Merhaba kızlar
Artık topice fazla girmediğim için evlilik listesini devam ettirebilecek birini arıyorum.Bendeki liste excelde kayıtlı.Ben devam ettiririm diyorsanız göndereyim.
günaydın kızlar,
nasılsınız ? umarım olmadığım günlerde kötü bir şey olmamıştır.
pc ekranımda sorun olduğu için girmedim. çok fazla bir şey kaçırmamışımdır inşallah.
Dün nikahımız oldu. akşamınada hoca nikahımız yapıldı.
Gelinliğimi tekrar sipariş verdim. Yarın provam var bunda da bir sorun olmasın artık günlerim azaldı. h.sonu mutfak çeyizlerimi eve götürüp yerleştiricez.
Öptüm hepinizi
dün nikah işlemleri için gittik kadıköy belediyesine gittik sadece salık raporu ve 6 adet fotoğraf istediler muhtardan bişey istemediler herşeyi sistemden görüyorlarmış.öğleden sonra gittiğimiz için sağlık raporunu bugün alcaz ikimizinki 50 tl tuttu
selam kızlar ben geldimmm..
turuncu yasemin e verme listeyi kırpacak o gine birilerini hatta beni bile siler ben ona güvenmiyorumm. cadının teki ooo şşş aramızda kalsınn..
evet kadıköy sadece resim ve rapor istiyormuşş bende duydum. raporları nerde yaptırdınız çok uygun olmuş fiyatııı..
bu arada hayırlı olsun...:1hug:
Merhaba kızlar
Artık topice fazla girmediğim için evlilik listesini devam ettirebilecek birini arıyorum.Bendeki liste excelde kayıtlı.Ben devam ettiririm diyorsanız göndereyim.
yasmincim fıkralaraına bayıldım süperler yüzümüzde en sıkıntılı haldeyken bile gülümsemeler oluşturuyorsun
selam kızlar ben geldimmm..
turuncu yasemin e verme listeyi kırpacak o gine birilerini hatta beni bile siler ben ona güvenmiyorumm. cadının teki ooo şşş aramızda kalsınn..
aşkolsun küstümm :dilcikar:
evet kadıköy sadece resim ve rapor istiyormuşş bende duydum. raporları nerde yaptırdınız çok uygun olmuş fiyatııı..
bu arada hayırlı olsun...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?