• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar karacanın 995 YTL kampanyası var yemek takımı alan var mı aranızda...annem çok beğenmiş ama ben korkuyorum alınca uzun yıllar dayanır mı acaba...daha aday bile yok bende ama yavaş yavaş başlayalım diyo annem.fikrinizi almak istedim

kıslar nediyonuz sizz ben daha hiç bi şi almadımtatlicadiarzu

seneye ağustosda yada nasipse ramazandan sonra olacak düğünümcoksekeriremsu

yandım ben yaa:bbo:

bu ay yemek takımından başlıyım bari:kahve:

karacanınkini alıcaktım..

ana demırbasta evlenıymıs hec demedın kız bıze hayrlı olsun :1hug:

Telaş etme güzelim.Paran varsa hepsini 1 gündede alırsın :icecream:

cnm cok gec kalma okadr cok alıncak varkı benımde seneye olcağı için hazrlık yapıyodum sımdıde tum hızmla devam edıyorum lıstem var daha ıkı sayfa elımde

uğurböceği merak ettim kusura bakma geçenlerde ayrıldığını falan yazmıştın sorunlar düzeldi mi cnm?Ne alemdesin?

kızlar karacanın 995 YTL kampanyası var yemek takımı alan var mı aranızda...annem çok beğenmiş ama ben korkuyorum alınca uzun yıllar dayanır mı acaba...daha aday bile yok bende ama yavaş yavaş başlayalım diyo annem.fikrinizi almak istedim

annen cok haklı cnm karaca mı tam bılomıyom ama bı kampanya var bence keısnlıkle onu alma neden mı kahvaltı takımı verıyoz dıyolar dandık cok kalın bı set ığrenc tatlicadiarzu sonra hep elınde kalmıs desenlerı kakalıyolar sana bence sen kutahya al yanında cko guzel bıde kahvaltı setı al ınce olsun ben kalın seylerden hoşlanmam

benım 60 dene havlum var hemıde hepsının örneklerıne nadr rastlanır eskı ornek deıldr cok severım dantel yapmayı gecen ay 10 tane daha yaptım benn evlenene kadr bı 80 olur kesın mahalle benden örnek ıster ama ben vermem cok samımı deılsem kıskanıyom gecen ay bırıne verdım pıke takımınım yastığını kaybetmıs saf yenıde öruyo ama aynı kalınlıkta öremez bıde ıpı tuturamaz ondan sonra töbe ettımm bıde ben cok ördum ya oyuzden sımdı tığ elıme bıle almıyom yeter gamyoncuiremsu

maşallah kıs ne kadar hamaratsın öyle :1shok:.
Ben bu konuda biraz beceriksizim:utangac:.Bide benim için pratiklik önemli.Dantel olan havluları yıkadıktan sonra dantellerini ütülemen gerekiyor.İlk günler zevk verirde sonrasında zorlanır insan.Heleki çalışacaksan.O yüzden ben hazır güpürlü modelleri alıyorum.Annem önceden örmüş bisürü havlu kenarı.Onlarıda bohçaya koymak istiyorum.Tabi en güzellerini kendime ayırdım :roflol:.Dolabımda 5-10 tane dantelli havlu bulunsun demi.

maşallah kıs ne kadar hamaratsın öyle :1shok:.
Ben bu konuda biraz beceriksizim:utangac:.Bide benim için pratiklik önemli.Dantel olan havluları yıkadıktan sonra dantellerini ütülemen gerekiyor.İlk günler zevk verirde sonrasında zorlanır insan.Heleki çalışacaksan.O yüzden ben hazır güpürlü modelleri alıyorum.Annem önceden örmüş bisürü havlu kenarı.Onlarıda bohçaya koymak istiyorum.Tabi en güzellerini kendime ayırdım :roflol:.Dolabımda 5-10 tane dantelli havlu bulunsun demi.

valla cnm ben buraya danterlımı koymak ıstedım fakat resım eklemeyı yenı öğrendım sımdıde evde net yok arkadasımda koydn geldın koyarım bakarsın super seyler dantel konsunda cok haklısın ama napım ya cok sevdım yaptım ark yaptı ablam yengem derken okadr oldu :nazar:

uğurböceği merak ettim kusura bakma geçenlerde ayrıldığını falan yazmıştın sorunlar düzeldi mi cnm?Ne alemdesin?

ayrıldık cnm bısey yok kendı basıma devam edıyorum ve hayat benım için aynı cok buyuk bı eksığım olabılır ama hayrlısını dıledım napalım olsun ama bakk ceyızdn asla gerı kalmam kız

Canım ben de takımlarımı almadan önce böyle kampanya yapan yerleri çok gezdim.Ama adamlar nerde ellerinde kalmış mal varsa onları bir araya getirip takım oluşturmuş sonrada kampanya yapmış oluyor.Tenceresini beğensem yemek takımını beğenmiyordum,yemek takımını beğensem çatal bıcakta sorun oluyordu.O yüzden ayrı ayrı aldım.Bence bi git bak.Modelleri hoşuna giderse al gitmezse tek tek alırsın sende

annen cok haklı cnm karaca mı tam bılomıyom ama bı kampanya var bence keısnlıkle onu alma neden mı kahvaltı takımı verıyoz dıyolar dandık cok kalın bı set ığrenc tatlicadiarzu sonra hep elınde kalmıs desenlerı kakalıyolar sana bence sen kutahya al yanında cko guzel bıde kahvaltı setı al ınce olsun ben kalın seylerden hoşlanmam
işte benim almayı düşündüğüm set kampanyalı karaca

şimcik olmasmı diyon böcük senfisfisfis

kalınlık incelik felan hey allam ben bi şi bilmiyom sazan gibi atlıyacaktım:uhm:

kütahya nın fiyatları ne kadarkii

çok uçuk bi fiyatda yemek takımına vermek istemem çünkü her zaman kullanılacak bi şi diil:kahve:

haklısın cnm hayırlısı neyse onu istemek en güzeli....Allah karşımıza hayırlı insanları çıkarsın inş.

işte benim almayı düşündüğüm set kampanyalı karaca

şimcik olmasmı diyon böcük senfisfisfis

kalınlık incelik felan hey allam ben bi şi bilmiyom sazan gibi atlıyacaktım:uhm:

kütahya nın fiyatları ne kadarkii

çok uçuk bi fiyatda yemek takımına vermek istemem çünkü her zaman kullanılacak bi şi diil:kahve:

valla bacı neerde oturuyon bılmem ama diğer dıye sehır bılmem ben türkıyede 82 il kanımca :roflol:
neyse genel olarak 500 600 arası fıyatı cnm benn mesela gecen yıl aldım 570 ytl kutahya yanında kadın bana kalın bıset vercektı ıstemem bunu ddım şunu ver kadın ılk basta :dilcikar:yapsada çeneme dayanamadı 200 ytllık kahvaltı setını aldım ama netten bak derım ordakı fıyatlara aynı sonucta ama kampanyaları sevmıyom ben

ya arkadaşlar sizin yemek takımlarının resimlerini koysanız da bi baksam bende.ve kaç parça fiyatları ne güzel olur valla.

saol bitanemmmmm açılışı sen yapıcan önce ama yawrimmm:icecream:
tecrübelerinide paylaşıcan bisleee jeyyar
tabıkıde guzelım senın dugun nezaman olur söle bakım
haklısın cnm hayırlısı neyse onu istemek en güzeli....Allah karşımıza hayırlı insanları çıkarsın inş.

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

ya arkadaşlar sizin yemek takımlarının resimlerini koysanız da bi baksam bende.ve kaç parça fiyatları ne güzel olur valla.

canım çok isterdim takımın resmini koymayı ama internette aynı takımı bulamadım maalesef.
84 parça benimki.Karacadan aldım.Fiyatı 550 ytl civarıydı.

bebem düğünüm Alllah nasip ederse 2009 yazında yani seneye daha çok var yawrimmm :icecream: bekarlığımın tadını çıkarmaya bakıyorum:1closedeyes: anlicağın uzun bi süre daha demirbaşım :icecream:

Back
X