2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba kızlar

Artık topice fazla girmediğim için evlilik listesini devam ettirebilecek birini arıyorum.Bendeki liste excelde kayıtlı.Ben devam ettiririm diyorsanız göndereyim.

nastasia, yemek odan falan nasıl bilemiyorum tahminimce uydurmuşsun tarz olarak sade hoş bence.
teşekkür ederim.

yemek odamızı daha almadık tubisciğim ama çok farklı masasının ayakları falan, bi de vitrin gümüşlük vs yok... konsol var ama çok farklı asimetrik şekilli çekmeceler... yemektk falan koymak için bi dolap war ama cam gözü hiç yok ondan vitrin gibi de durmuo değişik bişey... yani öle bişey beğendik ama nette aradım hiç fotosu yok... bakalım öle bişey beğendik ama onu alacakmıyız belli deil:))) daha araştırıoruz... yani yemek tk biras farklı olacak koltuklar daha sade ve sıradan mı durur acaba... dengeler diye düşündüm...

dün nikah işlemleri için gittik kadıköy belediyesine gittik sadece salık raporu ve 6 adet fotoğraf istediler muhtardan bişey istemediler herşeyi sistemden görüyorlarmış.öğleden sonra gittiğimiz için sağlık raporunu bugün alcaz ikimizinki 50 tl tuttu

geçmişi okumak istiyorum fırsat bulursam neler konuştunuz çok merak ediyorum

canım hayırlı olsun çok sevindim allah bir ömür boyu huzur sağlık mutluluk nasip etsin gelinlik olayını ben kaçırmışım sen önceki verdiğini iptalmi etmiştin

yasmincim fıkralaraına bayıldım süperler yüzümüzde en sıkıntılı haldeyken bile gülümsemeler oluşturuyorsun

selam kızlar ben geldimmm..
turuncu yasemin e verme listeyi kırpacak o gine birilerini hatta beni bile siler ben ona güvenmiyorumm. cadının teki ooo şşş aramızda kalsınn..

evet kadıköy sadece resim ve rapor istiyormuşş bende duydum. raporları nerde yaptırdınız çok uygun olmuş fiyatııı..
bu arada hayırlı olsun...:1hug:

kadıköyde kasdav da canım bide bizi evlilik ve cinsellik hakkında danışmanlar bilgilendirdi çocuk düşünüyormusunuz nasıl korunacaksınız işte cinsel yaşamla ilgili korunma yöntemlerini anlatırken nişanlım bi gülmeye başladı rezil olduk doktora ama doktorda okadar sakinki hiç onu duymuyor gibi anlatmaya devam etti bana bi ilaç adı verdi evlilikten 2 ay önce kyullanmaya başlıyacakmışım neydi adı flçörasitmi ne unuttum şimdi doğum kontrol hapı içinde kadın doğum uzmanına git dedi

1 ne ilacı peki verdiği ilaç
ikincisi kasdav ikiniz için 50 tl alıp bütün raporun hepsinimi verdi
bide kasdav ssk dan falan yani bişiden yararlandınızmı?

Merhaba kızlar

Artık topice fazla girmediğim için evlilik listesini devam ettirebilecek birini arıyorum.Bendeki liste excelde kayıtlı.Ben devam ettiririm diyorsanız göndereyim.

ama neden turuncuuu :çok üzgünüm:

bu işi sen çok güzel götürüyoordun neden girmiyorsun ki artık

sevmiyormusun bizi artık senağlama

evet eski arkadaşlarımızdan cbellcin libye55 im canlarım yoklar ama sende gitmee...senağlama

yasmincim fıkralaraına bayıldım süperler yüzümüzde en sıkıntılı haldeyken bile gülümsemeler oluşturuyorsun

ne güzel canım güldürdüysem çok sevindimm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…