2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam güzeller...
zaman azaldıkça daha az girer oldu herkess...
biz de bugün minnoşumla bütün gün deniz kıyısında keyif yaptıkk,hava biraz soğuktu ama olsunn...
huzuura erdimm vallahiii....

haftaiçi tam karmaşa başlıyo,evin tadilatıyla birlikte...
bakalım nasıl olacakkk:? çok merakl ediyorummmm

kızlar cumartesi günü gelinlik için anlaştık bi yerle. tam istediğim gibi buldum, biraz düzeltmeler yapcaklar çok mutluyum ama yine de tedirginim. Cumartesi ilk provam var. Bir an önce haftasoonu gelsin istiyorum. .

kızlar cumartesi günü gelinlik için anlaştık bi yerle. tam istediğim gibi buldum, biraz düzeltmeler yapcaklar çok mutluyum ama yine de tedirginim. Cumartesi ilk provam var. Bir an önce haftasoonu gelsin istiyorum. .

hayırlı olsun canımmm a.s.

tubiş iyi yaptın canım

paranı geri verdiler değil mi

HEnüz almadım parayı canım ama geri vericekler.

Hayırlı olsun elifcim, walla çok ballısınız uygun olmuş.

tubiş yeni gördüm canım nikahın kıyılmış,hayırlı olsun.allah bi ömür mutlu etsin

Amin canım Şeniz

Mandilin, hayırlı olsun tatlım.

günaydın... cok yogun ve keyifsiz bir gün. Cumartesi günü evin laminatları bitti. Artık evim eve benziyor. Evin perdelerini de aldım. 20 gün sonra gelecek. Tac'tan 1450'ye... Ama akşam halamın vefat haberini aldık. Dün de cenazesi vardı. Uzun zamandır hastaydı, kurtuldu diyoruz, ama yine de insan üzülüyor... Dün işe gelip çalışacaktım, yapamayınca, bugün bitmesi gereken bi dolu işle başbaşa kaldım. Bi günaydın deyip işe dönüyorum

mandilin, çeyiz topikini kitlemişler sohbet açılcak yazıyor ama bulamadım. açılmadımı yoksam benmi bulamadım bilgin varmı ?

günaydın, başınız sağolsun.

başınız sağolsunnn :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…