapacağım.
Cenneti de cehennemi de ziyaret et, hangisine gideceğine, karar ver.

'Tamam' demiş Bill Gates, 'Önce cehenneme bir bakayım.'
Ve inmiş cehenneme bir de bakmış berrak sulu bir kumsalda bir sürü güzel kız top oynuyor
eğleniyor, güneş parlıyor hava süper.
'Allaaaaah' demiş Bill Gates, 'Cehennem böyleyse Cenneti hakkaten görmek isterim.'
Ve cennete çıkmış. Bir bakmış, bulutların üzerinde bir yer, etrafta melekler uçuşuyor, güzelce bir yer ama cehennem kadar değil.
Tamam' demiş tanrıya Bill Gates, 'Ben cehenneme gitmeye karar verdim.'
İki hafta sonra tanrı cehennemi ziyaret edip Bill Gatesin nasıl olduğuna bakmaya karar vermiş
Gitmiş Bill'in yanına, Bill bir duvara zincirlenmiş, alevler içinde karanlık bir mağarada ve zebaniler işkence ediyor.

Nasılsın Bill..?
Korkunç! Burası iki hafta önce geldiğim cehennem değil!
Kızların oynaştığı o güneşli kumsala ne oldu? -

Tanrı cevap vermiş:

O ekran koruyucuy'du.....! :))

yasmin, çooook komik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım listede var değişiklik ..benim düğün tarihim 23 haziran + 4 temmuz oldu...

kızlar bu perdelere bayıldıım tam böle bişey istiorummm...taçtan bu model:)))
fiyatını bilemiyorum... ama rengi falan harika salon koltuğumuda bu renk alabilirim:))))
ayy bayıldııımmm bayıldııımmm

Hımmm benim beğendiğim türden,ev kendinize aitse güzel olur cnm.Çünkü bu perde rustiksiz böyle durmuyor.Yan fonların fiyatı da yalnış hatırlamıyorsam 60 tl falandı.Bilgilerine tatlım

ayy çok komikmişşşşş :roflol:

canım morelini bozmak istemem ama bir 1 önce falan buraya istediğim perde modelini eklemiştim belki hatırlarsın. taç markaydı. %50 ndirimede girmşti ev belli olmasada fonları alayım dedim o derece beğendim. neyse gittim bir taç mağazasına katologtan kadına gösterdim kadın kumaşı bir çıkardı ben böyle :1shok: inanmıyorum dedim bu olduğuna. bana gösterdiği satenimsi bir kumaş. baın hanfendi ürün kodları aynı dedi. artık ezbere biliyoruz ve inanın ilk değilsiniz dedi. katologlarda fotolarla çok oynuyorlar dedi. reismde kalın keten bir kumaş gibi duruyordu. iyide dedim bu perde böyle durmazki kırvımları nasıl mükemmel durmuş fotodakinn fotonun üstünde oynuyorlar dedi yerimseniben yani gidip orda görmeden karar verme. ne renk nede görüntü tutmuyor canım...

(( burcucuğum tşk ederim bilgilendirmen için ama haklısın cnm ztn mobilya bakarken bunu çok net anladım fotolardaki gibi deil hiç bişey ama ben renk ve model olarak kafamdaki diye göstermek istedim:))
mısracığım kendi evimiz değil bikaç sene ev alana kdr kirada oturacağız kira için fazlamı gelir böyle model(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…